Kanske finns det fina människor på jorden trots allt? :)

Jag upplevde något av det skummaste jag varit med om igår. En killkompis skickade över en msnkonversation där han beskrivit exakt vad han fann attraktivt respektive oattraktivt hos tjejer. Jag upptäckte att det mesta han tyckte var oattraktivt stämde in på mig och det han fann attraktivt saknade jag alldeles. När jag sedan summerade det hela med honom sade han just det att jag inte behöver vara orolig över att han umgås med mig för mitt utseendes skull (han är ju faktiskt inte ett dugg attraherad av mig).

Det skumma i det hela var den känsla som sköljde över mig efteråt. Jag tror aldrig att jag blivit så lycklig över något en kille sagt i hela mitt liv. Jag har, helt sjukt nog, aldrig haft en killkompis som funnit mig totalt oattraktiv och när den här gossen avslöjade det hela kändes det precis som om det var dem orden jag velat höra i snart 20 år. Känns helt sagolikt, jag har åtminstone en kompis som garanterat tycker om mig för den kompis jag är och inte den flickvän jag skulle kunna vara. Tack, du är fullkomligt underbar! :)

För övrigt har jag haft datorgrund idag för första gången. Jag blev klar först av alla och fick lämna salen, då halva gänget inte ens hittade startknappen på datorn efter 20 minuter var inte konkurrensen direkt stenhård. Huua.. blir svårt att motivera sig tillräckligt för att dyka upp på alla de där lektionerna tror jag :DAtt Gulfija var en urgullig människa hade jag,
som bekant, redan konstaterat.
När hon imorse kom gåendes på bussen
med den här chokladen
(som hon tvingat sin mamma att bära med
sig till mig från Ryssland)
blev jag dock huur överraskad och rörd som helst.
Jag vet inte när jag skall äta dem,
skulle helst spara dem ju :/ hehe :)
Ett jättestort taaack!! :D

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0