I mitt superduper vackra viinterlaaand.

Jag börjar äntligen känna mig frisk och det gläds jag förstås enormt åt. Robin ville ha med mig på Slipknots konsert idag, men då jag efter att ha köpt provdockor och hela baletten är relativt fattig fungerade ju inte det riktigt och Robin påstod att han blev superledsen över att jag inte följde med honom. Gullig gosse det där ;)

Tvättmaskinen i tvättstugan verkar vara på dåligt humör idag också, men så länge städerskan låter bli mina kläder är jag nöjd. Dessutom hinner jag inte bli upprörd över det då jag är fullt upptagen med att lära mig texten till jullåten "hej mitt vinterland", då jag utmanat tjejerna i skolan att lära sig hela texten tills den 13e december och den personen som kan texten sämst får köpa lussebullar till alla. Det vore ju gaanska pinsamt om jag, som föreslog det hela, skulle vara sämst. Det går dock sådär, har lärt mig 2 meningar i refrängen.. tror jag att det är i alla fall. Hmm.. aja :D om någon vill ställa upp med coachning är vederbörande välkommen!

Jag skulle bli superglad om jag fann ork till att börja planera resten av min juloutfit ikväll också, jag har nämligen kommit fram till att försöka göra matchande strumpor till klänningen. Huruvida det lyckas skall bli intressant och jag kan nog behöva all peppning jag kan få, vilket jag får av både Max och Robin.. den andra Robin. Hmm.. får hitta på varsitt smeknamn till de där Robin-arna så att vi inte blandar ihop dem. Men.. deeet får bli ett senare projekt för nu kallar maskinerna igen.
Liiite piggare i alla fall :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0