Laaajndaa är gammal, traa laa laa laa laa :D (Del 1 av lördagskvällen).

Gårdagskvällen, jaa! Till att börja med skall jag givetvis förtälja att Lajnda blivit 20, stora tanten nu ;) hihihi, och detta firades alltså igår.

Tydligen ansåg anhängare till detta firande att det var lämpligt att banga ur i sista minuten, för när jag kom till centralen var det bara Lajnda och Danne som stod och väntade på mig. Därmed inte sagt att vi inte hade kul ändå. Innan vi hunnit in på någon krog överhuvudtaget kom en halvalkis fram till Danne för att fråga efter ett ställe som skulle kunna tänkas ta emot honom samt för att inflika att jag och Lajnda var vackra. Ehee... Jag tror inte att han kom in någonstans alls.

Väl inne på krowgen öppnade Lajnda presenten hon fått av mig (ett dartspel med strippinriktning) och när servitören kom för att ta vår beställning krävde han att få vara med och spela. Jag är fortfarande osäker på om han menade allvar eller inte, men vi drack snabbt upp det vi hade i glasen och begav oss sedan vidare till söder för att möta upp Sanna och Carro.

Sedan spenderades oerhört lång tid med att försöka hitta krogen "rocks". När vi väl hittade den (med hjälp av grabbsällskapet vi skulle dit med) visade det sig att det var stängt och istället tog vi sikte på en annan krog som var meegafull med människor. Dåå kände jag att jag ville hem och lämnade sällskapet med ett löfte till Lajnda om att ses igen, we better eftersom vi ses på took för sällan, och sedan vandrade jag uut i natten. (Spännande fortsättning lär följa), men tills dess: taaack för ett trevligt födelsedagsfirande Laajnda :D Hoppas du känner dig firad och gammal! ;)


Födelsedagsbarnet Laajnda (som försöker öppna paketet) och Danne :D


Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, nog känner jag mig gammal allt xD men firandet blev till... uuuuseeelt :( Haha, kanske bättre att planera nästa gång ^^ Nästa år blri det fan kalas på donken ><

2009-10-12 @ 10:17:30
URL: http://halldis.blogg.se/
Postat av: Vivvsan

Haha naaw laajnda då :D

det voore ganska klockrent att ha kalas på donken faktiskt ;P ingen ålderskris där inte :D

2009-10-12 @ 20:32:04
URL: http://foamy.blogg.se/mmix

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0