Har Vivvsans sällskapsbehov gått i ide?

Det är svårt att veta vad man skall skriva om praktikdagarna. Det händer hysteriskt mycket kul, som jag inte får återge i detalj pga sekretess och sedan lär jag mig himlans mycket som blir ointressant att skriva om. Det är tusan inte lätt när det är svårt, visst är det så.

Sedan har det från flera vänner framförts klagomål på att jag är dålig på att höra av mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt detta, jag är väl en sådan märklig människa som periodvis är i stort behov av andras sällskap och andra perioder gärna spenderar låånga dagar för mig själv. Hösten brukar dessutom, som bekant, göra människor deppiga och kanske är det därför jag omedvetet håller mig på avstånd. Det är ganska många personer som projicerar över dålig energi till mig vid den här tiden på året, så det är helt enkelt mer bekvämt att hålla sig undan alla klagande människor antar jag :D haha!


Mer Vivvi i vivvibloggen.Då mamma jobbade kväll igen
var jag tvungen att laga mat,
men jag kunde inte komma på en enda maträtt
att knepa ihop av det som stod i kylen.
Thaank god för toast, räddade mitt liiv! ;D

 


Kommentarer
Postat av: kirre

mer vivvi i vivvibloggen! o så missar jag dig alltid när du hör av dig tt fakking tvättdag juste kanske dags att uppdatera kissekotte igen

2009-10-20 @ 23:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0