Himla centrering som jag inte vill haa ;(

Igår var jag utkastad på grund av mammas dejtingliv och ett tag funderade jag på att övertala Vermin att bjuda på mat, men till sist mindes jag ändå hur nära det är till killarna och jag spenderade således min kväll där istället. Dogge var på världens grinigaste humör och stekte smördränkta hot dogs i en medelvarm panna och dessa fick jag sedan äta. Pappa var vänlig nog att föreslå något annat, men när Dogge för en gångs skull lagat något måste jag ju passa på att provsmaka. Nästa gång avstår jag :)

Pappa var nyss hemkommen från Åland, vilket resulterade i presenter. Jag åt vit choklad tills jag blev less (händer inte ofta) medan vi såg alla möjliga intressanta tvprogram. Sedan tvingade jag honom även att bjuda mig på lunch idag (eftersom Najna är sjuk och övriga människor överger skolan vid lunchtid), vilket han också gjorde. Många tack ska han ha :D

Imorgon har dock pappa inga möjligheter att bjuda mig på lunch och jag kommer således tvingas sitta ensam med gymnasieeleverna, jag är rädd. Skämt åsido skall jag nog vara mer rädd för SFIkursarna. Två grabbar därifrån gick förbi mig idag när jag satt i cafeterian och väntade på Maryam. Dessa gossar stannar precis vid mitt bord, stönar väldigt äckligt och häver ur sig "oooh she's sooo niiiice bla bla". Isch! Människor, jag kan engelska för bövelen?! Usch.


Idag ska jag göra Sanny glad och slänga upp en bild jag tog idag.
Han har nämligen velat se en bild av den där kjolen länge.
Jag förstår att det enbart är ur modesynpunkt som den är intressant ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0