Någon som exporterar luft? :D

Jag har numera nått det stadiet där jag är totalt apatisk. Jag pluggar halvhjärtat, stirrar rakt framför mig och tänker "äääh, det som händer det händer." Jag vet inte om jag skall tolka det positivt eller inte faktiskt, fixar jag inte tentorna kommer jag förmodligen ångra mig supermycket senare, men just nu känns det bara... lugnt. Whatever, det är inte hela världen, bättre att kolla på tv istället (som jag nyss lovade att aldrig mer göra), spana upp tyger till nya projekt och skicka sms.

Aaanyhow, det slog mig just att jag inte gått utanför dörren ens för att handla sedan jag började min pluggperiod så det kanske är dags att gå ut och ta lite luft, det kan ju faktiskt vara det som gör att jag är så trött men ändå sömnlös. Ska se om jag lyckas klämma in det i morgon, ska nämligen försöka hjälpa Tobias med en sak innan torsdag också.

Faktum är att jag tror att det var Robinsson som sade det till mig förra helgen - man kan inte bara plugga, man måste leva också. Nog håller jag med honom mer än någonsin just nu må ni tro och ibland måste man sätta vänner först när de behöver en så det är så det får bli :)
Det är svårt att hitta vettiga bilder att lägga upp när man bara pluggar
och jag antar att ni är rätt trötta på att enbart se bilder på mig och mina böcker såå variation:
Adventsljusstaken jag gjorde när jag var 4 år. Rätt skickligt må jag säga :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0