Uppmaningar och rättelser.

Jag fick just ett par sms från min käre vän Hoback som jag faktiskt inte hört av på rätt länge. Jag ville naturligtvis veta om exakt allt han haft för sig på sistone, men innan jag fick chansen att fråga om alla de sakerna avslöjades det att han har teliaabonnemang. Eftersom min ekonomi numera ligger på cirka 0 hade jag inte råd att skicka några sms till honom. Jag har även upptäckt att det är många andra som antingen inte har eller har bytt från comviq kompis på sista tiden. Varför människor, VARFÖR?! Speciellt Tomten och Niclas borde känna sig utpekade och ta åt sig! ;)  Nej, men halvt seriöst nu, gå in här och fixa comviq/tele2 kompis nu, grabbar!

image115Ni vet att ni vill! ;D


Rättelse:
Jag upptäckte idag att jag fått ett mail från min kusin efter att hon läst inlägget om min kritik mot photoshop. I mailet hade hon bifogat den ursprungliga bilden på mig och photoshopat den själv med kommentaren "man behöver inte ändra särskilt mycket för att det ska bli snyggt." Det var då jag insåg att mitt budskap inte bara misslyckats med att nå fram till människor, utan det har dessutom misstolkats. Eftersom det säkerligen är fler människor än min kusin som missuppfattat syftet med inlägget tänkte jag därför förtydliga detta.

Min tes i inlägget är att jag inte tycker att man bör photoshopa sina bilder för att se bra ut eftersom de finnar och dylikt som många retuscherar bort ändå finns där i verkligheten och att resultatet oftast ser plastigt och inte alls lika vackert ut som originalet.

Anledningen till att jag redigerade bilden på mig själv var inte för att åstadkomma en vackrare bild av mig själv för att imponera på er andra, utan just för att understryka hur mycket man kan förändra och (riktigt groteskt) förvränga en bild med photoshop.

Jag hoppas att det här missförståndet är uppklarat nu och att ni absolut aaaldrig skulle komma tanken på att photoshopa era egna bilder! ;DHur lyckas man kombinera hästar och jobbintervjuer?

Jag vaknade av någon anledning sjuukt tidigt idag och de enda som var vakna var min lanande bror och hans lankompis Eric. Det är dock förstås väldigt trevligt att konversera med dem båda, förutom att min bror vägrar svara mig känner jag mig nästan lite populär.

Jobbintervjun jag gick på igår resulterade i att jag blev erbjuden gratis utbildning som egentligen kostar 15.000 och om jag fixar den imorgon och fortfarande vill ha jobbet är det mitt. Jag blev lite chockad faktiskt, men det känns kul. Jag hoppas verkligen att jag klarar utbildningen och därför ska jag hårdplugga företagets broschyr tills imorgon så att jag klarar testet som är det första momentet i utbildningen. Jag hoppas att ni håller tummarna för mig! :D


Tiden innan intervjun var dock inte alltför lätt. Jag blev placerad i ett sterilt rum med några andra människor som också skulle på intervju och det var riktigt pinsamt tyst. Jag försökte då bryta tystnaden, översocial som jag är, men det gick väl sådär. De som satt där skrattade artigt åt mina skämt och vi konverserade faktiskt ett tag, men de var så blyga/nervösa att samtalet snabbt dog ut när jag inte längre deltog. De som redan jobbade där verkade dock lika översociala och glada som jag så bestämmer jag mig för att ta jobbet kommer jag i alla fall ha riktigt trevliga arbetskamrater.

Avslutningsvis vill jag ge "cred" till Eric eftersom han just utvecklat ett uttryck som jag lovat att börja använda, nämligen "She's not really... alla hästar i stallet om man säger så!" Så hör ni mig säga det vet ni vem som egentligen ligger bakom.image114
Eftersom jag egentligen inte ger särskilt mycket för hästar
 är detta första och sista gången jag publicerar en bild
på något som ens liknar en häst i min blogg, jag lovar!

The dark side of photoshop.

Människor verkar ha väldigt svårt att urskilja photoshopade bilder från vanliga bilder och detta resulterade i att jag tänkte fördröja tiden fram tills Bång slutar, då vi skall äta middag, med att retuschera en bild på mig själv. Det jag kom fram till var ganska skrämmande. Nog för att jag kunnat se att en del bilder är photoshopade, men att man kunde förändra hela sitt utseende så brutalt mycket hade jag ingen aning om.

Jag har dessutom dragit mig för att retuschera mina egna bilder eftersom jag trodde att jag, liksom så många andra människor, skulle fastna för det och inte kunna sluta. Nu inser jag att de människor som konstant redigerar sina bilder på sig själva dock måste vara extremt fula, eller blinda. För även om resultaten för visso kan se mer estetiska ut är originalet oftast vackrare, anser jag. Jag förstår heller inte att man inte skäms inför sina kompisar när man lägger upp bilder på sig själv på alla möjliga hemsidor, när bilderna egentligen inte ens kommer i närheten av hur man egentligen ser ut. Det är sorgligt.

Jag trodde att redigeringsarbetet skulle ta i princip hela dagen och jag vet inte om det är för att jag är nybörjare eller för att det är så extremt tråkigt, men jag blev klar på en tjugo minuter. Dessutom blev jag avbruten mitt i, då mobilen ringde. Jag såg att det var dolt nummer och svarade därför rätt otrevligt eftersom jag var säker på att det var mitt ex som ringde. Olyckligtvis visade det sig vara en kvinna som ville att jag skulle komma på jobbintervju, smidigt Vivvi!

Jag måste dock ha lyckats rädda upp det hela på ett mirakulöst vis, för hon tyckte ändå att jag skulle komma på intervju kl 17.00 idag. Jag tackade henne och lade på, precis innan Bång skickade ett sms och sade att han hade slut på batteri på mobilen och bestämde att vi skulle träffas 17.00 i slussen. Jag vet icke hur det här skall sluta, men fortsättning följer? (lägg märke till den otroligt bra planterade cliff-hangern! ;D)image112

Före (osminkad och naturlig) och efter (grotesk plastbarbie).
Trots att jag numera skulle kunna retuschera mina bilder
istället för att sminka mig
är detta första och sista gången jag redigerar mina bilder.

image113

Vivvi har blivit en tjuv! :o

Igår artade sig kvällen relativt intressant. Bryggan fick tydligen smak för att bli omnämnd i min blogg för någon timme senare hotade han med att dra med sig en kompis och hämta upp mig i en bil. Det hela lät ju väldigt mystiskt och spännande, men till slut kom Bryggan på att det kändes taskigt att tvinga sin kompis att se på när jag och Bryggan grovhånglade. Jag vet inte riktigt vad han hoppades på, men han fick hur som haver inte riktigt som han ville. Jag är såå ledsen Bryggan ;)

Sedan blev jag helt besatt av 3 doors downs låt "if I could be like that" och var absolut tvungen att införskaffa den. Jag bad därför min oerhört omedgörliga bror om att få den av honom, men han hänvisade mig istället till hans kompis Eric. Eric var betydligt mer tillmötesgående än min bror och jag hade låten i min dator enbart någon minut senare, tack! ;D

Det visade sig även att Eric bloggar, eller bloggade i alla fall, och jag har därför försökt sno hans läsare. Vi får se hur det går!
image111
En bild på 3 doors down, som jag snott rakt från deras hemsida.
Jag börjar bli bra på det här med att sno saker! ;D

Pressmeddelande: Vivvi är snart back on track.

Jag och Linda konstaterade idag att det här är vårt absolut sista lov. Det känns nog rätt vemodigt för många, Linda tycker t.ex. att det är "bajsigt" att vi snart enbart kommer att kunna ta ut 5 veckors semester per år. Jag tycker dock att det är ganska skönt. Även om det enbart är 5 veckors semester på ett år, så kommer vi ju faktiskt slippa alla läxor. Att vi slipper läxor innebär att fritid då faktiskt är FRI tid och inte "fritid" som skall spenderas med att plugga livet ur sig.

Sedan kan jag väl diskutera hur väl jag spenderat mitt sista lov, jag tycker personligen mest att det varit tjafs hit och dit med ett visst ex. Det har gjort mig så utkörd att jag inte orkat umgås med någon och för detta ber jag om ursäkt till alla er som försökt dra ut mig ur min trygga vrå på sista tiden. Idag har jag dock vilat upp mig rejält och jag har till och med pluggat (vilket är cirka första gången sedan förra lovet) och jag bör snart vara kontaktbar igen! :)

Avslutningsvis ska jag nämna Bryggan, då han klagat på att jag inte nämnt honom i min blogg förut. Bryggan är en fin kille med tufft hår, så nu vet ni vem han är!


Sedan ska jag även passa på att nämna att Tomten har gett mig rättigheterna till en liten överraskning, men eftersom han är fullt upptagen med att ta körkort (så att han kan köra mig dit jag vill sen) har han inte länkat till min blogg ännu, vilket är villkoret för att han ska få exponera sin kropp i min blogg. Oops! Sade jag för mkt nu? :oimage110
Idag upptäckte jag att jag gjorde alldeles rätt som köpte den där mössan för 99 kr,
då den är väldigt behändig när jag inte orkar platta håret. :)

Inget föder så vackra saker som ilska.

Idag steg jag upp klockan 8 (!) för att bege mig till Bångs jobb. Jag såg framemot att springa runt och irritera honom medan han jobbade, men dessvärre vägrade hans chef låta honom träffa mig. Ni kan ju förstå hur frustrerad jag var över att ha gått upp klockan 8 heelt i onödan. Vad gör man?

Heter man Vivvi sätter man sig adrenalinstint vid datorn och lär sig att hantera photoshop i ren ilska. Ni ser nu resultatet av vivvi-ilska i bloggen. Om jag ska vara fasanfullt självkritiskt vet jag inte riktigt om den här designen är så mycket bättre än den förra, men det är det första jag gjort i photoshop och det var dags för en förändring. Jag ponerar att ni kommer att möta en hel del förändringar i bloggen framöver ;) Enjoy!Livets Sanningar i... BUBBELformat ;D

Jag är numera känd som mästerdetektiven Veronica, så passa er!

Gårdagen började riktigt spännande för mig, då två gubbar stod ute på gatan med varsin öl i handen och vinglade precis utanför mitt fönster. Jag dokumenterade förstås händelsen för att dela med mig till er i bloggen, men när det sedan uppdagades att de berusade männen även bar på en yxa och hade blodiga händer fick jag lämna över fotona till polisen istället. Efter det fick jag höra min bror springa runt och slänga ur sig löjliga kommentarer i stil med "de hade den perfekta planen för det perfekta brottet tills dess att mästerdetektiven Veronica kom dem på spåren och förstöörde allting."

Efter att de mystiska männen försvunnit i en potentiell flyktbil återgick vi till att fira påsk. Allting rullade på i bra takt och efter att ha sett "wrong turn" (perfekt påskfilm, eller hur?) gick vi till slut och lade oss, ovetandes om den hemska fara som lurade bakom hörnet. (Infoga mystiskt musik här! :D)

Det var nämligen så att Tomten var extremt bitter för att jag prioriterat påskmiddag med min familj istället för krogen med honom och hans kompis och därför hade han sett till att missa sista bussen hem till Rimbo för att sedan ringa och väcka mig mitt i natten i hopp om att få tillgång till en sovplats i mitt hem. Hårdhjärtad som jag är hänvisade jag dem istället till donken, det kändes faktiskt lite onödigt att ta hit dem när de ändå enbart skulle kunnat stanna en halvtimme innan bussen rullade hem mot Rimbo igen. Tomten har nu spenderat halva morgonen med att uttrycka sitt otroliga ogillande över detta och jag överväger just nu att överge hans klagomål för att plugga istället. Vad underbart snäll jag är! :)
        
Som ni ser hade killarna som roligast när de fick tag i min päls
och när de fick sjunga singstar ;p

Solna, påskägg och en kycklingbror! :)

När jag ankom till Huvudsta i Solna hade Kjelle och Olaani glömt bort mig, jag är dock säker på att de hade en utomordentligt bra förklaring till hur faen de kunde glömma bort mig av alla människor. När de väl plockat upp mig vandrade vi vidare till Cheyne, där Virran och Danne senare anslöt.

När hela sällskapet var samlat vandrade vi bort till affären för att införskaffa ingredienser till Kjelles utlovade middag. Jag råkade dock bli så sugen på sallad att jag avböjde därför middagsförslaget och köpte en egen färdigsallad för 45 kr, vilket är rena råneriet om ni frågar mig.

Efter att ha ätit upp Kjelles och Olaanis mat slutade det med att vi satt kvar vid Kjelles köksbord och diskuterade diverse världsliga ämnen. Vad jag förstod var maten väldigt god, men mina muffins dissades dock totalt. Kan det bero på att en viss Linda nyligen kommenterat att muffinsarna liknar något som jag icke skall återge ordagrant.

Olaani var den enda som tordes smaka hallonmuffinsarna, på vägen hem och han påstod faktiskt att de var riktigt goda (så det så)! Sedan uppdagades det i samma veva att Olaani verkar vara en av de få människorna som har samma syn på kärlek som jag har. Jag förstår att ni romantiker säkert kommer att slå oss båda nu (därför passar det nu bra att tillägga att Olaani är extremt bra på vattenpolo), men det är faktiskt så enkelt att kärlek bara är djuriska drifter.

Efter vårt djupa samtal tvingade Jocke ut mig mot Brommaplan, eftersom hans lokalsinne inte riktigt passar i stan, och det är med honom jag har spenderat den här dagen med. Vi har bland annat hunnit titta över till pappa och Dogge, där vi fick mottaga ett stooort påskägg av tillskottet. Jag vet inte om hon gav det för att göra mig glad eller tjock, men troligtvis lär det resultera i båda sakerna. Så... när ni träffar mig efter lovet kan ni räkna med en tjock Vivvi, spännande va? ;Dimage104
Glad påsk, önskar min kyckling till bror! :)

MuffinsDrottningen Vivvi åker till Solna.

De flesta av er vet nog om att jag har lov idag (eftersom jag såg till att skryta om det hela kvällen igår) och nu måste ni förstås vara väldigt nyfikna på hur jag spenderar min första dag på lovet. Jag bakade två plåtar muffins, spännande va?

Av någon olycklig anledning lyckades jag få de flesta att svämma över och se riktigt odrägliga ut, men efter att ha provsmakat en 10 stycken kan jag dock stolt konstatera att de var exceptionellt goda! Jag måste vara en mästare på att baka muffins, förutom att få till en fin form på dem kanske.. hmm.

Hur som haver måste jag ge Linda en eloge för att hon lyckats ta min blogg till en ny nivå, nämligen som forum för att ventilera diverse klagomål. Eftersom min blogg är till för att just ventilera känslor är det ju inte mer än rätt att ni också får göra det. Så länge klagomålen inte rör mig tycker jag att det är toppen, eller vad säger ni? ;D

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, då Kjelle lovat att bjuda på middag senare ikväll. Under tiden kan ni passa på att (åtminstone låtsas) dregla över mina utsökta muffins så jag känner mig riktigt skadeglad.. mohahah! 

        
Anledningen till att de rosa muffinsarna (gulligt uttryck va?) är mycker fler och mycket finare
än de gula är natuuurligtvis en ren slump! :)

Ich bin arg..und lite glad :D

Igår inföll min första jobbintervju och som alla andra säkerligen också är första gången de blir intervjuade var jag relativt nervös. Det gick dock bra, jag blev runtvisad i byggnaden och introducerad för några av mina eventuellt framtida kollegor. Han som intervjuade mig avslöjade att han av hundratals sökande hade valt ut tolv stycken för intervju, varav jag var en av dem. Som ni förstår är jag riktigt smickrad över att ha blivit utvald bland de tolv starkaste kandidaterna av så många sökande, så anställer de någon annan tänker jag inte hänga läpp för det.

Efter intervjun kom Jocke hit för att simma med mig i gångsätrahallen. Det var som vanligt riktigt rogivande och jag märkte hur mycket jag hade saknat att umgås med honom, det var trots allt en vecka sedan vi sågs. Ja, allt var frid och fröjd helt enkelt, när en spännisbög utan dess like ställde sig vid poolkanten och gjorde juckrörelser mot oss stackars simmare. Som om det inte vore nog simmade han rakt in i min mage, utan att be om ursäkt dessutom! Joakim trodde att han antagligen hade siktat in sig på mina bröst, men missat och om jag ska vara ärlig vill jag inte veta.

Idag hade jag prov i psykologi, som faktiskt inte gjorde mig ens hälften så upprörd som SL gjorde idag. Jag tvingades visa mitt kort fyra gånger på lidingötåget, eftersom de hade några kontrollanter av något slag. Jag tycker att det verkar extremt onödigt att ha en kontrollant, men varför i all världen ha sex kontrollanter?! Hur svårt kan det vara att kolla på en biljett?! Inte undra på varför de höjer priserna och har sig hela tiden om de ska hålla 6 personer med arbete som kunde göras av en person. Hur korkade är de på en skala egentligen? Köper in vagnar för flera miljoner som inte klarar av Sveriges vinter och lägger Gud vet hur mycket pengar på nya spärrar för att sätta dit fler plankare och tjäna ännu mer pengar. Jag begriper inte hur de kan komma undan med detta, fy fan säger jag bara!

Om jag ska berätta något som jag blev mycket glad över, så visade det sig att min spanskgrupp fortfarande befinner sig i Madrid. Detta måste betyda att jag inte har någon lektion imorgon, vilket är uberskönt! woohoo! Dessutom är det numera bara 78 dagar kvar, varav 29 är skoldagar, till studenten. Grymt bra!
image99
Gångsätrabadet, dock innan dess blå renovering! ;D

I had to let you go now.

Jag har fått exakt på dagen 3 lyckliga månader med dig Joakim, vilket gläder mig. Tillsammans har vi tacklat både med- och motgångar och för att vi ska kunna fortsätta som det oslagbara team vi är måste vi dela på oss. Jag är tacksam för att du förstår mitt beslut så pass bra som du gör och att du låter mig gå vidare på min väg medan du viker av på din.

Vi har känt varandra som vänner så länge och just nu önskar jag mig bara det, att vi får fler fina år tillsammans som just vänner. Det är dock som du säger, vem vet vad som händer efter att du gjort lumpen och efter att jag provat på diverse serviceyrken? Och vem behöver veta när vi är som lyckligast just nu - dividerade, men ändå summerade... som vänner igen.


image98
Tack för allt, till och med för de hemska hårsprayskrigen <3

EmoVivvi är och förblir en myt.

8.30 hade jag tandläkartid idag, hur nu det kan vara lagligt att boka in tider så tidigt på morgonen. Jag hade inte varit hos tandläkaren på 2 år innan besöket imorse och när Cissi dessutom sade att hon lyckats upptäcka hela 3 hål i sina tänder sist hon var hos tandläkaren var jag mycket rädd för att något liknande skulle ha hänt mig. Jag hade dock utmärkt friska tänder och när tandläkaren dessutom lyckades slipa ned min huggtand som jag bet mig själv i kinden med hela tiden blev jag mycket nöjd. Guu vad fint jag skryter om mig själv, tycker ni inte?

Jag var tyvärr även tvungen att åka till SvenskaC-lektionen senare enbart för att höra att vi fick gå hem och arbeta fritt om vi ville. Jag blev som ni förstår extremt upprörd, men som tur var agerade Max återigen hjälte och ritade några "kan-du-rädda-prinsessan-labyrinter" åt mig, vilket fick mig att skratta som bara den.

När jag kom hem fick jag höra att ytterligare en av mina favvopojkar hade sett bilden från halloween i bloggen och tyckte att jag passade som emo. Det har jag fått höra alldeles för mycket på sista tiden och när det även visade sig att Jocke har sexdrömmar om mig som emo kände jag att det var dags att göra något åt detta. Så för att ni inte längre ska se på mig som någon som kastar bort sitt liv på att inte vara emo tänkte jag motbevisa detta genom att ta några bilder där jag är groteskt emo. Enjoy!


     
Som ni ser orkade jag inte agera seriös emo alltför länge,
men tillräckligt länge för att bevisa att jag icke passar som emo.
Håll med och så går vi vidare, okej? :D

Undrar om det är stövlarna eller min slitna look som går hem hos pojkarna?

Efter att ha suttit och pratat med en febrig Linda halva natten hade jag svårt att sova och detta resulterade i att jag fann en mycket trött och sliten Vivvi framför spegeln imorse. Det visade sig dock att jag uppenbarligen var den enda som tyckte att jag såg sliten ut, för under dagens gång hade jag lyckats locka till mig hela tre beundrare. Ganska bra med tanke på att det är en vanlig tisdag, eller? ;D haha!

Sedan kan vi förstås diskutera vad det var för roliga beundrare, en var spanjor, en var full och den tredje var anställd på pressbyrån. Jag måste dock säga att jag gillade den tredjes raggningsreplik mest, "var det bra så? För mitt nummer får du nästa gång, okej?" Som ni säkert förstår kommer jag förmodligen inte besöka pressbyrån på ett bra tag framöver :)

Eftersom Linda var febrig resulterade detta i att jag fick genomlida psykologin själv, men med lite mentalt stöd från Denise, Alexandra, Malin och Elin gick det faktiskt riktigt bra och jag hann inte bli djupt deprimerad den här gången heller.

När jag kom hem föll jag, som synes nedan, ihop i en hög innanför ytterdörren och hade god lust att bara lägga mig och sova. Som tur var hann jag inte mer än att ta av mig mina nya stövlar förrän mobilen ringde och jag hade helt plötsligt en anställningsintervju.


Det är ju lite småhäftigt med tanke på att jag inte gjort annat än att tjata inför Malin om hur gärna jag vill ha ett jobb. Kan det vara ett tecken? Kanske, kanske inte. Jag har trots allt aldrig varit på en intervju förut och därför ska jag nog inte förvänta mig så mycket. Bång gav mig dock ett hett tips igår, säg aldrig att dina föräldrar klagar på att du städar för lite hemma. Jag skall försöka komma ihåg det! ;Dimage94
Jag tycker fortfarande att jag ser helt död ut, men stövlarna är ju snygga! ;D

God Natt.

På sista tiden har jag inte kunnat somna förrän vid 3-4 på morgonen, det är bland de första tecknen som yttrar sig hos mig när jag är stressad. Jag önskar varje dag att skolan snart ska vara slut och trots att jag vet att den snart är det (bara 86 dagar, varav 32 är skoldagar kvar) orkar jag inte spurta in i det sista. Det känns som om jag stupar precis metrarna innan mållinjen, så skoltrött är jag. Det ska bli ganska intressant att se hur jag agerar på studenten om jag fortsätter att sova såhär lite, kanske somnar på flaket när all press försvinner från mina axlar?


Idag/inatt hade jag hur som haver tur, jag fick nämligen sällskap av den berömde Stolle. Han predikade över msn om snoppkunskap, som jag ju säkerligen kan komma att ha användning för senare. Det som förvånade mig mest var dock att han mitt i sin välutstuderade föreläsning bestämde sig för att överge mig och spela wow. Jag fullkomligt hatar det spelet, men om man ska se det från den ljusa sidan ger det mig ett tillfälle att gå och lägga mig nu när Stolles predikan fått mina tankar bort från skolan och på så vis gjort mig trött. Fantastiskt att jag kommer i säng före kl 1, tack Stolle!


image93
Stolle vägrade att ställa upp på bild och därför måste jag visa hur ledsen jag är över detta.
Att bilden sedan är från halloween för 3-4 år sedan är det väl ingen som ser? :D

Count me out.

Igår hade jag fullspäckat schema från det att jag steg upp tills det att jag gick och lade mig. Jag skulle hinna med att shoppa, luncha med Linda, plugga och sedan dra med Joakim på Neverstores konsert. Jag gick dock upp lite väl mycket i shoppingen, vilket resulterade i att jag missade lunchen med Linda och mitt planerade pluggande blev helt enkelt inte av (vilken ootur!).

Neverstorekonserten drog till sig oväntat lite folk och det kändes nästan pinsamt att hoppa runt i den lilla lokalen som på grund av fåtalet människor kändes jättestor. Någon som inte tyckte det var ett dugg pinsamt var dock Mikael från min textkommunikationsklass. Tillsammans med en annan kompis hoppade han in i alla människor som sedan skapade en kedjereaktion och började hoppa med tills hela stället var helt okontrollerbart. Jag tänkte precis gå fram och hälsa när Joakim gav sig in i leken och puttade halvt omkull Mikael x antal gånger. Som ni förstår gick det knappast att hälsa på Mikael efter det, "hej, det här är min pojkvän... ni har visst redan bekantat er med varandra tror jag?"

Jag vet inte riktigt om jag tycker att det är värt att spendera ett par hundringar på en konsert när man tvingas stå med värkande fötter i 2 timmar innan man ens får se det bandet man kom dit för att se, men ska man göra det ska man göra det för Neverstore och kanske inte i stövlar man inte gått in.  
Neverstore, det är för övrigt
deras låt ni hör i min blogg! ;D

Man vet att jag är övertrött när jag garvar åt mina egna rim.

91 dagar, varav enbart 33 är skoldagar, kvar till studenten. Jag längtar mer än någonsin efter att bli fri, få göra vad jag vill utan att någon i hela världen kan säga åt mig att jag måste göra något annorlunda. Vilken frihet att kunna välja själv, inga måsten utan enbart en värld med tusentals dörrar till äventyr.

Det är under onsdagsmorgnarna som det är tuffast att ta sig upp till skolan, kanske delvis för att dagen är belägen mitt i veckan, men antagligen mest på grund av SamC/SvC/Projekt-lektionen. Jag har dock precis räknat ut att det enbart är 11 schemalagda onsdagar kvar, vilket jag ju borde överleva. Tyvärr innebär det även att det enbart är 11 onsdagslunchdejter kvar för mig och Linda och därför känns det förstås extra viktigt att dokumentera dem.

Idag erbjöd skolbespisningen tortellini till lunch, vilket jag och Linda var halvt överlyckliga över då det var cirka 1,5 år sedan skolan serverade någon god mat. Det visade sig dock inte riktigt vara så bra som vi trodde.

Medan Linda förklarade att man inte kunde sätta sig vid vårt bord utan att gå med på att det var en dejt och inte en skollunch för våra stackars förvirrade skolkamrater Calle och Martin förde jag den första gaffeln med tortellini till munnen. Tyvärr fick jag lust att spotta ut maten lika snabbt som jag stoppat in den och jag kan för mitt liv inte begripa hur vår kära matsalspersonal kan misslyckas så fatalt med tortellini! Det är så skickligt gjort att de faktiskt borde ha pris för det... scheisse!

Efter lunchen tvingades jag överge Linda åt sitt information och layout-prov och kasta mig in i min lektions vassa klor. Jag har dock inte så mycket att förtälja från den lektionen, då jag som vanligt mest blev förbannad och såg till att dagdrömma om små lamm för att inte tappa behärskningen helt. Vilken tur att jag är så hiimla bra när alla andra är så hiimla dåliga! :)

Nej nu ska jag faktiskt avsluta innan jag börjar likna en viss man som fick utlösning av att höra sin egen röst... håhå! Om ni vill ha en ledtråd till vem denne omtalade man är så kan jag ju meddela att han hade en mycket berömd mustasch och även att han hade något emot vissa folkgrupper.. ooj.. vad svåårt det blev nu! :/


image90
Sliten som få,
men snart mot friheten hon skall gå.
Bort från denna jävla dimma,
Hahahahah, jag måste seriöst sluta rimma :
S

Någon som kan ge Jocke en lektion i hamburgarkunskap?

Med anledning av att jag precis har simmat flera miil är jag alldeles för trött för att blogga. Jag måste dock meddela att Joakim gjorde bort sig avsevärt idag, då han inte märkte att han glömt köttet i sin hamburgare förrän han nästan ätit upp den. Vilken underbart smart pojkvän jag har! :D

image89
I fortsättningen borde Joakim nog hålla sig
till sådana här hamburgare! :)

Dörrvakter ska vara utkastare och inte inkastare... eller?

Efter att ha smällt i oss hemmagjorda piroger (prydda med texten "Vivvi") hade jag och Joakim planerat att dra ut på krogen och ta någon öl för att fira att jag kom hem från Tallinn helskinnad. Tydligen hade Jacob och hans kompisar liknande planer och därför beslöt vi oss för att slå våra kloka huvuden ihop och gå ut tillsammans.

Vi inledde med att besöka riddarholmen, men då kön till krogen där var milslång bestämde vi oss för att dra in till city istället. Där ställde vi oss i kö till en bar, vars namn jag tyvärr glömt. Dörrvakten ville av någon anledning att jag skulle gå in före killarna, vilket jag försökte förklara för honom att jag inte ville. Han ville dock inte höra på det örat och blev halvt om halvt otrevlig så jag gick till slut med på att gå in före resten av sällskapet.

Efter att ha betalt inträde kom någon annan kille ur personalen och tvingade ned mig till undervåningen för att jag skulle kunna lämna in min jacka till garderoben, men när jag sa att jag hellre väntade på killarna försökte han istället få mig att sätta mig ned i en soffa som redan var överbelamrad av svinigt fulla killar. Jag sprang därefter och gömde mig i ett hörn, varpå killarna till min stora lättnad kom ned efter några minuter.

Att killar kom fram och försökte använda avdankade raggningsrepliker medan killarna fortfarande stod kvar i kön där uppe kunde jag stå ut med, men när ytterligare en kille kom fram och misstog min rumpa för att vara en kramkudde trots att Jocke stod bredvid och höll om mig fick jag nog och flydde fältet tillsammans med Jocke.

Dessvärre fortsatte det på samma sätt hela vägen hem och jag är förvånad över att det är benen och inte rumpan som jag har träningsvärk i. Tack och lov för att jag numera har en livvakt som följer mig ända hem!


För att summera kvällen måste jag säga att det var enormt roligt att träffa Jacob igen och när även hans kompisar visade sig vara riktigt trevliga vägde det självklart upp för de många kåtbockar som lurade överallt! Tack! ;D

image88Öl funkar i alla fall i alla lägen! ;D


RSS 2.0