Biljardigt (del 2 av lördagskvällen).

Vivvsan gick ensam ut i mörkret på jakt efter en tbana, såå var det! Ungefär i samma veva som jag desperat ringer Max för vägupplysning lyckas gossen övertala mig att åka till biljardpalatset för att idka just biljard med honom, Kim, Musse, Sofia och Teddy. Jag vet inte hur Max lyckas, men nog tusan är han den av mina vänner som är bäst på att övertala mig att göra saker när jag egentligen bara vill vara hemma ;p

Anyhoow. Efter många skojigheter i form av piratlek, skumt busvisslande killar, ännu skummare uppraggningsförsök (en kille som frågar efter klockan och sedan smyger runt mitt bord hela kvällen gör mig såå tänd),Smärttröskelstestning och bröllopsplanering (ni som kommer på mitt och Max bröllop kan förbereda er på träningsoveraller, nudlar, Musse som superman, Kim som batman, Sofia som första tärna och Teddy som.. blev han best man tror jag?) beslöt vi oss för att gå över gatan till kroowgen.

Där jobbade samma servitör som när jag var ute med Madde och Anna och återigen såg han till att fixa bord åt oss (schysst!). Dessvärre kom ett antal killar strax därefter och blev jättegriniga över att vi tagit deras bord som servitören tydligen lovat att hålla ledigt tills de kom tillbaka efter rökpaus. Efter att de gått och klagat blev denne servitör utskälld av en annan anställd (staackarn) och jag fick näästan lite dåligt samvete.

Innan vi drog vidare till donken hann servitören även närma sig bordet och säga "du är jättesnygg" till mig när alla andra var ute och rökte och jag börjar halvt undra om jag skall våga mig tillbaka till den krogen, haha! Nåå väl, jag vill tacka även detta sällskap för denna trevliga kväll :)Sofia och Teddy :)Max och Musse, Kim och Max :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0