Röd tråd saknas.

Jag blir allt sämre på att uppdatera märker jag och (förutom att helgen var ett rent helvete) har detta sin simpla förklaring i att jag inte varje dag kan skriva om hur trevliga jag tycker att praktikmänniskorna är :D haha! Upprepningar är ju tråkiga och därför tänker jag istället ta upp en av vårdtagarna i detta inlägg. Vederbörande blev igår så pass ledsen över att detta är min sista vecka att jag blev riktigt rörd, hon stod och höll min hand medan hon berättade hur mycket hon tyckt om att lära känna mig och hoppades att vi skulle ses igen. Tro mig när jag säger att jag var nära tårar när jag gick därifrån.

Apropå gulliga människor måste jag tillägga att jag blev galet glad över Lajndas kommentar i något av inläggen här nedanför. Du är så snääll Lajnda :D Tacktacktack! :D

Innan jag avslutar måste jag gnälla över att jag inte kan se youtubeklipp, annat än mina egna som jag publicerat i bloggen. Är inte det sjuukt märkligt? :o Jag har verkligen prövat allt för att få det att fungera, men fortfarande kan jag inte se Max rekommenderade klipp i "leffe-boy-klass" :/ Hjälp mig någon? :DLaajnda är en bra person :)
Därför känner jag mig tvuungen
att pryda detta inlägg med en bild på henne
från min 19årsdag. mohaha!
Och, jaa, jag stal den från facebook (a) haha!Youtube är djävulens redskap
just för att det vägrar fungera
på min dator! :( Morr!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Naah, klart man blit glad över att en vän mår bra och trivs med livet :D

2009-11-03 @ 22:18:21
URL: http://halldis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0