No hemos pimplado nada.

Förutom att jag är varm som en kamin känner jag mig på grund av x antal treosar, ganska bra och jag tänkte därför passa på att blogga om gårdagen. Det var ju meningen att jag och Madde skulle på premiären av någon nattklubb på Malmskillnadsgatan och Andreas påstod då att han skulle ta hand om allting och allt skulle flyta på hur smidigt som helst. Som ni kanske listat ut av tonläget blev det inte riktigt så och kanske borde jag ha nappat på mitt exs, som också sammanträffande nog heter Andreas, erbjudande när han bad om att få klippkort för mina tjänster efter att ha hört att jag skulle spendera kvällen på Malmskillnadsgatan.

Hur som haver, kanske bör jag ta kvällen från början. I Ropsten träffade jag en tjej från klassen, tror hon heter Anna, och vi sällskapade till T-centralen och egentligen var det väl inte så mycket mer med det, men det var förstås intressant att se henne utanför skolan också. Sedan gick jag upp vid Åhlens för att möta upp Madde och innan hon kom hann en kille sjunga mig en serenad på ett främmande språk och dessutom lyckades Oliver snappa upp mig. Oliver var en kille på 2 meter som absolut försökte övertyga mig om att det var ödet att vi träffades på det viset. Personligen kunde jag inte vänta tills Madde skulle dyka upp och befria mig från honom.

När Madde väl kom tänkte vi att vi skulle säga hejdå till Oliver, men det tänkte dock inte Oliver. Snubben förföljde oss till Malmskillnadsgatan och trots att Madde lurade i honom att vi skulle köpa prostituerade, att jag var en läskig stalker och att vi egentligen inte blev vänner förrän jag skickat chokladaskar till henne i två år ville denna Oliver absolut ha mitt nummer. Jag lyckades dock övertala honom att ge mig sitt nummer istället och efter att Madde fått spader på honom och sagt att vi ville ut och festa och inte lyssna på hans hemmasnickrade teorier om att det i en kvinna egentligen bor två kvinnor lyckades vi äntligen bli av med honom. TACK MADDE! :D

Sedan visade det sig i alla fall att Andreas sagt fel till oss och han sade åt oss att gå till ett annat ställe. Där fick vi betala 100 kr i inträde som alla andra (även om det egentligen brukar råda 20årsgräns där, så det var ju liite tufft att vi kom in) och sedan upptäckte vi att ölen kostade 52 kronor och inte 30 som Andreas utlovat. Vi slog oss ned vid ett bord och försökte roa oss så gott vi kunde när det plötsligt slog sig ned ett killgäng bredvid oss och började satsa pengar på vem av dem som hade störst chans att "fixa henne" samtidigt som de extremt charmerande kastade saker på oss och log mellan varven. De var såå nära på att "fixa" oss båda två må ni tro. I samband med att ölen/drinken var slut fick det bli droppen och jag och Madde drog vidare till St. Eriksplan, där krogen vi skulle in på stängde precis när vi kom fram och kvällen slutade istället med hamburgare på Max. Tack och lov för att Madde är ett sådant trevligt sällskap, annars hade jag varit ännu mer sur än vad jag redan är ;D


Just nu sitter Andreas och påstår att JAG dissade HONOM :D och jaa.. detta kräver en bild på honom i bloggen idag. Punkt slut. Nu börjar dessutom treosarna att släppa, så är nog dags att återvända till sängen. Tjingeling :) 


Andreas, som är ensam om att ha lyckats lura in mig
och Madde i Stockholms ökända horkvarter.
Är bilden redigerad? Mjaa.. han ser nog ut så, egentligen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0