Partey Partey!

Andreas ville ha ut mig till krogen igen, men jag vart tvungen att avböja för att jag planerat in partajande med Spejje. Plötsligt visade det sig att jag även bokat utekväll med Anna, så då blev det så istället. Vi involverade Madde, drog hem till henne, åt upp hennes mat och såg sexdomstolen innan vi begav oss av mot staan.

Vi började på Theodora, där vi stötte på Max, Kenneth och company. Jag beställde på tok för mycket öl (hade räknat med att Anna skulle dricka det också, morr ;D haha) och var så sjukt trött på ölsmaken efter ett tag att jag i hemlighet donerade resten till Max.

Då mitt sällskap absolut ville ha tag i ragg (suck :p haha) blev det bestämt att vi skulle dra vidare till Viper. Ni som känner mig vet att det är min största fasa (trots att jag aldrig varit där) och jag blev således överlycklig när jag lyckades övertala tjejerna att spela biljard istället.

Det dröjde inte särskilt länge innan en supercharmig kille kom fram till mig och berömde mina biljardskills (som egentligen är obefintliga) och erbjöd oss att spela med honom och hans killkompisar. Jag nappade direkt, men Madde och Anna insisterade prompt på att vi skulle spela klart först. Att jag vann måste givetvis påtalas (det faktum att jag sänkt 8an två gånger och således egentligen förlorat förtäljer icke historien) och så begav vi oss av till grabbarna.

Då Alexander, grabben som bjudit in oss, försvann för att köpa öl och vi totalägde de andra killarna blev det ett kort parti och vi slutade kvällen på Max för att äta hamburgare (klassiskt!). Sedan missade jag och Madde våra tåg, varpå Madde blev osedvanligt aggressiv och jag gjorde allt i min makt för att inte bli objekt för denna ilska. När jag snubblade hem vid 4 insåg jag att jag skickat massa skumma sms till i princip hela min kontaktlista och varför nästan inga människor svarade vid den tiden på dygnet kaan jag bara inte begripa ;)

 


Madde, Vivvsan och Annaa :DVivvsan & Anna och Madde & Vivvsan.Här satt vi och såg sexdomstolen ;PI väntan på Tbanan vid Brommaplan ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0