Reviderande.

Jag vet inte varför, men jag mår alltid så pass mycket bättre när jag gjort mig av med jobbiga människor i mitt liv och tanken att jag aldrig mer kommer prata med vare sig Thomas eller Matilda känns... behaglig. Framför allt skönt är det att slippa Matilda som jag länge varit tveksam till att ha kvar som vän. Jag vet att jag är märklig, men så är det :)

Dagen kunde ju dock ha startat liiite bättre, jag vaknade av en främmande kille stod i mitt rum. Visserligen var han trevlig, så jag ska kanske inte beklaga mig alltför mycket. Dessutom har jag hunnit med en vända ned till tvättstugan tillsammans med mamma, så hon måste vara glad på mig idag, och senare idag står matinköp med pappa på tapeten. Det är nämligen dags att börja införskaffa allt till min födelsedagsmiddag, som troligtvis inte riktigt blir som jag tänkt mig.

Det var nämligen tänkt att jag skulle meddela det otroliga fenomenet att Veronica Lilja skall ha tjejmiddag, men det är inte helt säkert att det blir så, då två knasiga killar jag aldrig träffat bestämt sig för att försöka nästla sig in. Det gör mig naturligtvis en aning orolig med tanke på hur fel det kan bli med nätkontakter, Motala är väl det mest slående exemplet jag kan hitta och då hade jag ändå träffat några av dem innan vi åkte ned. Men, men, som vanligt när jag är i farten har man ingen aning om hur det blir förrän the moment är här och det blir säkert superspännande...eller? :o
  
Stentuffa presentkartonger som jag lyckades googla upp,
vad kreativa människor det faktiskt finns :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0