Olyckligt värre :o

Trots att jag inte fann ork till att montera upp symaskinen var helgen fullkomligt underbar. Jag har, förutom en himlans underhållande shoppingrunda med pappa, inte gjort ett dyft hela helgen och guu vad jag längtar efter mer sådana helger helt plötsligt :D haha!

Praktikens andra vecka inleddes hårt. Det har varit full fart hela dagen och jag fann mig springandes hit och dit utan stopp, tills dess att en ordinarie personal av misstag råkade spilla ut kateterinnehåll över mina fossingar. Lagom glad blev jag då eftersom mina extremt dyra skor (de kostade cirka 100 pesetas på GC för miljoner år sedan) bara var att kasta. Nu måste nya införskaffas och jag ser mitt kära sparkapital rinna mig ur händerna, blää ;p

För att ytterligare förvärra läget fick jag höra det tisslas och tasslas om att det inte fanns tillräckligt med jobb till de ordinarie timmisarna på praktikplatsen så jag skulle tippa på att jag kan glömma extrajobb trots att folket där verkar vilja ha med mig i teamet. Aj aj!

Sedan såg jag även just att det var rekordmånga som sökte högre utbildningar den här terminen, ännu mindre chans för mig att komma in någonstans med andra ord.. Åååh :P Typiskt.

 

 


Gårdagens osminkade Vivvsan ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0