Jag har nog pluggat spanska för länge nu :p

Emil ringde igår och meddelade att han var i Stockholm och att han dessutom hade för intention att förstöra min helg som jag ville ägna åt att fixa rummet och göra läxor. Nu föll det sig inte bättre än att mina extremt älskade gruppmedlemmar skickat x antal mail fram och tillbaka om diverse tjafs om grupparbetet vi har om Aztekerna och Mayafolket och jag blev således tvungen att skriva ihop ett mail för att försöka strukturera upp saker och ting och sedan sätta igång med arbetet. Kontentan av det hela är hur som haver att Emil får åka tillbaka till Motala utan att ha träffat mig och jag måste begrava mig i mer plugg än beräknat. Hårt!

Hade jag inte blivit så extremt sugen på godis igår att jag förätit mig på godsaker i flera år framåt skulle jag förmodligen ha bakat en äppelkaka som tröstmat. Nu känner jag föresten hur nördig jag är, för just när jag skrev "ha bakat" tänkte jag på vilken slags tempusform det var och hur det skulle ha böjts på spanska. Herre guu, jag måste därifrån snart känner jag ;p hahaha!


Kanske borde jag även kommentera bloggdesignen innan jag avslutar. Det är ett par stycken som sagt att den är grå och helt enkelt tråkig och ja, vad ska jag säga? Jag håller med er ;D haha! Det var en nödgrej för att slippa den förra designen och jaao.. när grupparbetet är redovisat och klart kanske jag får tid  och ork över till att göra en ny. Låt oss hålla tummarna för det, right? ;D
 


Som ni ser kommer jag inte ens ifrån datorn för att posera för en bild idag. Tyypiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0