Sex framför en kamera?

Förutom att Elena gödde mig med en Calzonepirog idag, som hon egentligen hade köpt till sig själv och som jag på något mystiskt sätt lyckades lägga vantarna på, fick jag ett erbjudande som förstås satte igång en massa funderingar i mitt huvud. Det var en viss gosse, jag tror jag låter bli att publicera hans namn då vederbörande redan tycker att jag gjort honom tillräckligt ledsen idag, som tyckte att jag borde komma över till honom i helgen och spela in en porrfilm. Jag anser att det är ganska intressant, då det är himlans vanligt (vet inte om andra upplevt samma sak, men med tanke på mängderna av erbjudanden jag mottagit från diverse pojkar i mina dagar antar jag helt enkelt att andra också gjort det) att killar gärna spelar in porrfilmer och därmed tänkte jag viga detta inlägg åt just porrfilm. Finns det några tjejer som läser min blogg, förutom kanske Linda (som är ovanligt vettig för att vara tjej), bör ni med andra ord blunda nu.

Jag tror personligen inte att jag skulle ha något emot att spela in en porrfilm om synen på porr var annorlunda, faktum är att mitt drömyrke givetvis skulle vara porrstjärna om det inte just var så att samhället har andra åsikter gällande sex än vad jag har. Det är bara äckliga, förtappade människor (eller ska jag säga tjejer?) som gör porrfilmer, för inte kan det väl vara så att det finns någon där ute i porrbranschen med högt iq som helt enkelt valt att bli porrstjärna just för att vederbörande njuter av sex? - Nää!

Om jag ska snabbspola fram till det jag vill ha sagt är det faktiskt så att jag anser att man, åtminstone som tjej, ska vara himlans försiktig med att spela in porrfilmer eller ta erotiska bilder på sig själv eller tillsammans med sin partner. Ni som känner mig eller läst min blogg länge vet att jag är så långt ifrån en feminist man kan komma och som absolut inte är för allt himlans jämställdhetstjafs och förmodligen finns det säkert även en logisk förklaring för detta (precis som varför kvinnor inte har lika hög lön och allt sådant): men det är skillnad att vara av kvinnligt kön när det kommer till erotik.

Det finns flertalet skräckexempel jag kan dra upp, men det som jag blev mest illa berörd över var när en av mina killkompisar berättade att han satt och asgarvade åt en bild han precis fått skickad till sig av en annan kompis. Bilden i fråga föreställde en annan kompis exflickvän som hade ansiktet fullt med sperma efter att ytterligare en annan kompis haft sex med denna tjej, valt att avsluta i hennes ansikte och sedan tagit en bild. Det som gjorde mig så illa till mods är att de inom det här killgänget skickade runt bilden till alla de kände och kallade denna tjej för riktigt fula saker eftersom hon hade legat med sin pojkväns kompis och sedan blivit så "ägd" att hon gått med på att låta honom komma i hennes ansikte. Inte en enda gång nämndes det att killen, som valt att ha sex med sin kompis flickvän, hade gjort något fel. Det är hans sperma som finns i hennes ansikte, men han är inte äcklig för det, han har inte gjort något fel i att ha sex med sin kompis flickvän heller, utan det är enbart hon som är den vidriga slampan. Helt sjukt - men så resonerar världen.

Likaså visade en annan manlig bekant till mig en film där en ung tjej tillfredställer sig själv. Han berättade efter att jag bett honom stänga av filmen att denna tjej spelat in det till sin pojkvän i födelsedagspresent, varpå han skickat runt det till sina kompisar som i sin tur skickat runt det till alla sina kompisar etc etc och detta resulterade i att samtliga i tjejens skola och bekantskapskrets kände till detta klipp och hon tog således sitt eget liv. Jag vet faktiskt inte vad som är sjukast - att pojkvännen visar upp det för alla han känner - eller att folk faktiskt tittar på denna filmsekvens trots att de vet om att denna tjej mått så dåligt över den att hon valt att ta sitt eget liv.

Jag anser att sexlivet bör vara privat, men långt ifrån alla tycker det. Mitt senaste ex t.ex. hade nakenbilder på sin kompis gravida flickvän och delade dessutom med sig av samtliga detaljer kring hans förra ex och deras sexliv till mig, jag vill inte ens veta hur mycket han berättat om det sexliv vi hade. Där har vi föresten kanske förklaringen till att tjejer anses som äckliga när killar inte gör det - mitt exs ex gick nämligen tillbaka till honom och förlät honom trots att hon visste att han sagt att hon var helt värdelös i sängen och den enda ställningen han ville använda med henne var doggy-style, då han slapp se hur tjock hon var och det dessutom var svårt att få in den i andra ställningar just för att hon var så tjock och inte kunde raka sig där nere ordentligt. En kille skulle förmodligen aldrig mer vilja se tjejen i fråga om hon hade sagt samma sak om honom, eller har jag fel?


Är det värt det? 
Jag tänker då inte chansa och ta reda på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0