En fnurra på tråden är en sak, ett helt nystan av trassel är en annan.

Jag blev sämre mot kvällen och trots att jag snodde rosa glass ur pappas frys fann jag inte ork till att blogga en gång till igår så jag hoppas att ni förlåter mig. Ska jag vara helt ärlig fanns det även andra saker som distraherade mig från att blogga igår, bland annat satt jag uppe vid msn och pratade en himlans massa gamla minnen med Matilda och försökte stötta Robin i hans kärleksbekymmer.


Det börjar dock bli rätt svårt att stötta folk som inte är lika "svart-och-vitt-seende" som jag själv, handen på hjärtat och jag passar även på att erkänna att det många gånger gör mig förbannad när människor vägrar inse att det är kört om det strular redan innan förhållandet i fråga inletts och dessutom envisas med att försöka få det att fungera. Jag antar dock att det är upp till Robin och alla andra att själva inse det, jag är inte så himlans mycket bättre själv egentligen.

Faktum är att jag ville göra slut med mitt senaste ex redan efter en månad, men han lyckades hela tiden få mig att tycka synd om honom och stanna kvar. Det var ju hans födelsedag och jag kunde ju inte överge honom då, och hans läskiga ex stalkade honom i skolan och jag kunde ju inte överge honom då när han var så rädd för henne osv osv. Jag är faktiskt riktigt förbannad på mig själv för att jag gick på hans snyftvisor i hela 2 månader extra, men jag antar att det är en av sakerna som bidragit till att jag själv inte sitter som Robin och så många andra och kämpar förgäves, så det är ju alltid något :) Hur som haver, nog kärlekstjaffs tror jag va? ;D

Hm.. vet inte vad mer jag har att rapportera faktiskt, är förståeligt nog rätt trött och tänkte således fortsätta lyssna på min julmusik och dricka te mot min influensa-hals (jag kom på att influensavaccinet förmodligen är det som gjort mig sjuk.. rätt självklart när man tänker efter). Så.. jaa, sätter punkt här helt enkelt :)

Såhär ser Vivvi ut när hon har influensa och har vistas i skolan hela dagen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0