¡Adiós 2008!

Dags för sammanfattning innan det är dags att lämna även denna blogg för en ny. Den nya adressen blir http://foamy.blogg.se/mmix och då undrar ni förstås varför det inte blev /2009 på slutet. Well, tydligen tyckte blogg.se att det var lämpligt att ta bort möjligheten att skriva siffror i bloggnamnet och jag fick således ta till de romerska siffrorna för 2009, MMIX. Den nya bloggen lär hur som haver dyka upp imorgon, den 1a januari, så håll ögonen öppna ;D

Nog skrivit om detta, jag skall sammanfatta året och då jag bloggat betydligt oftare än förra året anser jag inte att jag kan skriva upp unika händelser på samma vis, då det skulle bli superlångt och ingen skulle förmodligen orka läsa det. Så därför tänkte jag skriva en allmän sammanfattning bara, som följer nedan.Sammanfattning:
Året började riktigt tufft och när jag läste tillbaka i bloggen undrade jag ett tag hur jag faktiskt lyckats överleva, bara en sådan sak som att jag faktiskt försökte lägga ned bloggen en gång säger väl allt? ;p Men sedan vände det bevisligen och det mycket tack vare mina vänner. Jag hade en superkul sommar efter studenten och även många ljusglimtar under mitt första halvår på universitetet och dessutom ett par stycken under den riktigt tunga tiden på kunskapsgymnasiet. Jag har sagt hejdå till vänner samtidigt som jag stiftat många nya bekantskaper och framförallt har jag lärt mig otroligt mycket om både människor och min omvärld under detta år.

Tack till alla er som deltagit i mitt liv och läst min blogg under 2008 och jag hoppas att ni följer med både mig och bloggen in i 2009 också! :)

Jag tog en serie bilder till den nya bloggdesignen
och tänkte att en av dem kunde få avsluta denna blogg
så att det blir en slags övergång. Nu ses vi 2009! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0