Rättfärdigad kritik mot andra bloggnollor, är jag lika tråkig som dem? :/

Idag har jag varit med mamma och julshoppat, men just nu har jag inte ork till att berätta om det då jag har ett moment som stör mig så pass mycker mer. Hoppas ni ursäktar!

Jag måste jag be er att vara 100% ärliga när jag frågar er detta, är min blogg lika tråkig som de flesta andras? Jag kollade runt bland andra bloggar och det är fan inte många av dem som är ett dugg intressanta. Har människorna verkligen såhär sorgligt tomma liv eller är de bara helt jävla värdelösa på att förmedla saker och ting? Exempel följer:


Blogg nummer 1: Tidsmanikern.
"Jag vaknade 8.05, men var så trött att jag låg kvar till 8.34 och sedan gick jag upp och gjorde två mackor, den ena med ost och den andra med..."


 Snark?Blogg nummer 2: Den förvuxna fjortisen.
"
Det här är min bästa kompis, vi delar allt och jag älskar henne för vi har gått igenom så mycket tillsammans. Visserligen har vi bara känt varandra i 2 veckor, men guu vad vi kommer bra överens! Minns du när vi åkte utomlands till..."


Intresseväckande, jag älskar att läsa om dina random kompisar som "betyder såå mycket" för dig att du måste skriva ut det som en och en annan fjortis.

  


Blogg nummer 3: Den fula ankungen som TRODDE att hon var en svan.
"Alla tyckte jag var såå snygg i min nya mössa, hihi, för jag är ju faktiskt rätt snygg. Först tog alla den ifrån mig och bollade den mellan sig, sedan var det en kille som hette Rikard, han gick fram till mig och sade 'hej', då sa jag 'hej" tillbaka och sedan sade han att jag var snygg, då sade jag..."


Herre guu, hoppade du över svensklektionerna om citering och intresseväckande innehåll? Att du sedan är ful som stryk och försöker lyfta fram att killar faktiskt KAN ragga på dig NÅGON gång bryr sig inte en jävel om... och just det! Att de kastar runt dina nya plagg mellan sig kallas mobbing och inte raggningsförsök.Blogg nummer 4: Modebloggaren som enbart tyr sig till blommiga plagg som din mormor skulle bära, eller helst HAR burit.
"Den här tröjan hittade jag i Second hand, alltså många tror ju att det är billigare att köpa i second hand, men det är det inte. Ibland är det till och med dyrare"


Jaha, så om jag köper en tröja och har på mig den ett par år kan jag sälja den med vinst senare? Vem fan försöker du lura och hur fan kan du ens försöka kalla dig "modebloggare"? Vem som helst kan gå in på myrorna och köpa det fulaste de ser och sedan låtsas att de är trendsättare, eller varför inte bara plundra din mormors garderob? Billigare i alla fall, du som klagar på att second hand är dyrt.


Blogg nummer 5: Det tjocka emobarnet som vägrar inse att det är henne och inte världen det är fel på.

"Jag mår så jävla dåligt, så jävla orättvist att världen ska vara såhär. Jag vill bort från den här skithålan, jag vill ha tjejkompisar (även om jag mördar dem om de inte gör som jag vill) och min pojkvän är ständigt otrogen och jag bara väntar på ett tecken så jag vet om jag ska lämna honom eller om jag ska lita på honom..."


Klipp dig, skaffa ett jobb och vad fan mer för tecken behöver du än att han varit otrogen mot dig massa gånger? Han får inte tag i någon annan än dig och ändå försöker han så in i vassen, han är bara kvar hos dig för att ingen annan vill ha honom. Varför vill du det ditt jävla pucko?Mänskligheten är så himlans sorglig. Varför får sådana idioter ens ha bloggar? Och om min blogg är lika tråkig och patetisk... jisses, stoppa mig säger jag bara. Usch, vilka jävla sorgliga människor det finns där ute.


Avslutar med emo-tomtarna mamma köpte idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0