Omkastade planer och utbytta vänner.

Det var idag tänkt att jag skulle plugga på förmiddagen och sedan åka över till Samir och fira Rosaafton. Riktigt så blev det inte. Jag följde med min far med bilen för att hämta min mobil som de påstår sig ha lagat nu och lämna in min kamera som blivit knasig med batterierna på sista tiden. Tyvärr ansåg butiken att det inte fanns något att göra så jag fick pengarna tillbaka och den lilla krabaten som varit en av mina bästa vänner i snart ett år var plötsligt borta. Det hela var naturligtvis förfärligt sorgligt, tills dess att jag hittade en ny kamera som såg exakt likadan ut fast med bättre pixlar och silvrig färg. Jag tror att vi kommer trivas bra ihop :)

Sedan stötte jag på en annan kär vän, nämligen min förre detta sjukgymnast Åke.  Jag måste säga att även om det syns lång väg att den människan jobbar alldeles för hårt var han som vanligt väldigt upplyftande att prata med. Han var dock besviken över att jag inte gick i högre skor "skulle du ha riktigt höga klackar skulle ingen tjej i världen kunna konkurrera med dig". När jag sedan påtalade att han sagt åt mig att inte träna för hårt och välja skor med omsorg pga mina hälsenor skrattade han och sade "mja, du ska inte spela innebandy som du gjorde, det är galet. Men dansa duger de mycket väl till och springa efter killar, fast de springer nog mer efter dig må jag tro." Haha, jag kanske borde börja hos honom igen? ;D

Ikväll blir det heller ingen rosaafton föresten, men jag hade förstås stora problem med att ställa in tårtbaket. Därför är det nu bestämt att Kjelle och Olaani kommer över och bakar med mig istället. De är bra modiga som ställer upp när Vivvi erbjuder köksaktiviteter med tanke på vilket kaos de brukar sluta i ;D En stor eloge till de grabbarna!


  
Min nya bästa kompis :) Heeej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0