Shopping-galet :D

Ledighet från praktiken innebar idag en, nästan åtta timmar lång, shoppingtripp med pappa. Vi hamnade på något ödecentrum mitt ute i skogen och slutade på IKEA, goosh vad jag hittade saker! Hade pappa inte bistått med några hundralappar där i slutet vetej tusan exakt hur pyrt min ekonomi hade legat till, så taaack pappiii! :D

Att han även bjöd mig på donken samt framkallade åtskilliga skrattattacker i bilen skall också uppmärksammas ;D Tack igen! :D


Den där tröjan förälskade jag mig genast i
och för första gången på cirka 7 år har jag lyckats
hitta mjukisbyxor som faktiskt passar mig! :D
Wuu, hoppas bara inte att de krymper i tvätten nu ;( haha!

Nästan narcissistliknande tankar.

Jag hade inte känt igen mig själv om jag för tre veckor sedan fick syn på hur jag är idag. Så mycket känns det faktiskt som om jag förändrats under praktiken och det är en obeskrivligt underbar känsla, inte för att jag ogillade vem jag var (jag tyckte jeevligt bra om mig själv redan då ;) haha!) men det känns som om jag utvecklats enormt nu under praktiken. Jag har hittat sidor hos mig själv som jag faktiskt inte visste fanns och fått ett helt annat perspektiv på det mesta.

Igår t.ex. när jag satt på bussen hem och en man reste sig upp för en äldre dam var första gången någonsin som jag tänkte "guu vad fint gjort, varför gör inte alla så?" Min annars normala reaktion brukar vara "kan man inte stå i bussen får man faktiskt som pensionär använda färdtjänst", men numera tycks jag inse värdet av att få ha ett så pass normalt liv som möjligt trots att man är äldre och att färdtjänst kanske inte är det bästa alternativet enbart för att jag själv tycker att det verkar bekvämt. När jag blir äldre kommer jag säkerligen att ha en helt annan syn på det och vilja åka buss som alla andra, även om det innebär att jag tvingas be folk att ge mig sin sittplats.

Med denna nyfunna mognad kommer även negativa sidor. Jag har under den sista tiden alltmer känt att det är många vänner som blivit förändrade - till det sämre, men nu kan jag inte låta bli att undra om det inte är så att det är jag och inte de som förändrats.

Vården påverkar mig mer än jag insett förut och bara en sådan sak att jag alltid ser till att lägga mig i tid gentemot hur jag brukade vara uppe hela nätterna förut har en logisk förklaring i att det jag lär mig i skolbänken och mitt agerande i praktiken kan komma att bli livsavgörande för en människa. Jag kan t.ex. inte ge fel medicin på grund av att jag är trött, det är verkliga människor som får lida för dem eventuella misstag jag begår och om dessa begås på grund av att jag inte gått och lagt mig i tid vet jag inte om jag skulle fixa att leva med det.

Överlag har vården en stor del i mitt liv just nu och då det blivit en så pass viktig bit i mitt liv har jag helt plötsligt svårt att interagera med människor som inte förstår det. Personer som, av helt naturliga skäl, inte helt förstår innebörden av sekretess eller ens vad det innebär att jobba inom till exempel hemtjänsten tycks jag inte länge finna något gemensamt med. Givetvis är detta en superdum, och förhoppningsvis snabbt övergående, fas jag går igenom, men det är så det är just nu.

Jag är osäker på hur många av mina vänner som vid upprepade tillfällen fällt kommentarer i stil med "hur är det att torka gamla kärringar i arslet hela dagarna?" och jag kan inte beskriva den avsky jag känner för de personerna i just det ögonblicket. Detta är förstås ingenting de rår för själva (sunt förnuft räcker kanske inte alltid till för att gissa sig till att äldreomsorg handlar om så mycket mer än det), men hur skall jag kunna umgås med människor som är så waay off min våglängd och rent ut sagt inte förstår ett jeevla dugg. Jag har svårt att se en bekantskapskrets innehållande enbart t.ex. vårdpersonal, poliser och brandmän, men faktum är att det ibland känns som att sådana grupper är de enda som förstår vikten av att ha ett yrke som hjälper människor.

Viktigt att förtydliga är att detta inte gäller samtliga av mina vänner. Det finns tack och lov de som tycks förstå exakt hur det är och som jag verkligen inte kan påstå känns underliga att umgås med, men det är en liten skara. Har den lilla skaran lust att följa med i min bekantskapskrets ett tag till vore jag dock oerhört tacksam :)

Vården tycks ta över mitt liv just nu,
but I don't mind :)


Praktik-knas.

Praktikdagen var stundvis riktigt obehaglig idag. En, för mig, ny medarbetare hamnade i blåsväder och då jag inte är den som gärna snackar skit tänker jag inte yttra mig om vad detta handlade om. Att det däremot låg en olustig stämning i personalrummet hela dagen kan jag dock avslöja och jag valde till och med att smita ifrån tidigare när den nya medarbetaren till sist blev inkallad till chefen. Ruggigt.

Förutom detta har dagen gått braa, då det pga sjukdom och annat rådde lite halvbrist på personal fick jag chansen att agera duktig och springa runt som en yr höna dit det behövdes hjälp. På detta kom ytterligare beröm från personalen, de är helt galet gulliga med mig faktiskt :) Tack!

Sedan har jag packat upp symaskinen och nästan kommit mig för att börja sy, kanske orkar jag det imorgon istället. Den ser riktigt fin ut i vilket fall som :)


Det går för himla segt med bilduppladdandet, så vi får klara oss utan idag också ;o

Man kan inte vilja vara singel utan orsak tydligen ;p

"Nu byter vi samtalsämne.
Du ska gifta dig, flytta ihop
och skaffa barn och sådär snart?"

- Kollega på praktiken.


"Nää.. jag vill vara singel
tills jag dör tror jag."


- Vivvsan.


"Varför det?"

- Kollega på praktiken.


"Det är bara jobbigt med pojkvänner."

- Vivvsan.


"Jahaa.. nu förstår jag!
Det har precis tagit slut med dig
och en pojkvän?"


- Kollega på praktiken.

Jag är dålig.

Nu får jag skämmas ordentligt. Jag har inte bloggat sedan i torsdags och det är givetvis skandalöst gjort av mig, särskilt med tanke på att jag lovat Kirrää att göra det igår. Smisk ska jag ha!

Ni har dock inte missat så mycket, kära läsare. Jag har praktiserat fram tills idag och det kändes urskumt att praktisera 6 dagar i rad. Det gick dock galant och det var kul att träffa en hel del nytt folk som tydligen bara jobbar på helgerna. En av dessa kallade mig under dagen för "en räddande ängel" och deet suger jag förstås upp som en svamp tillsammans med allt annat beröm jag fått de senaste dagarna. Jag tycker minsann att personalen där boostar upp mitt, redan förstorade, ego riktigt bra ;D haha!

Tobbe har velat ha över mig för att agera kattvakt hela helgen, men jag ville baaaraa vara hemma :D Jag är bra självisk. Sedan har jag planer på att inviga min symaskin och få klart den där dräkten jag så länge planerat att sy ihop, men jag är osäker på hur den skall se ut och dåå är det svårt att börja. Hjälp! :D

Eine gammal bild, vars motiv jag är osäker på.

Lycka.

Jag är totalt euforisk. Kärlek är ett starkt (men i omvärlden ändock utnött) ord, men det känns inte ett dugg överdrivet att säga om mina två senaste dagar på praktiken. Vårdtagarna har fått mitt hjärta att smälta, de är så oerhört varma och älskvärda människor. Jag har fått kramar, historier, munkar, förslag om gemål, uppmuntran och så mycket beröm att jag inte kan sluta le. Att sedan ännu fler personer ur personalen vill se mig jobba extra där gör mig helt vansinnigt glad. Jag är så oerhört tacksam för tiden jag får där på praktiken.

Jag vet att det är löjligt hur entusiastisk jag är, men just nu känns allting bara så himla rätt. Jag har dessutom börjat inse fördelarna med det faktum att jag eventuellt inte kommer in på högskolan nu och det känns fine vilket som. Jag fiixar det, för jag är ju så jeeevla bra ;) haha!

:D

Braaaa där, Vivvi!

"Har du blivit vaccinerad?"

- Vårdtagare.


"Nej, jag är spruträdd."

- Vivvsan.

Har Vivvsans sällskapsbehov gått i ide?

Det är svårt att veta vad man skall skriva om praktikdagarna. Det händer hysteriskt mycket kul, som jag inte får återge i detalj pga sekretess och sedan lär jag mig himlans mycket som blir ointressant att skriva om. Det är tusan inte lätt när det är svårt, visst är det så.

Sedan har det från flera vänner framförts klagomål på att jag är dålig på att höra av mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt detta, jag är väl en sådan märklig människa som periodvis är i stort behov av andras sällskap och andra perioder gärna spenderar låånga dagar för mig själv. Hösten brukar dessutom, som bekant, göra människor deppiga och kanske är det därför jag omedvetet håller mig på avstånd. Det är ganska många personer som projicerar över dålig energi till mig vid den här tiden på året, så det är helt enkelt mer bekvämt att hålla sig undan alla klagande människor antar jag :D haha!


Mer Vivvi i vivvibloggen.Då mamma jobbade kväll igen
var jag tvungen att laga mat,
men jag kunde inte komma på en enda maträtt
att knepa ihop av det som stod i kylen.
Thaank god för toast, räddade mitt liiv! ;D

 


Olyckligt värre :o

Trots att jag inte fann ork till att montera upp symaskinen var helgen fullkomligt underbar. Jag har, förutom en himlans underhållande shoppingrunda med pappa, inte gjort ett dyft hela helgen och guu vad jag längtar efter mer sådana helger helt plötsligt :D haha!

Praktikens andra vecka inleddes hårt. Det har varit full fart hela dagen och jag fann mig springandes hit och dit utan stopp, tills dess att en ordinarie personal av misstag råkade spilla ut kateterinnehåll över mina fossingar. Lagom glad blev jag då eftersom mina extremt dyra skor (de kostade cirka 100 pesetas på GC för miljoner år sedan) bara var att kasta. Nu måste nya införskaffas och jag ser mitt kära sparkapital rinna mig ur händerna, blää ;p

För att ytterligare förvärra läget fick jag höra det tisslas och tasslas om att det inte fanns tillräckligt med jobb till de ordinarie timmisarna på praktikplatsen så jag skulle tippa på att jag kan glömma extrajobb trots att folket där verkar vilja ha med mig i teamet. Aj aj!

Sedan såg jag även just att det var rekordmånga som sökte högre utbildningar den här terminen, ännu mindre chans för mig att komma in någonstans med andra ord.. Åååh :P Typiskt.

 

 


Gårdagens osminkade Vivvsan ;)


Cykeldrömmar.

Jag slocknade utan bloggmöjligheter igår och därför tänkte jag sammanfatta gårdagen. 1/4 av praktiken avklarades igår och jag fick tillfälle att göra något som jag inte gjort sedan lågstadiet: cykla. Fyy bubblan vad kul det var, varför slutade man med det? :D

Dessutom uppmanade ytterligare personer från personalgruppen mig att söka extrajobb hos dem och detta i kombination med att de berättade att en vårdtagare (som inte mindes ordinarie personals namn) kom ihåg att jag hette Veronica. Rörande till tusen tyckte jag och gissa om jag gick därifrån med väärldens största leende? ;D haha!

En rosa cykel till Vivvsan tack :D

Vivvsan + kök = fara.

Dagens lärdom: det är icke möjligt att koka kaffe i mikron 6 minuter (tack och lov för att vårdtagarna är mer hemma i köket än vad jag är, haha!). Det finns väl för- och nackdelar med utökat ansvar, en av dessa nackdelar är just det att jag är fullt kapabel till att spränga upp mikrovågsugnar på egen hand (tack och lov gick det inte så långt idag :D hah), men samtidigt kanske fördelen är att jag förhoppningsvis lär mig hur ett kök fungerar :D

Jag träffade även enhetschefen för första gången idag och hon hintade också om att hon hoppades att vi skulle ses i fortsättningen efter praktiken också. Himlans vänliga de är allihop, jag undrar när klorna egentligen hade tänkt titta fram? ;p haha!

Jag hoppas för övrigt på att jag kan ta en helg hemma nu, det var länge sedan och jag känner verkligen att jag behöver det :D haha! Dock har jag halvt bokat in lite pojkar ändå... hmm.. deet löööser sig :D


Då mamma ibland jobbar kväll på sitt nya jobb
fick denna människa se till att jag inte svalt ihjäl idag.
Taack Pappa! :DSedan ville Dogge ha hjälp med matte.
Ni som känner mig vet att matte
sannerligen inte är min grej,
men vi fixade det mesta ändå.
Guu vad glad jag är över att slippa
plugga matte själv i alla fall :D hah!

Kuriosa.

Jag hade en superb praktikdag idag som involverade tårta och uppmaning om att söka extra jobb där efter praktiken. Det känns riktigt bra att handledaren frågar mig om jag är intresserad av extrajobb redan 3e dagen jag är där, särskilt eftersom jag känner till hur eftertraktat det är att jobba där. Det, i kombination med att fotbollsdamen gav mig lite indirekt beröm, gjorde min dag. Inte ens om Sverige förlorar ikväll skulle jag tappa modet, troor jag ;)Lillebruur hade tidigare tipsat mig
om att rosa toalettpapper fanns att köpa
tillfälligt på ön.
Hur många balar tror ni jag bara
kände mig tvuuungen att köpa? :D
När jag skulle betala råkade jag räcka
fram en kondom istället för pengar.
Hade jag varit 13,5 år hade detta nästan
kunnat betraktats som pinsamt.Snart är det juhuul :D

Under praktikdag två träffade jag ännu mer nya arbetskamrater som också var supertrevliga, bland annat fanns där en kille som försökte lära hopplösa mig tips för att hitta i skogen, jag måste tyvärr meddela att han troligtvis misslyckades ;p haha!

Annars har jag fått gå hem till en vårdtagare heelt själv (givetvis är jag löjligt stolt över att jag hittade dit eftersom hela området jag jobbar i är en enda stor labyrint) och de har även försett mig med en egen nyckel, jag börjar känna mig lite halvt hemma. Jag har en känsla av att dessa veckor kommer flyyga förbi.

Ni föll ned från piedestalen, tråkigt, men det fixar jag.Första snön föll idag och det firade jag med en låång dusch

och sedan smorde jag in mig, så jag luktar numera körsbär. Wuuhuu.


Bara jag som tippar på att Crippas morgondag blir intressant? ;)

"...å kanske dra till game å köpa mus."

- Crippa.

Flitigt smiloanvändande efter första praktikdagen :)

Praktiken började idag och jag har således för första gången fått se hur hemtjänsten fungerar. Det är himlans många som jobbar där och de tycks vara oerhört varma människor allihop. De gör det där lilla extra för sina vårdtagare, vilket jag inte upplever att alla anställda på mitt jobb gör, så det var en fröjd för ögat att se hur mycket de på hemtjänsten månade om sina vårdtagare. Dessutom var det även härligt att träffa relativt friska och pigga äldre, de allra flesta av dem är levande bevis på att livet inte tar slut bara för att man blir gammal :)

En dam stod ut lite extra idag när hon fick frågan om hur helgen varit. "Föör jääklig" svarade hon och när vi frågade varför svarade hon "Sverige förlorade ju matchen! De kan ju inte tro att den där Zlatan skall göra allt!" Om jag också kan engagera mig i fotboll när jag är 80+ kommer jag skatta mig lycklig :)

På vägen hem hade jag turen att springa in i Mirgolja och utbyta erfarenheter om vår första dag på praktiken. Hon verkade väldigt positivt inställd till det ställe hon hamnat på också, så det var givetvis superkul att höra :)En Vivvibild från innan jag gick hemifrån.
Att jag inte tyckte att det var överdrivet roligt
att gå upp före 5 kanske syns? ;D haha!När jag kom hem slocknade jag i soffan direkt (hähä),
men när jag sedan vaknade såg jag att pappa köpt
en symaskin åt mig och ställt in i mitt rum :D
TAAACK PAPPA :D Idaag är du bäst, efter mig då ;)

Biljardigt (del 2 av lördagskvällen).

Vivvsan gick ensam ut i mörkret på jakt efter en tbana, såå var det! Ungefär i samma veva som jag desperat ringer Max för vägupplysning lyckas gossen övertala mig att åka till biljardpalatset för att idka just biljard med honom, Kim, Musse, Sofia och Teddy. Jag vet inte hur Max lyckas, men nog tusan är han den av mina vänner som är bäst på att övertala mig att göra saker när jag egentligen bara vill vara hemma ;p

Anyhoow. Efter många skojigheter i form av piratlek, skumt busvisslande killar, ännu skummare uppraggningsförsök (en kille som frågar efter klockan och sedan smyger runt mitt bord hela kvällen gör mig såå tänd),Smärttröskelstestning och bröllopsplanering (ni som kommer på mitt och Max bröllop kan förbereda er på träningsoveraller, nudlar, Musse som superman, Kim som batman, Sofia som första tärna och Teddy som.. blev han best man tror jag?) beslöt vi oss för att gå över gatan till kroowgen.

Där jobbade samma servitör som när jag var ute med Madde och Anna och återigen såg han till att fixa bord åt oss (schysst!). Dessvärre kom ett antal killar strax därefter och blev jättegriniga över att vi tagit deras bord som servitören tydligen lovat att hålla ledigt tills de kom tillbaka efter rökpaus. Efter att de gått och klagat blev denne servitör utskälld av en annan anställd (staackarn) och jag fick näästan lite dåligt samvete.

Innan vi drog vidare till donken hann servitören även närma sig bordet och säga "du är jättesnygg" till mig när alla andra var ute och rökte och jag börjar halvt undra om jag skall våga mig tillbaka till den krogen, haha! Nåå väl, jag vill tacka även detta sällskap för denna trevliga kväll :)Sofia och Teddy :)Max och Musse, Kim och Max :)

 


Laaajndaa är gammal, traa laa laa laa laa :D (Del 1 av lördagskvällen).

Gårdagskvällen, jaa! Till att börja med skall jag givetvis förtälja att Lajnda blivit 20, stora tanten nu ;) hihihi, och detta firades alltså igår.

Tydligen ansåg anhängare till detta firande att det var lämpligt att banga ur i sista minuten, för när jag kom till centralen var det bara Lajnda och Danne som stod och väntade på mig. Därmed inte sagt att vi inte hade kul ändå. Innan vi hunnit in på någon krog överhuvudtaget kom en halvalkis fram till Danne för att fråga efter ett ställe som skulle kunna tänkas ta emot honom samt för att inflika att jag och Lajnda var vackra. Ehee... Jag tror inte att han kom in någonstans alls.

Väl inne på krowgen öppnade Lajnda presenten hon fått av mig (ett dartspel med strippinriktning) och när servitören kom för att ta vår beställning krävde han att få vara med och spela. Jag är fortfarande osäker på om han menade allvar eller inte, men vi drack snabbt upp det vi hade i glasen och begav oss sedan vidare till söder för att möta upp Sanna och Carro.

Sedan spenderades oerhört lång tid med att försöka hitta krogen "rocks". När vi väl hittade den (med hjälp av grabbsällskapet vi skulle dit med) visade det sig att det var stängt och istället tog vi sikte på en annan krog som var meegafull med människor. Dåå kände jag att jag ville hem och lämnade sällskapet med ett löfte till Lajnda om att ses igen, we better eftersom vi ses på took för sällan, och sedan vandrade jag uut i natten. (Spännande fortsättning lär följa), men tills dess: taaack för ett trevligt födelsedagsfirande Laajnda :D Hoppas du känner dig firad och gammal! ;)


Födelsedagsbarnet Laajnda (som försöker öppna paketet) och Danne :D


Det är inte lätt när det är svårt.

Det känns lämpligt att dela upp gårdagens kväll och denna morgon i 3 inlägg och jag tänker okronologiskt nog börja med dagens morgon eftersom den har gjort mig extreemt upprörd ;D

Jag kom igår hem, kollade till mina pannkakor i kylskåpet som jag gjorde igår (men inte orkade äta upp), stupade i säng. Idaag när jag vaknar och skall dricka vatten (vanlig morgonrutin, javiisst ;D) upptäcker jag att det inte finns någon kyla i kylskåpet. Proppen har gått, så all mat i både kyl och frys var mer eller mindre förstörd. Huuur glad tror ni att bakfylleVivvsan blev då? BLÄÄ!Det var extremt länge sedan jag hade ett inlägg
i kreativitetskategorin och därför publicerar jag bilder
på Lajndas present och mina pannkakor :)

Det är skönt att man kommer hem på något vis i alla fall ;D

"Ring mig när du är extremt full
så släpar jag hem dig... Hihi!"

- Max.

Lotta kaan ha en poäng ;D haha!

"Det här är sådan där näringsdryck med proteiner
som man kan ge till äldre som har matleda."


- Lärare."Sådant här kan man äta för att bygga muskler också, väl?"

- Nina.


"Jo, men det kräver nog nästan att man tränar också."

- Lotta.

Matigt inlägg.

Idag har jag skrattat tills jag kiknat. Det visade sig att "läxförhöret" som vi inte "behövde plugga till" innebar matning, haha! Klassen har alltså matat varandra idag och det var himlans nyttigt att känna på hur det är att bli matad, riktigt ruskigt ;P haha!

Efter denna, helt fantastiskt, roliga upplevelse ringde jag pappa och tiggde lunch på Princess i form av en supergod mozzarellasmörgås. Han är himlans bra ibland, min far :)

Jag vill avsluta med att säga grattis till mamma som börjar nytt jobb på måndag och sedan vill jag även påpeka att de människor som kan tänkas ha planerat in Kistabesök i helgen gärna får ta med mig. Det lär ju vara... många :p haha!

Har ingen bild att lägga upp, så ni får överleva utan ;(

Framåt marsch!

Sista officiella lektionerna på länge ägde rum idag. Det är bara något mystiskt läxförhör imorgon och sedan är det praktik på måndag, helt ofattbart hur fort tiden gått. Praktiken varar en månad, så jag kommer troligtvis hinna lära mig en hel del, skall bli super :)

Sedan slängde jag just in min ansökan till högskolan alldeles nyss. Så svår som min beslutsångest var kändes det lämpligt att bara klicka i en massa utbildningar och sedan rangordna dem lite random och slutligen låta bli att se resultatet. Vart jag hamnar och om jag ens kommer in någonstans skall således bli riktigt spännande att se. Håll tummarna för att det blir bra, okej? ;) haha!
För tillfället finns där inte längre plats för beslutsångest :D Sköönt!


Skowlupdeejt.

Skoldagen var helknas. Precis i början av lektion ett blev läraren tvungen att springa och agera sjuksköterska, då en elev hamnat i slagsmål och ramlat på stengolvet. Detta resulterade i rast fram till nästa lektion. Jag passade på att fiska lite kvalitetstid med de rysktalande Gulfija och Mirgolja, vilket alltid är lika härligt. De är himlans fina människor :)

Överlag tror jag att jag förlikat mig med komvuxfenomenet. Det känns inte alls lika onödigt eller jobbigt att vara där som det gjorde för ett tag sedan, men det kanske beror på att människan som jämt tjafsade med läraren inte varit där på länge ;P haha!

Anyhow, nu ska jag bråka med msnfolket :D hoppiruu!Jag fick diplom på lektion 2 (precis som alla andra),
väldigt stolt är jag förståås ;p

Lektionerna är himla roliga ibland alltså ;D

Det är skillnad på att ligga och att ligga. Maryam syftade på att ligga ned, men såå tolkade givetvis inte jag det ;)

"Prostatahypertrofi är vanligt hos män när de blir äldre."


- Lärare.


"Det får man när man ligger mycket va?"

- Maryam.
"Om du skulle flytta till Uganda...?"

- Lärare.


"Skulle jag flytta tillbaka."

- Lotta.

Oförutsägbara liv.

Jag hade en tuff dag i skolan med magvärk till tusen. Maryam (som jag tidigare trodde hette Marianne? haha) erbjöd sig att skjutsa hem mig, himla gulligt av henne :)

Väl hemma blev det till att sörpla te och springa upp och ned i tvättstugan som på sistone enbart innehållit en maskin. Precis när jag skulle hämta upp sista omgången kläder (som inte hann torka pga maskinbrist) kom det in två killar och installerade en ny tvättmaskin bredvid den jag använde. Surt! De hade ju kunnat göra det innan jag tvättade tyckte jag, men killar tänker bevisligen inte som jag :D

Sedan har jag även besökt min mytomspunna studievägledare som berättade att de betyg jag läser nu enbart sänker mitt gymnasiala betyg (såvida jag inte får mvg i allt, då höjs det någon hundradel). Det kändes först superhemskt (då jag förmodligen inte kommer in på Stockholms skolor), men sedan började Alexandras lovord om att flytta från Stockholm ringa i mina öron. Såå... kanske skall jag flytta. Men… Vart i detta avlånga land kan man tänkas vilja ha en Vivvi? :o

Kanske bara ska peka och flytta dit fingret pekar? :D
...Eller stanna kvar i stan och gråta? Hmm..


Stoockholm i mitt hjääärta!

Vivvsan is back in town, dock inte med överdrivet många väskor (som ju annars brukar vara standard när jag våldgästat marknaden). En del bra grejor följde förstås med hem ändå, men jag är på tok för lat för att fota dessa just nu. Sorraay :D

Mormor bjöd som vanligt på världens godaste mat och för att uppmuntra mina planer på att bli sjuksköterska lät morfar mig fixa hans insulinspruta samt ta blodsockret på honom. Jag var livrädd för att göra fel, men morfar tycktes överleva så jag misstänker att jag lyckades något sånär bra i alla fall :) Hur som haver, stort tack till honom som uppmuntrar mig! :D

Däremot fanns det ingen tid över för Dalmasar. Rikard och jag gick preciis om varandra på marknaden (när han anlände till marknaden hade jag halvt förfrusit och således åkt hem för att värma mig) och Hoback orkade väl knappast åka från Falun till Rättvik i det där superkalla vädret... Brr! Det får bli en annan gång helt enkelt :)
Kameran glömdes nästan bort däruppe,
men här ser vi i alla fall mormor och morfar :DEfter marknaden behövde jag värma mig :D
Den andra bilden föreställer dalastugor :D

 


Hejråååå!

Nu överger jag kalla Stockholm för ett, troligtvis, kallare Rättvik. See ya! :D


Nu tar jag mitt bångstyriga hår och lämnar storstaden ifred :D
Sakna mig! ;)

Crippa är härlig :)

"Ibland funderar jag fan
på om du kan vara en kille"

- Crippa.


"Hahah, vadådå?"

- Vivvsan.


"Din hjärna fungerar ju fan!"

- Crippa.

Hej, kom och hjälp mig :D

Man kan inte göra alla glada. Igår ville Niickää ha med mig ut och lyssna på Plan Three, medan Max tyckte att jag skulle ut och dricka öl. Jag ville sova. Pojkarna påstod sig bli arga och besvikna, men jag misstänker att de överlevde riktigt bra utan mig. Rätta mig om jag har fel? ;)

Skoldagen var ovanligt rolig. Jag och Nina våldgästade pizzerian (med världens trevligaste personal) på lunchen och vandrade sedan iväg till Lidingö sjukhus för att delta i en praktisk lektion. Vi lärde oss en massa bäddningstekniker samt hantering en rad olika redskap. Det var riktigt kul, vi skrattade oss mer eller mindre igenom hela lektionen och tiden bara flööög iväg. Mer praktisk utbildning åt folket :D

För övrigt: vill någon komma hit och städa mitt rum? :) ...Inte?...Bara lite? SNÄÄÄLLA?! :D

 


Intee heelt okej :/Att jag måste läsa ut den här
tills nästa vecka är inte heller heelt okej.

RSS 2.0