Flitigt smiloanvändande efter första praktikdagen :)

Praktiken började idag och jag har således för första gången fått se hur hemtjänsten fungerar. Det är himlans många som jobbar där och de tycks vara oerhört varma människor allihop. De gör det där lilla extra för sina vårdtagare, vilket jag inte upplever att alla anställda på mitt jobb gör, så det var en fröjd för ögat att se hur mycket de på hemtjänsten månade om sina vårdtagare. Dessutom var det även härligt att träffa relativt friska och pigga äldre, de allra flesta av dem är levande bevis på att livet inte tar slut bara för att man blir gammal :)

En dam stod ut lite extra idag när hon fick frågan om hur helgen varit. "Föör jääklig" svarade hon och när vi frågade varför svarade hon "Sverige förlorade ju matchen! De kan ju inte tro att den där Zlatan skall göra allt!" Om jag också kan engagera mig i fotboll när jag är 80+ kommer jag skatta mig lycklig :)

På vägen hem hade jag turen att springa in i Mirgolja och utbyta erfarenheter om vår första dag på praktiken. Hon verkade väldigt positivt inställd till det ställe hon hamnat på också, så det var givetvis superkul att höra :)En Vivvibild från innan jag gick hemifrån.
Att jag inte tyckte att det var överdrivet roligt
att gå upp före 5 kanske syns? ;D haha!När jag kom hem slocknade jag i soffan direkt (hähä),
men när jag sedan vaknade såg jag att pappa köpt
en symaskin åt mig och ställt in i mitt rum :D
TAAACK PAPPA :D Idaag är du bäst, efter mig då ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0