Nu är det illa, jag drömmer om Pizzabagare.

Idag är det Madde som bestämmer över mig, då jag helt enkelt upptäckt att det är ett väldigt effektivt sätt att slippa plugga på. Madde beordrade mig att blogga (egentligen mer svarade "jaha, men blogga nu då?" när jag berättade att jag inte hade gjort det ännu, men det är ju nästan samma sak). Så, vad ska jag förtälja?


Jag har sovit himlans mycket efter skolan idag, detta beroende på att jag låg vaken hela natten och spanade på filmen "loverboy". Den var naturligtvis sjukt het och handlade om någon pizzagosse som mer eller mindre omedvetet blev en fullfjädrad gigolo och det var nästan så att jag känner för att prova att beställa en pizza med "extra sardeller" här nerifrån och se om de har snappat upp detta vinnande koncept. Det låter säkert hur skumt som helst, men det finns faktiskt en riktigt het pizzagubbe där nere på torget.

Hahah huuur som haver (hörde nästan själv hur sjukt det där lät) så dags att övergå till berättelse nummer 2 denna dag. Bång, som den ängel han är, hjälpte mig att få ned den efterlängtade filmen "sid and nancy" igår och jag ska försöka se den nu i veckan (när jag väl får för mig att göra klart allt plugg innan). Stort tack till honom och där bör jag kanske även sätta punkt innan jag låter fantasin skena iväg med något ännu värre än pizzagubbar ;p haha!
Jag tänkte att jag borde publicera en bild på min chef för dagen, så tadaa, här har ni Madde.
Groupies hänvisas till msn för vidare detaljer. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0