Vilset.

Friluftsdag, har man det på komvux tror ni? Det har man. Lågstadiet all over igen. Tipspromenad stod på menyn och jag vandrade runt med Eric och hans kompisar (+ Nina som sprang ikapp likt en elitlöpare), men vi var väl egentligen mest intresserad av att plocka blåbär ;D haha!

Vi lyckades även gå vilse, på en tipspromenad. Det lustiga var att jag redan innan berättat att min grupp (oavsett vilka som ingår i den) alltid går vilse vid orientering och skogspromenader och nu är detta alltså allmänt bevisat - vistas man med mig i skogen går man vilse. Good to know.

Sedan skulle jag umgås med André och slutligen fira meine lillebror som blir 18 (grattis :D). Istället ringde jobbet och lite halvt bönade om att jag skulle jobba. Såå jag begav mig av för att upptäcka att jag, som tidigare bara jobbat på demensavdelningar, för första gången skulle jobba på en somatisk avdelning och det var... känslosamt.

Kommentarer i form av "du är trevlig, det är ovanligt", "Måste den andra vara med, kan inte bara du lägga mig?" och "Jag vet att du kommer bli en superbra sjuksköterska, skall hålla tummarna för dig" fick jag mottaga från de boende och det fick mig närapå att börja gråta stundvis. De hade aldrig träffat mig förut, men gillade mig ändå mer än den ordinarie personalen... hur sjuttsingen blir de behandlade egentligen? Vill nog inte veta.

Nu... skall jag bråka med Burgos och sedan.. dricka choklad och eventuellt sova.Ofta han är 18 säger jag bara, jaaaag var mycket mognare när jag var 18 ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0