Skoohola.

Gulfija fortsätter sina tappra försök till att lära mig ryska, väldigt underhållande och jag önskar verkligen att jag kunde lägga mer ord på minnet än vad jag gör. Hon föreslog att hon skulle guida runt mig i Ryssland en vacker dag, kanske går det bättre då? ;D Haha!

Annars har det nog inte hänt något exceptionellt viktigt. Jo! När Marianne insisterade på att få bjuda mig på te visade det sig att cafeteriapersonalen faktiskt kunde vara trevlig, heelt otroligt! Sedan ville tjejorna absolut ha pizza till lunch och övertalade mig (som haft med mig sallad) att fråga pizzagubbarna om jag fick sitta med och äta där inne. Därmed flirtade jag in mig och såg förmodligen ut som ett anorexifall med min hemmagjorda sallad bredvid deras pizzor, haha!

Sedan fick jag även veta att en viss procent av klasskompisarna tycker att utbildningen är ett bra forum för att ventilera frågor om egna vårdbekymmer och på så vis undslippa andra sätt att skaffa informationen på (som att slå på vårdguiden t.ex.) Intressant det där hur olika man kan se på utbildning och det förklarar kanske varför så mycket tid av lektionerna går åt till att lösa elevernas egna problem. Som sagt, intressant.

 

Jag har alltid varit livrädd för Ryssland,
men nu börjar jag väl mer och mer inse
att man blandar ihop det mycket med Sovjet
och handen på hjärtat...
jag blir nästan lite sugen på att åka dit :D haha!


Kommentarer
Postat av: Sandra Törn

Haha, varför hoppar du inte bara av istället? Måste vara jobbigt att ha så många att klaga på varje dag. Tänk om alla hade hittat till din blogg, de hade nog blivit förvånade hur du ser ner på oss andra. Inte direkt det du ger sken av IRL. Intressant!

2009-09-22 @ 22:59:49
URL: http://monkichiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0