En del människor växer aldrig upp och andra växer hela tiden.

Det är svårt att skriva ett inlägg efter det föregående utan att låta okänslig, men tyvärr är det ju så pass sorgligt att livet måste gå vidare. Så ja, till att börja med kan jag berätta att jag åkte hem från universitetet riktigt förbannad. Igår fick vi veta att vi fått en till medlem i vår grupp, vilket vi kom överens om inte var något problem. Efter lektionen idag meddelande en av tjejerna i gruppen att hon pratat med läraren om att den nya medlemmen inte fick plats i vår grupp och att han då hade strukit henne och nu var det upp till oss att säga åt den nya medlemmen att söka upp läraren för information om gruppbytet. När missade jag att vi gick i lågstadiet och inte på universitetet? Är det så jävla svårt att kommunicera med oss andra i gruppen och framförallt med den nya tjejen? Idiot.

När jag kom innanför ytterdörren grät jag. Dock inte på grund av att jag var förbannad eller för att några fulla killar på tunnelbanan kallat mig lammkött, utan för att jag var rörd. Jag stötte på grannen ovanför mig i porten och han frågade då hur det gick med spanskan. Sedan frågade han om jag var intresserad av att läsa den spanska veckotidningen "hola", han hade nämligen regelbundet fått den av en bekant och skulle nu lägga den i min brevlåda. Det är sannerligen rörande att han tänker på mig mitt i sin sorg och med tjejen i skolan i åtanke: vilken skillnad det är på folk och folk!

Sedan fick jag även höra att chokladtillställningen visst ägde rum på lördagen. Ay ay ay! Hur ska jag hinna med allt? Framförallt borde jag väl fokusera på att få lite plugg gjort idag eftersom jag fortfarande inte pluggat något tills på lördag och morgondagen kommer förmodligen att gå åt till att hämta mobiler, lämna in kameror och baka tårta. Mja, jag får nog räkna med ett stort F på nästa tenta ändå :D Enligt Hänt Extras horoskop gör jag dock helt rätt i att prioritera vänner "efter en lång period av stress." Ni som påstår att deras horoskop inte stämmer kan slänga er i väggen :D
Jag impulsköpte en rosa mp3spelare häromdagen och visst klär den mig? :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0