Upplyftande gossar och Mormors kalaws :D

Det är en himla tur att man har en hel del vänner som är riktigt, rent utsagt, för jäävla gulliga. De som borde lyftas fram idag är Niickää och MikeyMike. De är bra gossar vill jag lova ;)

Niickä föreslog att vi skulle ses idag, eftersom jag inte var i form att träffa någon alls i helgen. Efter att ha övertalat läraren att ge oss sovmorgon på onsdag fick jag dock nöja mig med att ringa och förhöra honom om helgens missade spektakel, eftersom hans flickvän hållit honom vaken hela natten. Oschysst, men vi får väl försöka ses någon annan dag då (förutsatt att han överlever, med tanke på att han eventuellt kan komma att göra volter i rulltrappor till en vana) ;) haha!

Anyhow, på söndagen kom jag faktiskt iväg för att fira att mormor fyllt jämnt :D Och... jag låter väl bilderna tala för sig själva. Jag hade egentligen för intention att publicera en film där morfar korkar upp champagnen också, men ljudet i den är superkonstigt :/ så jag måste försöka fixa det först, annars får jag väl göra en ny film till jul ;) haha!

Sällskapet minus Vivvi :)


Morfar, födelsedagsbarnet och Ann :)


Vivvsan, Mammii och Dogge.
(Pappa och Lasse ville tydligen inte fastna
på kort utöver bilderna ovanför).Mormors underbart goda mat som hon bjöd oss lyckliga på :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0