Klänningsmakeri och Julshow.

Woooo vad slut jag är :D Så fort jag vaknade kände jag mig oerhört kreativ och satte igång med klänningen jag planerat att sy, just nu ser den rätt tråkig ut, men jag troor att den blir bra när jag får klart den. Om inte har jag i alla fall lärt mig något, riight? :D

Sedan slängde jag mig ut till Rissne för att möta upp Kjelle innan vi vandrade vidare till Mattes julshow. Utanför mötte vi en annan av deras kompisar, som jag troor kallades Clarre, och vi pratade så pass mycket att vi höll på att glömma att gå in. Detta resulterade i att vi kom in sist av allihop och Kjelle blev tilldelad en superdålig sitsplats, som han sedan blev av med i andra akten och fick således sitta på golvet bredvid mig. Stackarn!

Matte är dock som alltid en sann stjärna och det var kul att se showen och sedan träffa honom en snabbis innan Kjelle knarkade ned mig med fishermansfriendtabletter och vi begav oss hem. Nu verkligen längtar jag till sängen, men känner jag mig själv rätt kommer den ändå dröja innan jag hamnar där.


  
Så ser klänningen ut efter dagens ingrepp
och aao.. det är mycket jobb kvar om vi säger så :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0