En tårta utan defekter, hur är det möjligt? :o

Om några timmar ska jag skriva tentan, så jag borde antagligen sätta mig och plugga nu. Till saken hör att jag mår grymt illa och jag vet inte om det beror på the Baileys, tårtan eller det faktum att jag sovit på tok för lite, men något sista-minuten-plugg på morgonen ser det inte ut att bli. Dock var det nog rätt kört redan från början och med tanke på hur gårdagen artade sig var det helt klart värt att strunta i plugget då också.

Tårtbaket gick riktigt bra, jag höll på att förstöra tårtbottnarna redan från första början, men det lyckades Olaani och Kjelle rädda upp genom att kasta bort mig från de stackars bottnarna. Sedan flöt det helt enkelt på, gossarna kände till min bakningsteknik sedan tidigare och såg därför till att jag gjorde så lite som möjligt på tårtan och det visade sig vara ett vinnande koncept.

Eftersom jag länge tjatat om att fira jul i förtid i år fick det bli en tårta med vinterlandskap och jultema och jag tyckte förstås att det vore genialt att riva vit choklad över tårtan. Nu föll det sig inte bättre än att Willys "ljusa choklad" är som deras "mörka choklad" fast en nyans brunare. Jag blev förbannad, har någon sett brun snö någon gång? Nej, vet ni vad, svara inte på det.

Efter att ha kalasat i oss tårtan föreslog Olaani film och det slutade med att vi såg "boogeyman." Killarna hävdade att det enda läskiga i filmen var att jag satt och skrek hela tiden samt att jag snodde deras kuddar. Olaani erbjöd sig att sätta sig bredvid mig i soffan för att kunna mata mig med popcorn så att jag skulle hålla tyst, men efter att Kjelle förrått mig genom att skrämma mig hela 2 gånger vågade jag inte släppa någon i närheten av soffan. Urgh... tur att jag slapp mardrömmarna inatt i alla fall, för även om killarna erbjöd sig att stanna för att jag inte skulle sova själv var jag ju tvungen att kasta ut dem med sista tåget hem p.g.a. tentan. Olaani ville särskilt stanna efter att jag hoppat i vattenpölar hela vägen, enbart för att demonstrera hur vattentäta mina höstskor är, och hans "neej"-skrik är numera legendariskt just på grund av detta. Fantastiskt om du frågar mig, en blivande pokémonattack om du frågar Kjelle och ett riktigt misslyckande om du frågar Olaani.
Tårtan i dramat :D


  
Konstruering och ät-tajm :D


     
Efter filmen snokade Olaani runt i mitt rum och fann Mickes studentpresent.
Den råkade Kjelle genast ut för när Olaani låste fast honom,
och även om Kjelle blev besviken över att inte själv ha upptäckt
att det finns en säkerhetsspärr som gör att man får upp dem lätt på egen hand
såg han glad ut över att vara fri :)
Efter att ha misslyckats med att försöka fängsla mig
till mina egna fötter lyckades Olaani fängsla sig själv.
Skills! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0