Kommunal är bullshit, pizza är det inte :D

Jag känner mig manad att meddela att jag lever, jag har icke blivit uppäten av hemska gymnasieelever. Faktum är att Natalja insisterade att bjuda mig, Gulfija och Mirgolja på pizza till lunch och därför överlevde jag med marginal ;D Stort tack till henne! :)

Att jag sedan höll på att få hjärnblödning på fackrepresentanten som skulle informera oss om just facket är en annan femma. Han stod mest och propagerade för socialdemokratisk politik, jämställdhet (som vi alla vet är mitt största hatobjekt att diskutera :D) och berättade hur bra facket i Nynäshamn var.

Heelt irrelevant tyckte jag och när han dessutom började stamma och bli supernervös när jag ifrågasatte vad han sade tappade jag den lilla respekt jag eventuellt hade för honom innan. Jag var övertygad om att jag skulle gå med i facket, men efter hans besök tänker jag faktiskt avstå tills jag utbildat mig och kan gå med i ett annat fack. Aldrig i livet att jag vill bli representerad av sådana där spånhuvuden, usch.Såhär slutade min förra symaskin.
Hur gick det till?
Den slog en volt i luften av sig själv
och ramlade sedan i golvet :)
Låter det sjukt?
Det är det också.
- Tror jag på spöken? - Ja :)

Kommentarer
Postat av: kirre

aeeeeeee vettefasen på dom där spökena asså

2009-11-19 @ 00:25:41
Postat av: Linda

Var det haaaan? Eller var det bara en arg vivvsan? :)

2009-11-20 @ 08:02:44
URL: http://halldis.blogg.se/
Postat av: Vivvsan

Inte fainen var det jag i alla fall :o satt i vardagsrummet och såg tv med mamma, hon såg händelseförloppet. Jag tyckte det var suuperläskigt faktiskt ;(

2009-11-20 @ 10:16:51
URL: http://foamy.blogg.se/mmix

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0