Sängläge: vertikalt.

Det var ju tänkt att jag skulle över till Hökarängen för att fira Lindas födelsedag efter tentan, men livet ville annorlunda. Jag vaknade upp med influensaliknande symptom och fick avbryta tentan efter en halvtimme. Får jag annat än F på den blir jag överraskad må ni tro, men med tanke på att det enda jag gjort för att förbereda mig var att läsa ett häfte på vägen till skolan idag kan jag nog inte förvänta mig annat.

Det känns dock riktigt trist att inte kunna närvara vid Lindas festligheter och framförallt att gå miste om smörgåstårtan, men vi får försöka ses snart igen istället så att hon kan få sin present och jag höra detaljer om firandet jag gick miste om. Jag betvivlar inte att hon har kul utan mig i alla fall :)


Faktum är att det är många andra som skickat sms och berättat hur kul de har och jag måste erkänna att jag är smått avundsjuk, men samtidigt himlans glad över att må bättre nu när jag sovit bort hela dagen.  Jag antar att Bryggan blir halvt galen om han läser det här och inser att jag kände mig bättre utan att ringa honom, då han absolut ville ses ikväll, men jag får väl helt enkelt publicera lite bilder som vittnar om mitt tillstånd så att han kan förlåta mig :)     
Såhär glad blev jag när mamma försökte få upp mig till middagen.
Mamma hade dock kul och tog fram kameran och ja, lite kul ser det väl ut måste jag erkänna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0