Lågtryck.

Resa ut mot Spejjes land stod på planeringen idag, men gossen fick heelt plötsligt för sig att gå på hockey imorgon så då blev det förstås inge partajande där ute. Istället föreslog han att jag skulle åka över och dricka rödvin, men med tanke på hur jag blir av rödvin var det nog säkrast att låta bli tänkte jag ;) haha!

Sedan ville Alexander komma hit och göra annat än att dricka rödvin. Vid det här laget hade jag bestämt mig för att vara hemma och få lite läxor gjorda (hitintills har jag lyckats göra NOLL läxor, jag är stolt) och således stannade jag hemma utan sällskap. För tillfället sysselsätter jag mig med att kommunicera med Madde och Kjelle på msn och då är det förstås fel att påstå att det är en misslyckad fredagskväll ;)

Min granne bredvid har gått bort, det kom hit någon firma och slog sönder hans möbler här utanför porten. Det känns respektlöst, jag skulle gråta ögonen ur mig om jag såg att någon slog sönder mina möbler inför ögonen på mina grannar efter att jag dött. Hmm... för första gången hittar jag en fördel med att reinkarnation kanske inte existerar.


Jag lyssnade just på "silent night"
och insåg att jag vill ha jul...NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0