Tjuveri, Syeri och Vaccination-eri?

Jag har nu förstått hur mina kläder försvinner från tvättstugan trots att jag låser med vår personliga bokningsbricka. När jag kom ned för att hämta tvätten idag var brickan borta från dörren, jag kunde inte hitta den någonstans och blev således tvungen att vänta i tvättstugan för att vara säker på att ingen skulle komma in. Efter en halvtimme/timme började någon fiffla med låset utanför och när jag gick och öppnade stod en kvinna, som jag antog var städerskan (är inte säker längre faktiskt), och gav mig brickan varpå hon försvann. Sjukt märkligt med tanke på att jag just förlorat massa kläder efter tvättstugetider.

Väntetiden i tvättstugan ledde till att jag förlorade ytterst kvalitativ tid med min symaskin, men trots detta fick jag rätt mycket gjort på klänningen idag. Bland annat lyckades jag den här gången sy i blixtlåset ordentligt och just nu sitter jag och funderar på hur jag skall sammanfoga bakstycket och framstycket igen så att det blir en bra passform till mig. Jag är säker på att provdockan kommer vara till stor hjälp. ;D

Slutligen tvingade även pappa in mig och Dogge till centrum idag för att vaccinera oss mot influensa, då pappa är ytterst rädd för att vi ska bli smittade med influensa runt nyår och inte kunna åka ned till Gran Canaria. Dogge var supernervös för sprutan, speciellt efter att jag berättat att Robin påstått att man får den i rumpan och inte armen. Dogge slapp dock undan på grund av sin äggviteallergi och jag fick således ta sprutan ensam - i armen lyckligtvis.
  
Nålning av klänningen och sedan måste jag även publicera bevis
på att jag faktiskt fick sprutan i armen och ingen annanstans så att Robin håller sig lugn ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0