Superblått :)

Efter att ha varit uppe vid halv 7 för att gymma (det börjar bli liite kallt att strutta runt i blött hår efter aktivitet i simhallen) är jag som ni förstår riktigt trött, speciellt med tanke på att Tobbe lyckades hålla mig vaken alldeles för sent igen. Hmm? ;)


 Hur som haver, jag fick sällskap av min bror och huruvida det blev så mycket träning av kan diskuteras. Vi sprang mest runt med innebandyklubborna i högsta hugg tills dess att vi kom över ett par boxningshandskar. Boxning visade sig vara en riktigt bra form av konditionsträning för mig, då det slutade med att jag sprang runt som en stucken gris i salen med Dogge tätt efter mig, boxandes på mina armar. Fan att han ska vara snabbare (och starkare?!) än mig, så var det ju inte för 10 år sedan kan jag bara meddela. Hoppas han inte läser det där föresten, han är mallig nog som det är :o

Hur som haver, jag har plugg att göra tills imorgon och med min trötthet i åtanke orkar jag inte blogga mer. Jag lovade er dock en ny bloggdesign, så här har ni den :) Hoppas den känns roligare än den grå! ;)
Det är trevligt att ha liljor i bloggen igen må jag säga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0