Vivvi på irriterande humör slutar såhär ;D

När man sett en film på bio är man väl så illa tvungen att recensera den, eller? Jag har dock inga direkt intressanta åsikter om den så jag sammanfattar genom att säga: den nya bondfilmen är rätt bra faktisk, så har vi det avklarat :) Lite intressant är det dock, måste jag inflika, hur killar som säger "hej" till en i förbifarten på gatan tänker. På vägen till bion träffade jag på två stycken som log och sade hej till mig, hur vill de att jag ska bemöta det? Vända, springa efter och fråga om jag får följa med honom? Haha Mjae.. kanske inte.

Hur som haver, efter bion gick jag och Micke på nattpromenad igenom halva staden när vi helt plötsligt bestämde oss för att gå till Ropsten. Grabben var en aning osäker på min förmåga att hitta rätt och varje gång jag sade "ööhm.. var är vi nu då.. ehm, men man hittar alltid hem på något vis" såg Micke halvt nervös ut och jag såg förstås därför till att säga det ännu oftare då. När vi dessutom vandrade runt på Östermalm använde jag min fjolligaste röst för att dissa alla brats vi mötte längst gatan, vilket Micke nog tyckte var ännu pinsammare och när vi äntligen nådde Ropsten hade jag nästan (notera nästan) lite dåligt samvete. Himlans schysst av honom att nästan följa mig hela vägen hem i alla fall, tack Micke! :)

Jag terrade även majoriteten av mina msnkontakter igår kväll för att be dem bedöma min klänning och samtliga pojkar tyckte att klänningen var underbar som den är och att jag inte borde jobba mer på den. Eftersom alla ar så rörande överens och dessutom gjort mig knävsvag med allt beröm för den tror jag faktiskt att jag låter den vara så. Klänningen är alltså klar och nu återstår bara accessoarer, wiie, vad spännande! :D
Stencool snubbe det där du.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0