Gubbar idag också.

Jag steg upp ofantligt tidigt idag för att inte behöva konkurrera med mormor om duschen. Förutom att detta förstås gjorde mig rätt trött resulterade det även i att jag fick tillfälle att fixa in lite låtar i min mp3 som varit tom på grund av displayproblem. Jag vetej fan vad det är för fel på den lilla uppkäftiga manicken men inte fan vill den visa min fina rosa bakgrund eller vilka låtar jag spelar i alla fall. Finns det någon som tror sig kunna fixa den kan ni ju höra av er! :)

Sedan måste jag säga att det är rätt lustigt att man ibland inte stöter på ord eller personer förrän man hört eller sett dem i andra sammanhang. Jag satt nämligen och väntade på Kyttlan för att övertala henne att äta lunch med mig och när hennes lektion slutade gick hon ur klassrummet med ingen mindre än en av Maxs kompisar från i lördags. Minst sagt otippat!

Efter att ha ätit lunch med Kyttlan, Jenny och Malin och de försökt tvinga i mig mer mat än de mackor jag redan ätit fick jag veta att min lektion på eftermiddagen enbart var till för de som inte opponerat på varandras arbeten ännu. Detta gjorde mig förstås överlycklig, då detta betyder att jag får några timmar över till att sova och vila upp mig inför ikväll. Innan jag går och lägger mig måste jag ju dock förstås blogga för att hålla er ajour och jag har även hunnit stoppa i mig lite fler jordgubbar som mormor lämnade som avskedspresent. Det sade jag enbart för att sukta er! ;D


  
Bilder som vittnar om hur trött jag är,
samt att jag faktiskt kan äta jordgubbar med sked om jag vill.

Om 36 dagar är jag fri.

Ni undrar förstås var mästerbloggaren Vivvi tagit vägen och jag måste motvilligt erkänna att det för en gångs skull är mitt och inte blogg.se's fel. Jag har nämligen varit sjuukt upptagen med att plugga hela dagen igår och nu är jag precis hemkommen från ett möte med rektorn angående mina lärare. Han verkade förstå och överlag sympatisera med mina åsikter, men det behövs fler för att man skall kunna agera. Jag var dock egentligen bara ute efter att få ut mina synpunkter till någon som lyssnar så det känns riktigt bra. Dessutom är det ju studentdags om 36 dagar, varav 15 är skoldagar. Jag har aldrig längtat så mycket.

Nu har jag och mamma precis fått en nattlig besökare i form av mormor som förmodligen planerat att förbereda oss för vad som komma skall i Dalarna senare. Förmodligen borde jag logga ut och vara lite social nu så ni kära läsare får tyvärr bli akterseglade en stund. Jag är hemskt ledsen!


image173
Såhär på krigsstigen blir jag
när jag tvingas prioritera plugg framför min blogg ;p

Stopp stopp stopp!


Viktig info:
Blogg.se har utlovat driftstopp mellan 02.00-04.00 inatt. Eftersom vi vet hur deras tidsuppfattning är (att "vi är klara inom några timmar" egentligen betyder "vi är i princip aldrig klara, men ni kan börja blogga inom några veckor") tänkte jag idag vara på den säkra sidan och informera er läsare. Hör ni inte av mig på ett tag vet ni varför och jag hoppas att ni håller tummarna för att blogg.se inte muppsar igen.


image172Vaaarning ;P

Stureplan och söder är ju nästan samma sak?

Att Max är en av de roligaste killarna jag känner visste jag redan, men att han blir ännu roligare när han blir full hade jag föga kunnat drömma om. Eftersom han tidigare på dagen firat en kompis 19årsdag hade han precis nyktrat till när vi träffades och vi inledde kvällen med att gå runt i stan och diskutera värdet av att kunna gå in och köpa en diskborste på 7eleven. Dessvärre blev vi utkastade när vi kom dit och vi fick klara oss utan diskborstar. Elak expedit må jag säga!

Sedan mötte vi upp 3 kompisar till Max och det visade sig att 2 av dem gick i samma skola som oss och ändå hade varken jag sett dem eller de sett mig. Rätt intressant med tanke på att jag har gått i den skolan i 2 år. Vi begav oss hur som haver till hamburgarkedjan Max och efter att ha laddat upp med hamburgare gick vi rakt över gatan till "Friday's" i Kungsan.

Max bjöd mig på första ölen och jag började väl halvt vingla redan då, men han lyckades ändå övertala mig att släntra iväg till baren med honom så att jag kunde bjuda igen. Tjejerna i baren ignorerade dessvärre mig totalt, men jag hade en sådan tur att en annan kille som jobbade där gjorde någon form av specialservice och snart hade jag betalat för min öl och Maxs cider. Att han kände sig väldigt manlig efter den incidenten bör tilläggas.

Maxs kompisar visade sig vara jättetrevliga och när vi bestämde oss för att dra vidare till söder erbjöd sig en av dem att köra dit eftersom han ändå hade bilen i stan och var nykter. Vägen till bilen som egentligen inte borde ha tagit mer än kanske en kvart att gå tog dock betydligt längre tid. Det var förmodligen Maxs fel. Han var fast besluten att få mig att börja röka och när hans upprepade försök inte lyckades träffade han två likasinnade tjejer som han gav bort sin basker till. Han ångrade detta resten av kvällen och ville hemskt gärna att vi skulle följa efter tjejerna till Stureplan för att ta tillbaka hans basker. Det kunde ju han glömma tyckte vi och satte oss i bilen för att åka till söder.

Max bedyrade att han hittade dit eftersom han är uppvuxen i stan, men man kanske inte ska lita på Max när han är full. Vi körde nämligen fel x antal gånger eftersom Max hade noll koll och resten av killarna vägrade lyssna på mig som faktiskt hade hittat dit och medan jag gjorde mitt bästa för att hålla i Max så han inte ramlade ut genom fönstret bestämde vi oss för att parkera bilen där den stod från början och ta tunnelbanan. Väldigt lyckat!

Om jag ska vara ärlig minns jag inte riktigt hur det gick till, men inte fan hamnade vi på söder i alla fall. Istället fann vi oss själva mitt i Stureplans nattliv, där riktigt mogna 35åringar hoppade bock över papperskorgen och ville att vi skulle uppmärksamma hur bra han var på att släppa sig på beställning. Vi skyndade vidare och trots att en av killarna ville in på en av klubbarna och Max ville ha tillbaka sin basker lyckades jag få som jag ville och vi lämnade Stureplan bakom oss.

Därifrån valde två av dem att lämna oss andra och efter ett tårfyllt farväl var vi enbart tre som vandrade bort mot karlaplan för att bokstavligen insupa lite vodka hemma hos den ena killen. Efter att vi nyktrat till lite insåg vi dock att vodka kanske inte var så jävla bra att hälla i sig efter allt annat och vi bestämde oss istället för att splitta upp vid tunnelbanan och där nere tvingades även jag och Max ta farväl av varandra och när jag var hemma vid 4-tiden var kvällen officiellt över. Jag måste tacka Max och resten av killarna för en riktigt trevlig kväll och när jag vaknade imorse blev jag ytterligare påmind om hur trevlig den var. Perfekt!image171
Mamma hade hysteriskt kul åt mig vid frukostbordet
och jag förstod inte varför förrän jag såg bilden.
Starkaste beviset för en lyckad kväll eller?

Jag är tydligen poppis i saudi-arabien?

Killarna på facebook blev helt plötsligt galna och innan jag visste ordet av bytte jag ägare runtom hela världen. Mestadels var det araber som bråkade om mig tills jag slutade hos en fransman. På en timme hade mitt "värde" höjts från 500 till 42.000 USD. Johan var till synes den enda av mina vänner som kunde köpa tillbaka mig, men eftersom han fortfarande var purkis över att Eric snott mig vägrade han.

Eric satte då igång en massiv räddningsaktion, men halvvägs igenom kom Adde som en räddande ängel och köpte mig. Vilket bra ex jag har egentligen! Dessvärre loggade jag just in och såg att någon vid namn "Paul Curry" från storbrittanien precis köpt mig. Gah säger jag bara!

Det var även tänkt att jag skulle träffa Stefan idag medan han var nere i Stockholm, men eftersom hans familj satte honom i jobb i form av däckbyten så fort han kom ned blev det inte av idag. Stefan föreslog istället att vi skulle försöka luncha i veckan och vi får väl helt enkelt hålla tummarna för att det blir av då istället!

Just nu är jag på väg ut efter att Max bjudit ut mig. Att han inte gjort det tidigare motiverade han med att han trodde att jag var en snäll flicka som satt och skrev dikter hela nätterna. Yeah right.. det köper jag inte, Max! ;)

image170
Eftersom jag just nu har sjukt bråttom hinner jag inte ta någon egenkär bild på mig själv.
Ni får istället njuta av att se resten av jordgubbarna som sedan försvann ned i min mage ;D

"Dagens ooutfiiiit" :)

Igår fick jag tid att prata lite med Eje. Den stackarn har åkt in på sjukhus igen och eftersom jag fortfarande är lite halvsnorig kan jag inte komma och besöka honom nu heller. Han är dock en riktigt härlig kille som håller humöret uppe trots allt och det beundrar jag honom verkligen för! :)

Efter att ha snackat med Eje ett tag sprang jag över till Pappa för att se "the naked mile" med honom, Dogge och Eric. Efter att ha sett filmen såg vi en stund på morgonsoffan som faktiskt för ovanlighetens skull var rolig. Lagom till att det sista scrubs-avsnittet började på 6an blev jag utkastad för att herrn i huset skulle sova. Så helt ensam fick jag hem i mörkret i hela fem minuter. Han är ond min far.

Det går dock ingen nöd på mig eftersom att jag nu på morgonen har jag sysselsatt mig med applikationen "friends for sale" på facebook. Johan var den förste som "köpte" mig och döpte mig till "mes" och till min räddning skyndade sedan Eric. Han köpte mig och därmed kallas jag numera "vivvsan voff!" Helt klart godkänt smeknamn. Bång har dock hotat med att köpa mig ifrån Eric, men han har inte riktigt listat ut hur man gör ännu så vi får ser hur det hela artar sig.

Johan jagar dessutom två av mina ex i jakt på en sångtalang till sin nya låt. Adde och Erik borde med andra ord vara på sin vakt! ;) Samtidigt som Johan jagar efter dem var det tänkt att jag skulle klä på mig lite anständiga kläder, men eftersom jag blev distraherad är detta ännu inte gjort. Kanske för att jag trivs så bra i mina mjukiskläder?


 

image169
"Dagens outfit"
Byxor från Norra Real
och Linne från Dalarna.
BH glömde jag att ta på mig.
hihihiihihhi, är jag "cool modebloggare" nu? :D

Jordgubbar! :D

Jag beslutade mig tidigt imorse för att skippa skolan och istället såg jag till att sova ut. När jag sedan vaknade drog jag in till stan för att köpa bussbiljetter till Dalarna och det var då jag tvingades ta ett beslut rörande en mycket komplex fråga. Var skall jag fira valborg i år?

Jag hade väl egentligen halvt lovat bort mig till dalmasarna, men när Kjelle igår meddelade att han och resten av solnagänget planerade att hitta på något den dagen blev valet oerhört svårt. Jag resonerade till slut som så att dalmasarna får träffa mig under helgen om de inte är alltför bakfulla och så ser jag till att fira med Kjelle och co. Förmodligen måste jag väl hem rätt tidigt eftersom bussen går på morgonen därpå, men jag är övertygad om att det är värt det ändå! :)

På vägen hem lyckades jag även lura med mig 2 kartonger jordgubbar från killen nere på torget. Årets första jordgubbar! De kom dock från Belgien, men smakade lika gott som de luktade och jag kan inte vänta tills jag får sätta i mig resten av dem. Jag har nämligen provsmakat ett par stycken i smyg, busigt va?

 

image168
Sjukt gott! <3

Nattligt besök

Precis när jag funderade på att sova meddelade Eric att han och Dogge planerade att dra med mig ut. Det kändes faktiskt jävligt härligt att kunna gå ut utan jacka trots att klockan började närma sig tolv vid det laget. Det är alltid lika roligt att träffa min bror eftersom han alltid ska leka ball och hittar på alla möjliga tokigheter och att jag dessutom fick lära känna Eric bättre var sannerligen en trevlig bonus.

De gick precis hem med en madrass åt Eric att sova på och jag insåg just att jag skrattat nonstop sedan de klev innanför dörren här. Förutom att vi allihop tillsammans med mamma berättade en hel del roliga historier fick vi även tillfällen att bläddra igenom fotoalbum och beskåda nakenbilder på Dogge när han som liten ligger i badet med skridskor på. Ytterst underhållande må ni tro! ;D Dogge provade en för liten hjälm, vilket resulterade i den här bilden.


Vi bad killarna posa, och nog posade de ;D


Sedan utbröt även fight om en keps som snotts från någon annan snubbe.

Nu är det nya tag som gäller!

Jag var på ett grymt bra humör när jag vaknade idag och pluggade timvis ute i solen på balkongen. Det var grymt länge sedan jag gjorde något liknande, men det känns underbart att äntligen ha hunnit ikapp med alla skolarbeten. Samtidigt känns det lite läskigt att det enbart är en uppgift kvar i t.ex. spanskan, sedan är jag student. Student. Om 41 dagar, varav 16 är skoldagar, tar jag studenten. Det är overkligt.

Efter att jag suttit i solen ett dag blev jag riktigt trött och satte mig därför vid msn i hopp om att någon tapper själ skulle lyckas hålla mig vaken. Till min stora lättnad fanns där flera typer som hållit mig vaken i x antal timmar nu. Bland annat Linda som demonstrerade vackra bilder på sig själv som hippie, Martin som ger tips på kaffe kask (och task) och Kjelle som diskuterar gårdagens bravader.

Idag är det dock två stycken som förtjänar ett helt eget stycke och den första av dem är Eric. Han har hjälpt mig att avlägsna ett av mina största irritationsobjekt och antagligen är det därför jag är så glad och mår så pass bra idag. Stort tack till dig! :)

Sedan ska även Stolle ha en eloge för sina insatser. Han är en riktigt underhållande kille som sällan nobbar mig sitt sällskap trots att han ofta har händerna fulla, bokstavligen. Han är nog en av de finaste killarna man kan hitta och jag är glad över att kunna ta del av honom så pass mycket som jag ändå kan.      
Det är även Stolle som agerar modell idag, grr! ;)

Maddafakkah på John Bauer.

Roligare öppet hus har jag aldrig varit med om. Det hela inleddes när det visade sig att vår guide var min lillebrors lärare. När hon fick höra att jag var Dogges syster sken hon upp och utbrast "är du Douglas syster?! Vad rooligt! Min lilla Douglas" varpå hon visade upp klassfotot och öste lovord över honom. Jag vet inte vad min bror gjort för att få henne så positivt inställd till honom eller varför hon kallar honom "sin lilla Douglas" när han faktiskt är 2 meter, men jag antar att det är lika bra att jag inte vet.

Det riktigt humoristiska inslagen påbörjades dock när vi smög in på informationsmötet i matsalen där rektorn stod och predikade. Först och främst såg Kjelle till att välta ned en stol, vilket genast åkallade ilskna blickar. Roligare blev det dessutom när Kjelles mobil ringer mitt i allt och han inte lyckas tysta ned den. Mitt i rektorns tal om hur städad och skötsam skolan är hör man alltså Kjelles ringsignal från Kopps "pang pang.. maddafakkah.... pang pang.. maaddafakkah!" (fint återgivet jag vet :D). Det blir knäpptyst i rummet och alla vänder sig mot oss med inte längre ilskna, utan hatiska blickar. Kjelle påstod att han skämdes, men jag tycker faktiskt att det var asroligt att se allas reaktioner, speciellt den pinsamt dumma pappan till en av killarna som var med på mötet.

Varför denna pappa var pinsamt dum har sin rimliga förklaring i att han envisades med att ställa så otroligt korkade frågor. Bland annat min favorit, efter att rektorn förklarat att skolan försökte få eleverna att göra så mycket jobb i skolan som möjligt så att de skulle slippa läxor: "Vad händer om en person inte förstår på lektionerna och har svårt att hänga med?" Rektorn svarade då att detta naturligtvis behövdes ta igen och då frågade pappan "men hur ska det gå till om de inte får göra läxor hemma?" Vilken skola i världen skulle förbjuda eleverna att arbeta hemma?! Jävla korkade människor det finns...

Avslutningsvis gick vi till Donken där Kjelle kunde tröstdricka te efter den enligt honom jobbiga situationen som precis uppstått. Där fick jag syn på några pojkar som stod i hammarbytröjor och ett sexpack öl utanför och såg jätteballa ut förstås. Precis när jag höll på att brista ut i skratt över hur löjliga de såg ut meddelade Kjelle att en av dem vinkade åt mig att komma ut till dem. Hade de haft mer än en öl per person och inte varit iförda hammarbytröjor hade jag kanske funderat på att joina dem faktiskt, men ack.


image161
"John Bauer handlar om.. maaddafakkah... att upptäcka och.. maddafakkah"
hahahahah, jag skrattar fortfarande :)

Tur att mamma håller mig kvar på jorden när jag får storhetsvansinne.

Skolan hade planerat en hel dag med feedback för mig och jag började med att besöka min historielärare för att få höra hennes utlåtande om uppsatsen jag kämpat med i en evighet. Hon var nöjd och lovade att ge mig två mindre uppgifter till så skulle jag få det betyg jag vill ha i historia B, fan vad skönt!

Efter att ha fått höra de uppmuntrande orden, sett en spansk film på spansklektionen och lunchdejtat Linda var det dags för opponering av projektarbeten. Eftersom jag slängt ihop min rapport kvällen innan den skulle lämnas in betvivlade jag att någon skulle ha något bra att säga om den 38sidiga uppsatsen, men ack så fel jag hade. Både klasskamrater och lärare lovordade mitt arbete och jag svävade hemåt, hög på allt överflödigt beröm.

Väl hemma väckte dock mamma mig från min rosaskimriga värld och kastade ned mig till tvättstugan så fort jag kom innanför dörren. Eftersom jag kände mig relativt ensam där nere tog jag med kameran och lämpligt nog lyckades jag klanta till det ovanligt mycket. Tyvärr är detta dokumenterat och ännu mer beklagligt är att jag är tillräckligt glad för att lägga upp dem idag. Faen...

Nu ska jag hur som haver börja laga middag så jag hinner iväg till öppet hus med Kjelle. Varför den pojken har fått för sig att börja om när han skulle ha tagit studenten som smed om någon månad är det ingen som vet och varför han väljer att börja i min brors av alla skolor är helt enkelt obegripligt. Nå väl, nu slänger jag upp bilderna och sticker innan jag ångrar mig ;D    
Som ni ser krånglade nyckeln när jag skulle boka ny tid,
jag hittade en skum rosa sak i tvätten
och jag fastnade nästan i tvättmaskinen.
Grreeat Vivvi! :)

Närkontakt av tredje graden ;D

Jag fick en underbar avslutning på gårdagen när Troels greppade gitarren och nästintill förförde mig med sin röst. Jag har aldrig gett mycket för de pojkar som spelar gitarr eftersom majoriteten av dem gör det alldeles för inställsamt, men med Troels är det sannerligen en helt annan sak. Jag antar att det är honom jag borde tacka för att jag sov så gott inatt, så tack! :)

Idag hade jag enbart religion B och lunchdejt med Linda inplanerat eftersom jag fortfarande måste plugga igen en massa sedan jag var sjuk (lömska sol som distraherar mig ;D). Lektionen visade sig bli betydligt mer menlös än vad jag trott, då en av klasskamraterna började tjafsa om judarnas vilja att bo i Palestina och sedan ytterst smidigt gled in på att världen behöver krig, inte fred. Det enda som var lustigt med det hela var väl att se hur ställd läraren blev när han formligen spottade ur sig sina beska kommentarer, men ack... det är inte värt det.

Efter lektionen mötte jag upp Linda för att utföra vår dejt. Dessvärre visade det sig, inte helt överraskande, att skolan inte serverade någon god mat idag heller och vi bestämde oss därför för att röra oss hemåt. På hemvägen fick jag det riktigt mysigt trångt med tre killar från gamla skolan som insisterade på att tränga in sig bredvid mig trots att det fanns andra säten som var lediga. Jag skall dock inte påstå att det gjorde mig något med tanke på att de alla tre luktade riktigt gott, hihihiih! ;)image154
Fy Vivvi, måste plugga!

Jag måste erkänna att Lidingö är vackert.

Jag höll i all hast på att glömma att publicera bilderna min smygfotograf tagit idag.
Fy skäms på mig! :D


  
Det är härligt att bo vid vattnet,
speciellt när djurgården ligger på andra sidan ;)

Jag vet inte riktigt om jag passar som skogsmulle,
men jag gjorde ett försök ;D

  

Det förflutna tillhör det förgångna, lets keep it that way.

Efter att ha pluggat och varit ute större delen av dagen blev jag tämligen förvånad över att se hur mycket action jag gått miste om i min egen blogg. Någon hade hunnit med att kalla mig slampig, Troels och Linda hade hunnit komma till mitt försvar och straxt efter att jag sett kommentaren om mina badbilder meddelande Linda att hon lyckats få ur ett erkännande från mitt exs ex/nuvarande flickvän.

Jag måste säga att jag verkligen trodde att jag nått fram med budskapet "jag vill inte ha något med er att göra" till Jocke och hans bekantskapskrets när jag dumpat hans kläder på hans gräsmatta. Tydligen var fallet inte så och därför tänker jag nu förtydliga detta. Jag har länge tyckt att det är bisarrt att se Jockes ex/nuvarande (gaah bestäm er?) hoppa in och ut i min besöksblogg på bilddagboken och även på min lillebrors pa-sida.

Jag förstår dock att den stackaren inte har mycket till liv med tanke på att Jocke tidigare sagt att hon var för tjock för att kunna sova med och för tråkig för att ha sex med. Han avslöjade dessutom att det tog 4 timmar för henne att sminka sig så att hon såg något sånär vettig ut och att han var glad över att hon photoshopade sina bilder så  pass mycket eftersom hon såg för jävlig ut annars. Jag förstår att det inte finns mycket kvar att göra om dagarna när halva dagen går åt till att sminka sig och sedan bättra på bilderna i photoshop. För att ytterligare uttrycka min förståelse för denne tjejs brist på sysselsättning kan jag även tala om att Jocke vid ett flertal tillfällen tyckt att hon varit så pass psyksjuk att han varit rädd för henne. Kan inte vara lätt att hitta på något när man har en pojkvän som är rädd för en antar jag? :/

Detta försvarar dock inte att hon har synpunkter på mina bilder. För det första förstår jag inte varför hon kollar på bilder av mig när jag är tjej och hon även själv är det. Sedan är det min blogg och jag lägger upp de bilder jag vill. Ogillar vederbörande detta kan jag tala om för henne att hon inte har någon som helst anledning att varken läsa eller kommentera min blogg. Låter hon bli det i fortsättningen lovar jag att hon kommer framstå som betydligt mindre imbecill och eventuellt skulle hon även ha tid med att komma på något vettigt att göra om dagarna? :)

Och när Jocke läser detta (för jag betvivlar att hans ex/nuvarande törs sätta sin fot i min blogg efter att Linda tagit henne i hampan): Snälla, ta ditt/din otroligt patetiska ex/nuvarande, lås in henne och se till att både hon och du lämnar mig ifred. Ni har inget att hämta här och jag är extremt utless på er.


  
Avslutningsvis vill jag tacka Linda och Troels,
bättre vänner kan jag inte önska mig :)

Sommarkänsla all the way.

Precis mitt uppe i mitt deppade över att jag var tvungen att förstöra denna dag med att plugga meddelade Eric att det var cirka 18 plus ute och detta resulterade naturligtvis i att jag släppte allt för att komma ut. Det blev till att sätta på sig riktigt somriga kläder och ut på promenad. Vilken härlig start jag fick nu när jag äntligen är frisk! :D


 

image146   image147
Snabbvisit på balkongen innan promenaden hanns också med ;D

Bubbligt värre.

När jag klev upp ur sängen idag mådde jag toppen och detta firade jag med att ta ett långt bad eftersom jag längtat efter det ända sedan jag insjuknade. Med tanke på hur varmt det är idag var det kanske lite onödigt, för jag höll på att få värmeslag. Det känns dock som om det var värt det och nu är jag full av energi. Dessvärre måste den nog användas till att plugga, men ack det är härligt att vara frisk.

 

image145

Såhär kul har jag när jag badar ;D

image144

Mer design.

Jag gjorde just klart Emmas bloggdesign där hennes ursöta dotter Danielle har huvudrollen. Jag måste erkänna att det var riktigt roligt att göra den eftersom Emma liksom jag gillar rosa och jag hoppas att hon blev nöjd nu. :)
Roosa :D

Grannar måste vara djävulens påhitt.

Jag hade lessnat på att vara sjuk och när jag dessutom påmindes om att mamma blivit sjuk och att jag skulle behöva passa upp på henne bestämde jag mig för att åka ut till landet i alla fall. För att ytterliggare övertyga mig avslöjade pappa att en av de jobbigaste grannarna inte skulle vara ute i helgen, vilket jag såg som ytterligare en bonus. Dessvärre lyckades den jäveln till granne nästla sig in i mitt liv i alla fall.

Medan pappa var ute och röjde på badstranden med några andra grannar passade jag på att kura ihop mig framför tvn för att se innebandymatchen mellan Balrog och Iksu. I väntan på att matchen skulle börja planerade jag att plåga mig igenom "Fråga tv4" (då vi enbart har 1an, 2an och 4an därute finns det inte så mycket annat att välja på.) Gissa vem som bara rååkar sitta i studion? Givetvis just min granne.

Han kritiserade tv4 sports "ultimate fighting" extremt hårt och om han mot all förmodan lyckats påverka tv4 till att ta bort programmet vet jag inte vad jag gör. Han påstod att programmet hade stor del i allt gatuvåld som ägt rum de senaste åren och i egenskap av tonårsfar var han förstås mycket orolig. Kanske borde han ägna lite tid åt att försöka lära barnen bra värderingar istället för att avskaffa riktigt bra underhållning? Fast varför göra något sådant när man helt enkelt kan försöka få tv4 att ändra hela sitt programutbud och få chansen att vara med i tv samtidigt? Usch.. värre granne får man leta efter.


Ska vi se positivt på vistelsen på landet vaknade jag faktiskt upp relativt frisk idag, vilket ju är toppen då detta betyder att jag inom kort kan börja plugga igen (wohoo...?)     
Brasan vi gjorde för att få upp värmen när vi kom dit igår
och mitt underbara rum :)

Vart tog min service vägen?

Idag vaknade jag upp och fortfarande förkyld som jag var ropade jag som vanligt på mamma för att lura till mig lite sjuk-service i form av frukost på sängen. Mamma svarade inte för första gången sedan jag blev sjuk och eftersom jag befarade att hon blivit lat sprang jag in till henne. Då ligger hon där och är sjuk!

Jag har alltså smittat mamma med min förkylningsfeber och som ni förstår för detta med sig förödande konsekvenser för mig. Jag får inte bara skippa frukosten på sängen, utan det är dessutom relativt troligt att jag blir frisk före henne och då måste jag fixa frukost på sängen åt henne?! Min dag är totalt förstörd.

Som tur var loggade jag just in på msn, där Linda berättade att hon också blivit sjuk. Jag vet inte när jag skulle ha haft tid att smitta henne, men huvudsaken är att hon är sjuk. Hämnden är ljuv... mohahha! För er som är osäkra på vad jag menar med "hämnden" så menar jag de gånger Linda smittat ned mig med förkylningar. Jag kan dock inte minnas en enda gång just nu, men jag vet att Linda är skyldig. Thats it!

Någon som inte verkar rädd för att få en förkylning är Johan som insisterar på att jag borde åka över till honom. Dessvärre måste jag nog ställa in alla typer av nöjen i helgen, som att åka ut till landet t.ex. Börjar jag må bättre har jag nämligen en hel vecka i skolan att ta igen... jobbigt läge.


image138
Trevlig helg på er alla friska människor, speciellt Linda. Mohahahha!

Lektion nr 1 för er killar: Jag väntar inte en timme.

Igår överraskade Johan mig med att skicka x antal sms och lyckades bland annat smyga in en inbjudan hem till honom. Jag var dock tvungen att avböja eftersom Tomten och jag planerat att gå på hans kompis studentskiva. Vi hade bestämt att vi skulle ses 21.30 vid tekniska högskolan och eftersom jag fortfarande hade feber ringde jag Tomten 10 minuter innan mitt tåg gick för att höra efter att det verkligen blev av, inte så kul att åka ut med feber i onödan. Det visade sig att han inte ens börjat åka från Rimbo och jag var tacksam för att jag inte kastat mig iväg ännu.

Senare bestämde vi att vi skulle ses där 22.00 istället och jag såg till att vara där då. 22.20 hade Tomten ingen aning om när de skulle vara framme, men lovade mig att ringa snart. "Snart" visade sig vara 23.00 och vid den tidpunkten klev jag just på tunnelbanan hem. Tomten förstod inte alls varför jag skulle åka hem eftersom han äntligen hittat dit, men jag sitter inte och väntar på en kille i en timme för en jävla studentskivas skull och dessutom hade jag som sagt feber.

På vägen hem hade jag för ovanlighetens skull inga som helst problem med antastande killar och jag antar att det kan bero på att jag förmodligen såg rätt förbannad ut. Det kanske är en taktik som jag borde prova igen? Hur som haver är resultatet att jag har en besviken Johan och en ännu värre feber att ta tag i idag. Tack Tomten!


  
Såhär ser jag ut när jag är sjuk och förbannad på samma gång.
Ska man se positivt på gårdagen fick jag i alla fall reda på att
Hannas black/limecider är bland det äckligaste man kan få i sig,
och då brukar jag ändå inte vara kräsen när det gäller mat och dryck.

Black n Red.

Jag satt tidigare idag och gjorde klart en bloggdesign till Hedemark. Han är dock en oteknisk kille som inte alls förstår hur man lägger in designen i bloggen och eftersom han dessutom har glömt bort sitt lösenord och enbart kommer åt sitt konto via autologin kan jag inte hjälpa honom. Det hela var förstås mycket tragiskt då jag hade tänkt visa upp mitt mästerverk för er läsare.

Jag vill ju förstås inte gå miste om att visa upp mina briljanta kunskaper och därför valde jag att göra om min egen blogg också. Enbart för er skull förstås, och lite för min egen. Hmm.. mest för min egen troligtvis.
Jag måste erkänna att jag är ganska nöjd.
Tur för mig att Erik är så himla oteknisk :D

Jag har numera feber, kreativitet och en storebror :)

Jag lyckades mot all förmodan bli klar med den där *piip* uppsatsen i historia B. Jag måste erkänna att jag numera känner en enorm lättnad och stolthet tillsammans med en grym huvudvärk och feberfrossa. Enbart fem minuter efter att jag avslutat uppsatsen fick jag nämligen feber. Stackars Vivvi tänker säkert många, men jag personligen är bara så grymt glad över att jag hann göra klart uppsatsen innan det slog till så det går nog ingen nöd på mig.

Efter att ha upptäckt att det inte alls går att titta på tv eftersom alla kanaler visar reklam 90% av tiden satte jag mig vid datorn, fastän jag skulle låta bli. Aj Aj! Mitt uppe i allt fick jag ett sms från Tomten och jag såg då att han försökt få tag i mig hela dagen eftersom han ändå var i krokarna. Väldigt olyckligt att det skedde just den dagen då jag är sjuk måste jag säga, men det kommer fler dagar... och nätter ;D

Sedan måste jag säga att Alex ska ha en jätteeloge, då han tycks vara en av de få killarna som lyckats förstå mig. Han avslöjade idag att han kände mig som sin lillasyster, vilket är bland de finaste komplimangerna jag fått. På samma gång antar jag att jag numera har en storebror, vilket ju är toppen med tanke på att min lillebror mest säger åt mig att köpa ut snus åt honom.

Sedan ska ju även grabbar som Stolle, Eric, Erik, Jonas och Bång ha ett stort tack för att de underhållit mig den halvan av dagen som jag inte sov bort. Inte att förglömma är även Linda som liksom vanligt har de bästa teorierna om allt och alla (kan det vara för att de liknar mina egna teorier så mycket? ;D)


Nu ska jag hur som haver lägga mig till sängs med en film och försöka fundera ut om jag skall gå till skolan imorgon eller inte. Går jag inte kommer min mentor ha just den anledning han söker för att läxa upp mig, medan jag slipper se honom överhuvudtaget om jag inte går dit. Tufft val, vad säger ni?Jag lyckades även fixa ihop en blogglayout till Eric.
Fantastiskt va? :D

Varför kan inte världen fungera som jag vill?

Många av er är säkerligen mäkta förvånade över att jag har försummat min blogg hela helgen. Egentligen skulle jag väl ha haft relativt mycket tid för bloggen eftersom jag enbart planerat in en dejt på fredagen och hade sedan tänkt skriva klart min 10sidiga uppsats i historia B. Det skedde dock lite saker på vägen som gjort att jag valt att gå under jorden ett tag.

Det är nog rätt konstigt att jag fortfarande blir chockad när det har hänt så många gånger förut, men när de killar jag räknar som mina vänner avslöjar att det inte bara är min vänskap de är ute efter tar det fortfarande lika hårt. När jag högljutt beklagade mig försökte Eje, gullig som han är, förklara för mig varför man inte nöjer sig med att ha mig som tjejkompis och även om jag uppskattar hans omtanke har jag ändå svårt att acceptera att det är så världen fungerar.

Så den här helgen har jag enbart spenderat med min familj för att samla krafterna. Det kan behövas ibland och det är faktiskt riktigt skönt att kunna umgås med pappa och Dogge utan att tillskottet är i vägen. Nu är det dock dags för nya tag, jag ska ha klart uppsatsen idag och vad nästa vecka för med sig får vi se. Jag är hur som haver redo att tackla den nu! ;)image130
Världen skulle bli helt fantastisk om jag blev diktator.
Varför kan ingen se det? ;D haha!

Dubbelgrattis till Eje! :)

Idag fyller Spejje år och lägligt nog blev han utskriven på sin 20årsdag. Jag fick just höra att det inte är någon livshotande fara med honom och att han mår relativt bra. Känner jag Spejje rätt kommer han inom kort att fira det hela med väääldigt mycket öl och det förtjänar han. Grattis på födelsedagen Eje! :)

image128

Gentlemän är bra att ha! ;D

Nu undrar säkert många av er varför jag inte har bloggat om gårdagens skiva och det tänkte jag besvara snabbt som attan. Jag kom hem grymt sent/tidigt, föll i säng, försov mig, lunsade iväg till skolan och det är först nu jag fått tid till att skriva i bloggen. Så här kommer det: den sensationella resumén av Cheynes studentskiva på Café Umbra. *trumvirvel*

Well... som jag skrev i tidigare inlägg åkte jag till Solna centrum (egentligen åkte jag fel, till Huvudsta först, men det ska vi tala tyst om) och där visade det sig att Kjelle och Olaani var mitt uppe i sin middag på sushiresturangen där. Jag måste säga att det var ett perfekt sätt att inleda kvällen på, då det gav mig ett suveränt tillfälle till att skratta åt deras magnifika försök till att äta med kinapinnar.

När gossarna samlat på sig lite mer skills med pinnarna blev de snart klara och vi drog in till slussen, där vi vandrade runt i jakt på stället vi skulle till. Det var svinigt kallt, men som tur var har jag sådana gentlemän till kompisar att de ställde sig på varsin sida om mig och värmde mig. Galet bra för mig!

Snart anlände Virran, Danne, Emma, Malin och Tim och vi ställde oss i kön till den rosa (notera: ROSA) upplysta lokalen. Väl inne föreslog Olaani att vi och Kjelle skulle dela på en flaska vitt, vilket vi gjorde. Danne påstod dock att det var ett riktigt budget vin som kostar cirka 60-70 kr på systemet och för den flaskan betalade vi alltså 225 kr. Var det värt det? - Sjäälvklart! Killarna var dessutom så snälla att jag enbart behövde betala 25 kr, medan de lade ut 100 var. Gentlemän, igen! :)

Snart skulle hela gänget dansa och då satte förstås jag, Kjelle och Danne oss på tvären och råvägrade att flytta på oss. Olaani hade dock helt andra planer för oss och han lyckades dra upp mig till dansgolvet, varpå jag fick halvpanik efter att en kille försökte få till någon egen variant av "dirty dancing" med mig. Jag lämnade dansgolvet, men dessvärre var Olaani snabbt där och drog tillbaka mig och den här gången lyckades vi även få med Kjelle. Kjelle ägde sönder dansgolvet, även om han sedan inte ville erkänna det själv. Blygsam gentleman?

Sedan höll Virran på att ödelägga min kväll totalt. Hon hade just fått nys om att jag var singel igen då hon skrek "men vaa faan då Vivvi, hitta en ny pojkvän nu då!" Killarna runtomkring vände sig om och jag svarade snabbt "jag vill inte ha någon pojkvän!" i hopp om att rädda upp situationen. Virran skriker då tillbaka "aah men skaffa en kk då!" och då blev det helkaos bland killarna. Jag skrek då "jag har redan för många kandidater", men det hjälpte inte och jag flydde därför ned till baren med Kjelle och Olaani.

Eftersom jag var ytterst upprörd (kanske inte, men vi skyller på det) dränkte vi sorgerna i mer sprit. Kjelle bjöd mig på cider och Olaani bjöd på jägermeister. Jag kommer bli grymt bortskämd om jag aldrig får betala min sprit själv, men jag antar att det är ett senare bekymmer. Ett bekymmer som rådde då var dock att jag i princip inte kunde gå själv eftersom jag alltid får så grymt dålig balans efter bara några öl. Olaani såg dock till att stötta upp mig och vi försvann ut på dansgolvet igen tillsammans med Kjelle.

Därifrån såg jag att dirty-dancing-killen satt och pekade på mig tillsammans med sina polare från övervåningen. Detta ägnade de sig åt i cirka 10 minuter innan de plötsligt kom ned till oss och började dansa farligt nära. Olaani meddelade då att det kanske var dags att dra sig hemåt och det gjorde vi, troligtvis i sista sekunden.

image127
Tänk er detta, fast med ännu mer rosa. Värsta drömmen! :D

Nu är det bara 57 dagar, varav 24 är skoldagar, kvar! :)

Inför den här dagen hade jag och Linda taggat järnet för att ta det som rättsligen är vårt, studentmössorna. Vi marscherade med bestämda steg fram till en av studentkommitténs representanter och var beredda på fight, när människan helt plötsligt säger "javisst kan ni få mössorna, kom med!" Jag och Linda tappade hakan båda två och jag måste erkänna att jag blev smått besviken, vart skall allt mitt adrenalin försvinna nu? Det är dock hur som helst jätteskönt att äntligen ha mössan, även om det känns lite läskigt att ha den på sig. Helt plötsligt förstår jag att jag faktiskt snart är student och ska ut i vuxenvärlden... det är en härlig känsla faktiskt!

Nu när jag bytt abonnemang har jag suttit och smsat allt vad jag kan hela dagen. Jag märkte att man går miste om en hel del om man inte kan svara på sms, hade jag inte bytt abonnemang hade jag tex. inte kunnat gratulera Tomten till körkortet som han fixade idag. Grattis igen! Dessutom blev det även billigare att skicka iväg ett par sms till spejje, som jag måste erkänna att jag skulle ha gjort ändå, men han har inte fått något besked om provsvaren idag heller. Jag ogillar att de skjuter upp det hela tiden, men jag är den sista som skall klaga med tanke på hur mycket Eje förmodligen ogillar det. Vi andra får helt enkelt hålla tummarna, eller be (beroende på hur religiösa vi är), för honom.

Om några timmar ska jag möta upp Kjelle och Olaani i Solna för att gå på Cheynes studentskiva och jag måste säga att det känns lite fel att gå ut och festa när Eje ligger på sjukhus och jag dessutom har andra personer i min närhet som heller inte mår bra. Jag antar att jag helt enkelt får resonera som så att det tyvärr inte hjälper dem att jag stannar hemma, guu vilket enkelt val det hade varit att stanna hemma om det hjälpt någon av dem.image126
Min mössa :)

Sy, baka och prata i telefon. Vad fan, jag beter mig som en tjej :S

Den sista tiden har känts riktigt jobbig och skulle jag skriva en lista över saker och ting som tynger mig skulle ni säkert tappa hakan, eller somna efter att ha läst igenom ungefär halva listan och därför tror jag att jag tänker bespara er det. Det gäller dock att ta till vara på de små ljusglimtarna och inte blunda för de människor som faktiskt lyfter och inte som så många andra sänker en. Ni ska bara veta hur mycket jag uppskattar er allihop och även om det ser ut att vara kämpigt ett tag till framöver vet jag att jag tar mig ur det, med er hjälp. Tack!

Idag har det varit riktigt svårt att tänka på annat än på Eje och när det visade sig att han förmodligen får provsvaren imorgon och inte idag blev det inte lättare. Eftersom jag själv spenderade mycket tid på sjukhus som liten vet jag att det inte är den roligaste platsen att vara ensam på, men det verkar faktiskt som om jag oroar mig för grabben i onödan. Han säger att han har det bra där, att han får besök då och då och att han även sett en del heta sjuksköterskor. Jag hoppas att han mår minst lika bra imorgon, då provsvaren förhoppningsvis kommer.

För att sysselsätta mig själv har jag tagit tag i den syhög som hopat sig på mitt skrivbord. Trots att många klädesplagg tålmodigt legat där i säkert månader och kanske till och med år såg jag förstås till att laga kjolen från i lördags först. Det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde och det är numera svårt att se några spår efter tjockisens åverkan. Dessutom har jag numera en halv garderob till sedan jag fixat resten av kläderna och det är faktiskt kul att upptäcka kläder som man glömt bort att man hade.

Dessutom har jag sett till att byta abonnemang eftersom ingen av mina favvopojkar verkar få ändan ur vagnen och byta till comviq. Jag bytte dock inte från comviq, utan bara till "comviq sms" som ger mig möjligheten att skicka gratis sms till alla operatörer, så ni som har comviq kompis kan fortfarande skicka sms gratis till mig. Fantastiskt va? Det ska hur som helst träda i kraft vid midnatt och det första jag skall göra då är att sms-terra Tomten, Niclas och Hoback. De kommer nog att bli överlyckliga över att få sms från mig mitt i natten, tror ni inte? ;D

Nu ska jag hur som haver försöka komma på ett lämpligt ämne att skriva min psykologi B-uppsats om. Till min hjälp har jag den tappre Eric som lovat att hjälpa mig. Hur det går får ni väl antagligen reda på imorgon, men om jag ska ponera något så gissar jag på att det blir en sista minuten improvisation från min sida. Som ni dock redan känner till är jag ju en baddare på drama, så min lärare köper förhoppningsvis vilket koncept jag nu hittar på. Annars kan jag ju alltid muta henne med den utsökta gummilimpan jag bakade idag, den är faktiskt så omtyckt att mamma till och med lyckades lura hit min bror en kort stund idag. Detta betyder förstås att jag förmodligen aldrig mer kommer baka gummilimpa så länge jag bor under mammas tak och hon får så konstiga idéer för sig, men det är en annan femma! ;D


image125
Osminkad Vivvi i världens ruffs till hår samt iförd sin blå favorittröja
som numera är helt funktionell.
Om ni undrar varför ni inte ser mer av tröjan så är det för att
alla killar hade fått råstånd då.
Okej, kanske inte, men det hade ni väl gillat? ;D

Tänker på dig, Eje.

Igår var det tänkt att jag skulle på dejt med Eje. Han meddelade dock att han inte kunde komma och jag blev tämligen förfärad när han berättade att han blivit intagen på Karolinska med dåliga blodvärden. Han har blivit lovad provsvar idag och jag håller nu tummarna för att han inte ska ha råkat ut för något allvarligt och för att han snart blir utskriven.

image124
Det är bara spejje som kan le såhär härligt vill jag lova! :)

Nattliv med Linda och hennes anhängare.

Gårdagens festliga händelser inleddes med att Linda och co. drog med mig till Kungsholmen eftersom vi fått ett anonymt tips om att det finns ett flertal bra krogar där. Det var dock inget vi såg röken av och efter att ha vandrat runt där på kungsholmen i jakt på en anständig krog fann vi snart att vi var tillbaka vid centralen. Där fortsatte jakten och vi satsade först på Hirschenkeller. Där stod det dock en alldeles för snofsig dörrvakt, iklädd något som direkt påminde mig om en liten pojkes sjömanskostym och påstod att det var alldeles rimligt att de skulle ta 100 kr i inträde.

Sofie protesterade högljutt och vi vandrade vidare. Vi hamnade på Citybar, där vi snabbt upptäckte att det inte fanns några sittplatser till oss. Medan vi stod där vid baren och hängde läpp dök plötsligt Micke upp från ingenstans, det är tydligen det bästa sättet att få till en träff med honom: gå ut på krogen och vänta på att han dyker upp. Vi snackade lite, men sedan var han tvungen att återvända till sitt fullproppade bord och vi mötte upp Lindas pojkvän med sällskap och begav oss mot nästa krog.

Vad den hette har jag ingen aning om, vilket faktiskt är synd med tanke på att de spelade grym musik och visade förträffliga hockeymatcher. Jag och Danne slog genast vad om vilka som skulle vinna matchen och, förmodligen, eftersom jag vann vadet bjöd Danne mig sedan på öl resten av kvällen. Den killen är alldeles för snäll, men jag måste erkänna att det inte gjorde mig något igår när jag i princip var pank. Tack igen! ;D

Eftersom vi var så pass många hamnade Linda på andra sidan av bordet och försvann ur mitt synfält, vilket ju förstås var tråkigt, men eftersom hon har så trevliga kompisar överlevde jag med stor marginal. Större delen av kvällen spenderas med två Daniel-ar och senare anslöt även Joel. Vi pratade om allt från skilsmässor till fotbollslag och jag fick riktigt bra tips på hur jag skall göra för att hitta dragläget när jag övningskör. Tydligen är det Volvo man skall ha och när jag sade att det är lugnt så länge den är rosa tappade killarna all den eventuella respekt de hade för mig innan och gav mig mer öl.

Efter ett tag kände jag att jag behövde gå upp och röra på mig och när jag nästan var framme vid toaletterna kände jag mig väldigt lättad eftersom jag inte ramlat omkull en enda gång. Självklart inträffar en annan katastrof då istället. En riktigt tjock tjej gick in i mig, någonting sade "ritsch" eller "ratsch" och jag befarade att den jäveln på något vis haft sönder mina nylonstrumpor (som jag faktiskt själv inte hade lyckats förstöra ännu). Dessvärre visade det sig att hon slitit sönder min kjol. Jag vet inte hur eller varför, men jag och Linda analyserade just fram att hon förmodligen ville se om den var töjbar så att hon skulle kunna sno den och ha den själv. Det var väl tur för mig att den inte var det och jag fick behålla kjolen på.

Innan vi delade på oss fick jag ge ut mitt nummer 3 gånger och vet ni vad, kära läsare? De hade allihop Comviq! Detta bevisar ännu en gång att människorna i Lindas umgängeskrets inte bara är trevliga, utan även oerhört intelligenta.

Hemvägen blev lugn, inte ens på nattbussen träffade jag på något psycho som försökte ventilera sina problem och jag var nöjd. När jag sedan gick av bussen upptäckte jag att min granne också var på väg hem och vi inledde därför ett mycket givande samtal under de få minuterarna det tar att gå hem från bussen. Det är ganska märkligt att vi bott i samma hus i 15 år, han har gått i årskursen över mig genom hela grundskolan och vi har aldrig pratat så mycket som under de minuterarna igår. Världen är märklig.

Innan jag gick och lade mig ringde den ena Danne-n och det var även han som väckte mig idag. Tur var väl det, för annars hade jag nog fortfarande legat och sovit med tanke på att jag inte kom i säng förrän vid 5-6 på morgonen.image123
Såhär såg jag ut innan jag åkte in till stan och
 tyvärr var jag så avsevärt mycket gladare
när jag kom hem att det hade varit hemskt att fotografera mig då.

Numera kan jag allt om sugeffekt och påsar.

Igår upplevde jag nog den mest patetiska fredagskvällen i mitt liv. Jag satt och gjorde klart mitt projektarbete som skulle vara inlämnat 23.59 samma natt. Att skriva ihop en rapport på 38 sidor är inte riktigt vad jag vill spendera mina fredagskvällar med, men nu är det i alla fall gjort och borde inte behövas upprepas mer. Fuck kunskapsgymnasiet säger jag bara.

Den här dagen har spenderats med att storshoppa med min far eftersom han precis lyckats bli av med tillskottet och hon i samma veva snott åt sig halva skafferiet. Det var intressant att prata igenom det hela med honom för jag insåg att vi, trots att vi är inne i så olika stadier i livet, har gått igenom ungefär samma sak. Jag måste dock säga att jag med facit i hand gjorde helt rätt som dumpade Jocke, jobbigare ex har jag fan inte varit med om och då har ett av dem andra ändå droppat möss i min brevlåda.


Ikväll ska jag ut med Linda och hennes homies och jag måste säga att jag är en aning nervös över hennes utlåtande om inlägget här nedanför. Visserligen tänker jag förmodligen aldrig mer dejta en omogen 90a, men "riktiga karlar" får mig av någon anledning att tänka på 40+are. Njaa.. jag tror jag ska försöka vara singel ett tag nu, om inte Gordon Ramsay friar förstås. Men guu vad tänker jag med, han är väl ungefär 40+?! USCH VIVVI, USCH!image122 
Hade pappa valt den här istället för sin Nilfisk
hade vi fått med en volleyboll på köpet
och "optimerar sugeffekten" låter väl egentligen grreat?
Äsch, killar alltså!

Dissnigar på löpande band.. woohoo! ;D

Igår kväll satt jag och arbetade som bäst med mitt projektarbete när Adam skickade sms och frågade om vi kunde ses. Så att alla hänger med måste jag tillägga att Adam jobbar 24/7 och i och med detta har han i princip aldrig tid att ses. Därför var jag givetvis beredd att lägga projektarbetet åt sidan direkt (eller ja, efter en timme eller två i alla fall), men det visade sig att Adam hyste ett alldeles för stort begär till cola och chips. Han valde således att åka hem till sig istället för till mig, där det inte gått att hitta cola sedan 1995 (typ). Jag måste erkänna att det känns relativt hårt att bli dissad för lite chips och cola, men Adam lovade att vi skulle försöka ses på onsdag istället så jag får helt enkelt hålla tummarna för att hans onda bror inte tvingar honom att jobba då också.

Idag stod fika med min litterära gestaltningsgrupp på planeringen och jag var redan innan jag åkte in till gamla stan idag skeptisk. Läraren hade planerat att smocka in hela klassen på ett café för att sedan sprida ut oss så pass mycket att vi blev osynliga och kunde sitta och tjuvlyssna på andra människor för att sedan sammanställa materialet till dialoger. Vad fan tänker människan med egentligen? Hur maskerar man en hel klass på ett litet café?

Hon hade dock tur för det visade sig att det enbart var cirka 10 stycken som dök upp eftersom det varit studentskiva dagen innan. Jag, tillsammans med Linda, Max, Kenneth och övrigt vettigt folk valde att dissa tillställningen och jag måste säga att det var ganska intressant att höra recensionerna om den idag. Samtliga människor sade att det var hur kul som helst där, men när de sedan gick in på detaljer klagade de enbart på allting. Jag frågade därför en av dem varför det var så kul om det mesta enligt henne själv var tråkigt och hon svarade då: "Ehm.. ja.. det var ju studentskiva.. det är väl.. kul?" Hjärndöda människor.

Efter att ha suttit på caféet i en hel värdelös timme tog Max initiativet till att sticka därifrån, varpå vi tillsammans med Kenneth och någon kompis till dem rörde oss mot Max (motsvarigheten till donken). Utanför träffade vi på Linda och hennes vän Danne, varpå jag stannade utanför med dem och snackade lite skit medan grabbarna gick in. Efter ett tag märkte vi att killarna var försvunna och vi började därför dra oss hemåt. Jag ska allt läxa upp Max nästa gång vi ses... bara försvinna upp i rök sådär, fy fabian!


     

Eric sade häromdagen att det alltid är finast när tjejer har utsläppt hår.
Jag kom då på att jag inte haft uppsatt hår på väldigt länge och
därför passade jag på att prova de två uppsättningarna jag orkat
bry mig om att lära mig, fläta och tofs.
Är det möjligt att Eric hade rätt, eller? ;D


Jag bör inte tillåtas använda en datormus utan övervakning.

Ni som känner mig vet att jag är expert på att klicka runt hej vilt på datorn och nu har detta drabbat min älskade blogg. Jag skulle nämligen lägga upp bilden här nedanför och råkade då radera en redan befintlig bild i bloggen. Jag vet inte hur jag lyckas eller hur jag ska få tillbaka bilden eftersom jag inte hade några kopior på den, så jag antar att vi alla får leva vidare utan den. Bra jobbat, Vivvi!


image118
Jag skapade en bilddagbok idag enbart för att Tomten ville det.
Jag kommer inte lägga upp fler bilder där och för att ni inte ska
känna att ni går miste om något laddar jag nu upp den enda bilden
jag har på bilddagboken.se. Varsågoda! ;D

Är det för sent att byta skola nu så man får en riktig student?

Jag lyckades få till en riktigt lugn morgon, det var inte ens några ovanligheter som inträffade på tunnelbanan(!), och jag förväntade mig därför en lugn och skön dag innan jag kunde åka hem och ta igen lite sömn. Ack så fel jag hade.

Det hela satte fart under min och Lindas lunchdejt, där vi även fick sällskap av Jenny och Kyttlan. Vi åt vår utsökta spygrönsfärgade "thai"-mat (hela Thailand skulle rasa över att det kallades thaimat om de fick syn på eländet) och rätt som det var uppstod det diskussion med representanter från studentkommittén. Vi skulle minsann inte få ut några studentmössor före lunch, utan skulle få vänta till klockan 15.00 som "alla andra."

Olyckligtvis för våra extremt indolenta studentkommitté-are kom vi på dem med att ge ut mössorna till en massa (2 st) andra människor, deras kompisar naturligtvis. Linda tog tag i det hela genom att ställa en av dem mot väggen, varpå han började skrika massa saker på helt och hållet obegriplig svenska och gjorde nog oss allihop riktigt förbannade. "Dyy behoover iinte ha den deer attityden, eller hur?" Usch, jag vill starta världskrig bara jag tänker på det.

Dessutom hade vår ökända kommitté planerat en "mösspåtagning" i cafeterian efter skolan. Är det bara jag eller är det extremt uppenbart att människorna i fråga aldrig brytt sig om att ta reda på vad som händer på en mösspåtagning? Sist jag höll mig ajour hölls inte sådana tillställningar i skolcafeterior i alla fall, det vet för fan till och med wikipedia. Vakna, någon?!

Precis när jag var som mest upprörd såg jag André släntra in i klassrummet där jag, Kyttlan och Jenny satt och hyperventilerade pga. den tidigare incidenten. Jag har inte sett André sedan förra året tror jag nästan och jag blev därför positivt överraskad över att se honom, men den jäveln vände helt enkelt på klacken och gick. Jag fick senare höra att han letade efter en lärare och tyvärr inte efter mig själv, hur man nu kan föredra att leta upp en lärare framför att stalka upp mig... men oookej!

Nu är jag dock inte lika arg längre eftersom jag lagat till äggmackor alldeles på egen hand, tror faktiskt att det var Jenny som lärde mig det för länge sedan, hm... Hur som haver, kan jag även berätta att jag pratat med Bronka för första gången på riktigt länge också. Han har inte förändrats ett dugg. Det första han sade, efter att ha skickat sin nya låt, var: "Sug och svälj" eller något dylikt. Mycket trevlig kille måste jag verkligen säga!


  
Först förstod jag inte alls varför alla ägg blev så misslyckade,
men ser man ut som jag när man lagar mat är det kanske
inte så konstigt. Kock sökes omgående!

För sliten för att gifta mig.Viktig info:
Det är många som har klagat på att det inte går att kommentera bloggen och att jag dessutom inte uppdaterat den på ett tag. Detta tänker jag nu, med all rätt, skylla ifrån mig på blogg.se eftersom de försökt flytta hela tjänsten till en annan server och i och med detta stängt av alla funktioner som gör det möjligt att blogga och kommentera. Jag blev informerad om att detta skulle ta en natt och tyckte därför inte att ni behövdes informeras eftersom de flesta sover om nätterna, men försöket med att flytta servern visade sig tyvärr ta hela 5 dagar. Jag är ledsen för detta, kommentarfunktionen skall dock fungera som vanligt nu och jag vill passa på att tacka alla er som kommenterat via andra forum istället :)
Innan jag går vidare med att skriva om dagens otroligt underhållande händelser förstår jag att det är många som är nyfikna över hur det gick på utbildningen och jag tänkte därför kort sammanfatta det hela. Den var extremt krävande och i slutet var vi bara 5 av 12 kvar, men jag fixade det. Jag blev erbjuden jobb, men eftersom chefen verkade ha läskigt mycket psykotiska drag valde jag att tacka nej. Jag kommer att sakna de mysiga grabbarna från utbildningen som jag hade riktigt kul med under rasterna, men så är ju livet. Jag insåg just att "grabbarna som jag hade riktigt kul med under rasterna" kunde misstolkas rätt grovt, men det tänker jag förbise just nu för jag är alldeles för trött för att omformulera meningen.

Idag inleddes dagen med psykologi B där Linda lurade i mig förpestat vatten för att få mig att bli lika förkyld som hon själv, hon är ond vill jag lova! Efter det begav jag mig in mot stan för att möta upp mamma och kolla runt på lite grejer. Medan jag åkte rulltrappan upp mot Sergels torg mötte jag Albin som stod i rulltrappan på väg ned. Vi hann förståeligt nog tyvärr bara växla några snabba ord eftersom våra rulltrappor gick åt olika håll, men det var kul att se honom igen eftersom det var ett tag sedan.

På drottninggatan mottog jag mitt 3e frieri för den här veckan. Till Bryggans och Eriks frierier tillkom ett frieri från en man jag inte riktigt hann se, jag hörde honom enbart säga till mamma "är det där din dotter?" När hon sedan svarade ja fortsatte den mystiske mannen: "hon är så vacker, jag vill gifta mig med henne." Jag och mamma flydde inte helt oväntat fältet.

Innan vi hann bege oss hem träffade jag även på min mattelärare Jerker från högstadiet. Vi stod och pratade ett tag och jag fick äntligen chansen att berätta för honom att det är tack vare honom som jag klarat att få G i både matte a och b eftersom jag inte pluggat någonting sedan 9an. När vi skiljts åt kom jag även att tänka på att två tjejer i min dåvarande klass ville lägga ihop sina 15 år för att kunna bli lika gamla som Jerker och sedan gifta sig med honom. Han nämnde dock inget om dem så jag antar att de stackarna misslyckades.

Nu ska jag alldeles strax gå och sova tror jag, för jag är grymt sliten och slutkörd. Syns nog på bilden här under också ;p


image116
De här handskarna har jag tittat på länge
och idag klarade jag inte att gå ut ur affären utan dem.

RSS 2.0