Så jävla lycklig bara - trots att jag nästan miste livet.

Denna dag började med intervju klockan 10.00. 10.05 var den över och jag gick därifrån med något som jag tyckte liknade ett löfte om jobb, så det känns bara hur roligt och skönt som helst. Inskolning sker efter påsk och sedan får jag komma och gå lite som jag vill. wiie :D Ich bin lycklig. Tack till min mamma som fixade in mig på intervju :)

Sedan räddade min lillebror livet på mig idag. Jag höll nämligen på att strypas till döds i soffan och hade det inte varit för honom hade jag tveklöst legat på ett bårhus nu, då mamma inte skulle komma hem förrän flera timmar senare. Jag antar att jag hädan efter får sluta tracka honom så mycket och faktiskt inse att han är en bra bror. Tack till min bror som räddade mitt liv :)

Slutligen har min pappa verkligen ställt upp idag och köpt mig en ny mobil som jag har för intention att betala tillbaka så snart jag börjat jobba och fått in pengar. Det känns riktigt surt att leva upp till Lidingöidealet ”pappa betalar”, det är inte alls så jag vill ha det, men jag får nöja mig med att han låter mig betala tillbaka senare så att jag är lite självständig i alla fall. Tack till min pappa för detta och, faan vad jag tycker om min familj! ♥Tänk att den lilla gossen kom att växa upp till 2 meter
och sedan räddade mitt liv. Otippat säger jag!
Utan dig hade jag dött idag - så lite bra är du väl :)
Det sista rosa exemplaret i hela Stockholm
är mitt mitt mitt mitt mitt mitt mitt MITT :D

Rädd gosse och mer mobiltrubbel :D

Adde tyckte idag att jag skulle komma över och inspektera hans nya lägenhet och det tyckte jag förstås lät väldigt intressant, så jag skulle åka dit efter att jag ätit frukost och han städat klart lägenheten. Sedan försvann gossen helt plötsligt från msn och jag kan bara anta att antingen dammråttorna tillfångatagit honom eller att grabben fått kalla fötter. Det senare alternativet skulle jag kunna förstå, då vi inte sett varandra sedan jag gick i nian. Ack synd var det i alla fall, då det hade varit kul att träffa honom :)

Sedan ringde pappa nyss med goda nyheter på mobilfronten, så vi får se om vi slår till imorgon eller om jag skall avvakta lite till ändå. Skicka efter ett nytt simkort måste jag hur som haver göra, då det jag använder nu verkar vara i full färd med att sabba min 4e mobil den här veckan. yaaay :D


Även denna bild är hittad bland mina många backup-skivor.
Så såg han alltså ut medan vi var tillsammans ;D haha!

Jag har aldrig firat Madde när hon fyllt tjugo *klunk*

Nu är fenomenet att Madde blivit 20 firat och avklarat. Jag hade hur kul som helst och hoppas att Madde känner sig riktigt firad, samt att hon inte har alltför mycket att städa undan.


 Jag och Effie träffade på någon superskum engelsktalande kille på hemvägen som först ville fota oss och sedan lät Effie fota honom när vi sade nej. När Effie sedan klev av pendeltåget sprang jag in i nästa vagn, men killen lyckades ändå förfölja mig fram till tunnelbanan. Lääskig typ helt klart.


Nu tänkte jag låta bilderna tala för sig själva, men tilläggas bör att spelet/leken "jag har aldrig" är väldigt förödande för ens superhemliga sexliv, bara en parantes liksom.


  
Presentöppning och poserier :D


  
Födelsedagsbarnet i omgjord frisyr
och sedan innan utblåsning av tårtan.  
Bella såg till att inviga en av mina presenter till Madde,
sedan mer poserier från Madde, Sofia och mig.     
Madde ville även påvisa att hon är grymt stark även som 20åring,
så här har vi bevis :D

Nuu är du gammal! :D

Stoort grattis till Madde på 20årsdagen! Jag har aldrig tidigare varit så glad över att fylla sent på året, det innebär ju faktiskt att jag får vara tonåring ungefär ett halvår till :D Men nog om mig, du är gammal Madde, men jag gillar dig ändå. Lite extra gillar jag dig numera faktiskt då du kan langa järnet åt mig :D wiie!


Wiie där var du UNG madde :D

Ruffs DeLuuxe.

Att sitta kattvakt med Tobbe är sannerligen ingen tråkig uppgift, jag trivs som fisken i vattnet under duntäcket i hans systers soffa och jag åkte enbart därifrån för att det alldeles strax är dags för mig att göra några snabba ryck och hinna till Maddes födelsedagsfirande i tid. Vanligtvis bekymrar tid mig aldrig, men när Tobbe (jag tar icke på mig någon som helst skuld själv) lyckats få mitt hår att bli supertovigt befarar jag att bara bearbeta ut tovorna kommer ta någon timme. Huua :D Önska mig lycka till, jag kommer att behöva det.


  
Snoddas och Morre :)


Huujeda mig sånt hår jag har :D


"Linda är så jävla bäst, jag är så cool som är vän med henne."

Linda påtalade att det var fasligt länge sedan jag bloggade och jag antar att hon kan ha rätt. Hon har nu gett mig 15 minuter på mig att blogga färdigt så jag skriver naturligtvis för glatta livet. Jag har dock inte alltför mycket att förtälja, de sista dagarna har gått åt till mobilspaning med min alltför snälla far och det med ganska dåligt resultat. Vad äär det för tråkiga mobiler folk säljer egentligen? Blöö :D

Just det, pluggat har jag  minsann gjort också och ehm.. ja det är väl det. Haha :D Ikväll drar jag med största sannolikhet över till Tobbe och agerar kattvakt igen, då Rausis inte hört av sig angående vår biodejt. Stygg pojke!

Nu är jag klar Linda, hinner du läsa? :D
Alla vill väl se mig sitta och se trött ut i världens snöblötaste hår :D såå varsågoda!

Señoritas i gamla stan.

Större delen av dagen har spenderats i Gamla stan, sökandes efter ett lämpligt café att fika på. Som så många gånger förut slutade det istället på Max, men det skall definitivt inte klagas på. Jag var även mycket nöjd med sällskapet, jag har inte träffat Elena sedan min födelsedag och det var superkul att ses igen. Förutom att vi fick rejäl motion, många skratt och tillfälle att byta intressanta historier fick jag även känna mig riktigt nöjd med att jag inte tog nästa spanskkurs också. Elena och de andra stackarna som fortsatte pluggar tamigfan ihjäl sig :o huua. Livet som arbetslös passar mig tusan utmärkt! :D


  
Jag har fått klagomål på att det varit för lite
Vivvibilder i bloggen på sistone.
Jag fick dock inte ordning på håret idag
och därav den missnöjda minen på bild 2 :D


Så är man fast i skiten igen :D WIIE, veerkligen.

Jag är aarg. Det har tagit mig preciis hela dagen att läsa 15 sidor i en av de där jäävla spanskböckerna och det är grymt frustrerande att veta att det skall fortsätta på detta vis i 2 månader till. Handen på hjärtat och jag erkänner att jag inte suttit med näsan i boken hela dagen (snarare kanske en 15-20 minuter sammanlagt), men det är för himla svårt att fokusera. Böckerna är förskräckligt dåligt skrivna av universitetets egen personal och det bästa av allt är givetvis att de är skrivna för 20 år sedan och innehåller en massa onödig fakta och idiotiska citat som enbart verkar i syftet att försköna den spanska kulturen. Fyy faabian.

Till råga på allt gick Linda just ifrån msn precis när jag var klar med pluggandet och loggade in. Fii faan vad dålig stil.  

Bild 1: Spanska är inte liika kul längre.
Undrar varför? :D
Bild 2: Då Tobbe underhållit mig hela dagen med sms
åker en bild på gossen upp.
Jag hittade även den bland mina back-upskivor
och enligt honom är den ungefär 4 år gammal :D tufft!


Shuup Shuup.

Min mobil är numera rosa och jag har knappt någon aning om hur man komponerar sms på den :) Det är bara greeejt, men jag skall tämja den, sanna mina ord ;) Idag borde jag dock sysselsätta mig med att strukturera upp allt himlans pluggande, men det tar givetvis emot något enooormt. Víiill inte för fem öre och det känns himlans lockande att bara strunta i det, men det vore dumt, det vet jag ju. Usch, varför får man inte bara göra som man vill här i världen? :D

Dessutom har jag bestämt mig för att byta låt i bloggen. Jag kan inte påstå att jag tröttnade på den gamla, för Busted kan jag nog aldrig riktigt tröttna på, men det känns som om det vore bra med lite förnyelse helt enkelt :) "Your body is a wonderland", välkommen :)

Min hederliga roowsa sak :)
Nu håller du, okay? ;)
Sedan fick jag även ett tackkort från morfar
och det gjorde mig riktigt rörd :)
Morfar är inte den som skriver kort utan anledning,
så det måste betyda att han verkligen gillade örngottet :)
Jag är glad :)

Katter ovanpå täcket + Tobbe under täcket = Glaad Vivvsi :D

Snoddas och Morre behövde kattvakter och jag kastade mig således ut till Tobbe. På vägen dit hade jag sällskap av två grabbar som ville bjuda mig på öl, samt predika om hur vacker jag var, hur farligt det var för mig att vara ute själv och vikten av att vara djurgårdare. Att den ena av dem sedan sade "Jag skulle kunna tänka mig att våldta dig själv faktiskt" gjorde mig sådär lagom trygg, särskilt med tanke på att min Ericsson lade av vid centralen. Morr, vaad är det för fel på mina mobiler?

När jag och Tobbe installerat oss i soffan under ett duntäcke började vi genast bråka om ostbågarna, samt tvkanal, men the good news är att jag inte blev halvt ihjälskrämd av Snoddas den här gången, trots att han helt utan förvarning hoppade upp på täcket igen. Kattskills på mig!

Det var sedan tänkt att jag skulle laga Tobbes mössa, men jag glömde sygrejerna hemma. Gossen försökte även ge mig en mobil, då mina som sagt inte riktigt verkar fungera som de skall, men då jag är en sådan som inte på något vis vill låta mig köpas (även om det inte var killens intention) så ville jag inte ta emot den. Tack ändå Tobbidoo och  ja, tack för allt annat också ;) haha!


När jag ändå är inne på tack skall Linda ha ett tack för att hon, liksom Tobbe, såg till att jag kom hem ordentligt.. trots att klockan var nära 4 på natten då :) Taack! :DAtt han håller på Hammarby bara.. brakes my heart :D haha!

Unconnected.

Det var sagt att jag skulle åka hem till Rausis igår, men tekniken var inte riktigt med mig om jag uttrycker mig så. Min mobil, som varit dum ganska länge, fick för sig att bara lägga av för alltid igår när jag var i stan på förmiddagen och detta resulterade i att de kontakter som var inlagda på telefonminnet (relativt många) bara gick upp i rök. Jag tänkte då försöka nå honom via msn och då helt totaldör internet också. Jag visste visserligen att Comhem skulle trixa lite med anslutningen under dessa 2 veckor, men igår var ju bara för jäävla bra tajmat. Detta låter ju halvt otroligt och som jag sade till Rausis, jag skulle nog inte tro på det själv om jag hörde det.

Såå dystert är det alltså och jag får nu använda min Ericsson som Dogge varit och fingrat på, vilket betyder att det är ovisst hur länge den mobilen håller, men jag får hålla tummarna för att den håller längre i alla fall.

   
Nokia - connecting people? - Buullshit.
Tack Dogge för att du snodde minneskortet till Ericssonen också! :D
Ooh vad rooligt det är att enbart kunna spara 100 sms åt gången :D
50% av tiden går ju åt till att tömma inkorgen.
Och inte är den rosa heller - blö.  
När jag letade igenom mina backup-skivor
som jag skrev om för ett tag sedan,
hittade jag även lite bilder på Rausis från den tiden:D
Hihihihi :D

Någon kom och tog min energi.. morr.

Nu har jag återigen mottagit klagomål på dålig blogguppdatering, så detta skall naturligtvis åtgärdas. Dagen har spenderats med mamma i stan för att shoppa loss på mina ickebefintliga pengar och nog hittade vi saker alltid. Framförallt är det skönt att ha alla Maddes presenter klara och hade Dogge inte fått för sig att haka med oss hem är det högst troligt att jag haft energi till att blogga mer utförligt, men nu är det som det är och jag skulle tippa på att jag snart sjunker ned under täcket istället :)Ser jag trött ut? :D trooligtvis va?


     
Dessa ägg köpte jag till mig själv :D
Jag vet icke vad jag skall ha dem till,
men då de är rosa måste jag ju ha dem förstås :)

Detta är ju bara toppen :)

Mina mungipor går närapå från öra till öra just nu. Förutom att jag sovit och vaknat med världens skummaste värk över axlar och lungor har dagen enbart fört med sig positiva saker.


Morfar har fått sin örngott och mormor skvallrade om att han tyckte mycket om det, jag har schemalagt en ny arbetsintervju som äger rum om 2 veckor och Göötebörj hade starka invändningar mot intervjun, då han tyckte att jag skulle bli designer istället. Sedan passade han på att beställa ett par kallingar till sig själv som jag förmodligen sätter igång och syr när Tobbes är klara, oom jag nu någonsin lyckas knåpa ihop dem :)

Det som gör mig mest glad är att läkarna sagt att morfar eventuellt får komma hem till helgen och även om hans hjärtkapacitet är nere på 15% kommer han att kunna leva precis som vanligt, fast i ett betydligt lugnare tempo. Det känns givetvis superbra och jag håller tummarna för att han snart får vandra runt i sitt eget hem, sova i sin egen säng (med sitt nya örngott) och bli uppassad av mormor :)
Väärldens bästa morfar :)

Bloggerier i mängder :D

Idag är jag näästan lika glad som när Kirre skaffade blogg. Det har idag nämligen skapats 3 nya bloggar i min bekantskapskrets, varav jag tänkte presentera 2 av dem :)

Nummer 1: Lindas blogg. (http://kissnodigjakel.blogg.se/)
Linda har nu startat upp sin 6e blogg och detta har jag "firat" genom att lägga till alla hennes forna bloggar i länklistan. Den nya bloggen går under namnet "Lindas blogg nummer 6". Heeja Linda säger jag bara :D

Nummer 2: De skadegladas riksförbund (http://wehatemotala.blogg.se)
Linda startade även upp sin 7e blogg idag, denna skapades dock tillsammans med mig och det blir nog hur kul som helst :D Den bör ni definitivt spana in, åtminstone om ni har tråkigt tycker jag ;)
Såhär ser bloggen ut :D
Den är co-designad av båda blogginnehaverskorna.
Linda är en sann vän som bejakar mitt rosa bör jag tillägga :D
TAAACK Laajnda! :D

"Karriär"-uppdatering :)

Hon som intervjuade mig hörde aldrig av sig igår och då jag besitter en stolthet bortom denna värld är jag den sista att ringa upp och fråga varför. Rausis övertalade mig dock att göra det och med en himlans fin peppningsinsats av Linda slutade det ändå med att jag ringde.


 Personen i fråga härmade sin egen telefonsvarare, sade där att hon pratade i telefon och att jag skulle lämna ett meddelande efter pipet och härmade sedan ett eget pip. Detta gjorde mig naturligtvis konfunderad och jag lade således på. Inte långt efter det mottog jag ett sms från henne som var skrivet som ett automatiskt sms, där hon avslöjade att hon var på kurs och inte kunde svara, men att jag skulle lämna ett meddelande så skulle hon höra av sig. Finns ens automatiska sms från privattelefoner?

Anyway, jag skickade ett meddelade och sa att jag ville veta varför hon inte hört av sig, varpå hon direkt svarade att hon ringt många och tackat nej, men fortfarande inte bestämt sig för vem hon skulle behålla och att jag skulle få besked senast imorgon.  Vad hände med hennes kurs/telefonsamtal som höll henne upptagen?


Detta innebär förstås att jag fortfarande har en chans att få jobbet, men efter detta mystiska uppträdande är jag inte säker på att jag vill ha det längre och tänker därför ringa på ett annat jobb imorgon. Jisses vilken lång utläggning det blev om det där, jag är ledsen :D


  
Make up på sjukling: OFF.
Nya kjolen invigdes idag när jag följde med pappa till stan :)
Mamma och jag åt plankstek igår :D
fyy fabian vad gott det var :D vill ha mer!

Ett år av mitt liv är tillbaka! :D

Något som gör mig väldans glad idag är att blogg.se fixat min 2008-blogg! :D Den hittas numera under http://foamy.blogg.se/mmviii och fungerar till synes felfritt. Vilken lycka må ni tro :D Tack blogg.se! :D

Elände rakt igenom.

Kirre har nu uppmuntrat mig till att blogga och så får det alltså bli. Jag är måttligt besviken på helgen då jag sett framemot att agera kattvakt tillsammans med Tobbe, jeevlans förkylning säger jag bara. Killen lovade dock att han skulle se till att fler sådana tillfällen dök upp så jag får väl hålla tummen för det och även för att Andreas skall vara lika förstående som Tobbe ;) haha!

Jag inledde för övrigt morgonen med att prata med min käre vän Dogge, inte att förväxlas med min bror. Han skickade mig hur som haver en länk och det är bara att konstatera, Dogge och Mange har gjort det till synes halvt omöjliga igen: voltat en bil. Jag får nära på hjärtsnörp när jag tänker på det faktum att jag faktiskt hade mod att sätta mig i samma bil som dem en gång i tiden, hiskelig tur att det gick väl den gången haha ;D Jag förmanade dessutom grabben att försöka ta det lite lugnt, då det vore trevligt att ha honom kvar i livet, men huruvida han lyssnar på mig eller inte kan ju diskuteras ;D haha!

Slutligen sitter jag fortfarande och hoppas på att de skall ringa och berätta hur intervjun gick, men känns som om dagen tar slut snart. Jag antar att det är lite halvt dags att ge upp hoppet? Tråkigt vore det, men jag förväntade mig å andra sidan inte att jag utan erfarenhet och lång resväg skulle slå ut resterande kandidater. Nå ja, jag får nog ställa in mig på att leta vidare.. tyvärr. :)
Snodde bilden från notisen om Dogge och Mange,
så den finns även beskåda på:
http://sydsvenskan.se/skane/article419821/Bil-voltade-pa-E6.html
Undrar just vilken bil i ordningen det är de kvaddat nu ;p

Och så var kjoleriet klart.

Nu vet jag att framförallt Kirre och Rausis, vilka varit mina smakråd under processens gång, blir himlans glada över att slippa höra mig tjata om att jag skall göra klart kjolen. Den är nämligen klar... nuuu :D Jag jobbade för första gången med veck och hyskor, vilket gick.. hyfsat. Tills nästa gång har jag lärt mig en hel del, men det är väl därför man lever, för att lära sig saker? Well, nog med filosofitankar och fram med bilder :D

  
Fram och bak :)

Bland örngott och kjolar.

Igår kunde min plan om att sy morfar ett örngott förverkligas, då pappa var vänlig nog att köra mig till tygvaruhuset (och bjuda mig på donken bör tilläggas, haha ;D) . Syprocessen ägde rum samtidigt som min bror kom över för att bli underhållen och inte helt oväntat blev han besviken på att jag enbart ägnade mig åt att sy istället för att vara social. Jag fick dock klart örngottet och lyckades även lägga det i brevlådan innan klockan ett idag, så förhoppningsvis når det morfar snart :)

Kjolen vore bra om jag fick klar idag, så det skall jag väl ägna resten av dagen åt - om jag törs. Detta tycks vara en verklig otursdag för mig och allt har verkligen gått hur snett som helst. Sådana här dagar skall man verkligen inte övningsköra, men det gjorde jag minsann i alla fall och som jag blir frustrerad över att jag inte fixar allt på en gång.


Jag har övningskört 3 gånger i år och 4 gånger förra sommaren och jag förväntar mig ändå att jag skall kunna allt på en gång, meen det går för himlans långsamt. Visserligen har jag mycket annat än otur som talar emot mig, jag vill egentligen inte ha körkort, jag tycker att det är förfärligt tråkigt att köra bil och min finmotorik har aldrig fungerat som den ska. Jag börjar tvivla på att det ens är lönt att försöka enbart för att "det kan vara bra att ha längre fram i livet", men vi får väl se. Att jag med lätthet skulle ta en plats i "Sveriges värsta bilförare" är åtminstone givet.


     
Tyg + band, slutprodukten
och nallebjörnsdetaljen som jag försökte brodera.
Det gick ju såådäär med broderiet,
men kan morfar utläsa sitt namn på nallens mage
får jag väl helt enkelt vara glad ;p


     
Den ännu inte färdiga kjolen,
som jag vet ser enormt bred ut då jag tänker
låta den överlappa i sidorna,
någon superfin bild på mig
och slutligen några böcker pappa köpte åt mig igår.
Taack :D

Ytterst nödvändig information.

Jag är på tok för trött för att blogga egentligen, men som innehavare av den här bloggen har jag vissa imaginära skyldigheter gentemot er läsare. En av dessa skyldigheter är att informera om bloggstörningar eller blogguppehåll och för många av er kommer detta inte som någon chock (då jag redan gnällt om det i flera veckors tid nu), men mitt internet är verkligen dumt.


Det verkar dock som om Comhem är villiga att åtgärda detta och de har bestämt sig för att schemalägga de stundande åtgärderna på en tvåveckorsperiod, under vilken jag inte har en aning om hur pass bra internet kommer att fungera :D Perioden börjar hur som haver imorgon och nu måste jag avsluta för Göteböörj vill ha mig i säng. Synd, för jag hade ju såå mycket mer att berätta. Tjing :D
Kirre skall naturligtvis också vara med på bild när jag nostalgi-trippar..
och även när jag inte gör det egentligen :D haha!
Särskilt nu när han efterlyser någon farlig Lilja
med rosa tillbehör i sin blogg :o

Mitt liv före blogg.se ;D

Pappa lämnade över backup-skivor han gjort till mig och guu så jag skrattat idag när jag gått igenom dem. Helt fantastiska minnen som jag naturligtvis måste dela med mig av... lite grand åtminstone :) Nu är det ju dessvärre så att jag inte vet hur samtliga av de medverkande på fotografierna ställer sig till att vara med i min blogg och jag har således blivit tvungen att censurera vissa ansikten. Lite tråkigt, men såå får det bli :D
     
Från högstadiet och med de tjejkompisar jag umgicks med då.
Bild 1: Random poserier.
Bild 2: Veet ej? :D
Bild 3: Mer random poserier.


     
Mer från högstadiet.
Bild 1: Repjakt (Vi var poliserna och en bov från Pippi Långstrump).
Bild 2: Posande nedanför Lidingöbron (min arm med klotter gjort av Ray).
Bild 3: Fjortisarna antastar Östermalms kaffe-take-away.     
Från Norra Real-tiden :)
Bild 1: Skolans catwalk.
Bild 2: Fjortisparty på Mondo.
Bild 3: Från någon random lektion.  
När dessa är tagna vet jag inte riktigt, men att
vi är fjortisar går inte att ta miste på :)
Bild 1: Dogge och Jag.
Bild 2: Tess och Jag.

Förkylningar blir min undergång.

Förkylning är en sjukdom som verkligen tycks gilla mig. Jag började den här gången känna av det redan i måndags och idag när jag vaknade gick det inte att på något vis förneka längre, jag är förkyld... igen.


Detta innebär att en viss Andreas, som tycker att jag redan dissat honom alltför många gånger för att kunna räknas upp, får gå på krogen utan mig ikväll. Det här har i sin tur lett till att gossen knåpat ihop en egen teori om varför jag aldrig tycks kunna träffa honom - nämligen att jag skulle vara rädd för att bli kär i honom. Hur pass mycket sanning det kan ligga i den teorin kan det förstås spekuleras i, men då jag som sagt är sjuk hyser jag inget intresse för intelligenskrävande aktiviteter just nu :)

Dessvärre kan detta förstås komma att hota även resten av helgens planer och guu vet hur roligt det blir att gå och provjobba med förkylning om jag nu skulle få den möjligheten på måndag. haha :D usch, nu ska vi inte måla fan på väggen, men uppfinner någon av er ett vaccin mot förkylning får ni mer än gärna höra av er :) 


Den här bilden är tagen precis när jag blev sjuk,
meen den får duga ändå :D

Liiite bra alltså :D

Just nu är jag liiite glad på blogg.se :D de har fixat så att jag kan lägga upp nya bilder nu, men min 2008blogg är till synes fortfarande "forbidden". Jag får hoppas att de lyckas lösa det också :D tack i alla fall!

Sedan hade jag och Dogge superkul ute i snobbmarkerna och att han åkte hem med en praktikplats rikare var ju verkligen inte alls fel :D Grattis Dudd! Och... sedan vet jag inte om jag orkar blogga så värst mycket mer :D Jag är superförkyld, trött och hungrig. Tur är det för mig att maten är klar om en... halvtimme någonting :D jag som redan suttit och väntat en timme hoppas på att mamma vet vad hon gör i köket :D haha!

Dudd leker modell på tbanan ;p

Linda får säga vad hon vill - biljard är EGENTLIGEN vår grej.

Robin hade bestämt sig för att gå ut på krogen och fira en kompis igår. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men helt plötsligt skulle jag med och jag drog förstås med mig Linda och sedan var karusellen igång. Efter att ha halvt förfrusit oss under ett, relativt misslyckat, försök till förkrök mötte vi upp Robin och massa tjejer på någon krog. När vi börjat återfå känseln i fingrarna kände vi för att dra oss hemåt, men Robin hade andra planer för oss och drog med oss in till biljardpalatset. Linda och jag var såå säkra på att vi skulle vinna.

Vinna hade vi nog också gjort, om Robin inte hade varit så pass snäll att han bjöd mig och Linda på all öl, om han druckit lite mer öl själv samt om hans kompisar Tobbe och Shaggy (troor jag de kallades) inte hade dykt upp. De killarna visste nämligen precis vad de gjorde och ville till varje pris hjälpa Robin och inte mig och Linda. Så kunde vi naturligtvis inte ha det, så jag gjorde allt i min makt för att vinna över experterna och Tobbe gav till slut med sig - trodde vi. Det visade sig att han enbart väntade på ett tillfälle att sänka 8an för att få mitt och Lindas lag att förlora och det blev dödsstöten för den match vi med största säkerhet skulle ha vunnit annars... mooorr! :D

Nu vill min bror har med mig till ÖöÖÖöstermääälm och eftersom jag är så extremt snäll blir det nog så att jag följer med. Ack :D


   
Biljardbollar och Liinda :D
Dessvärre glömde jag bort att fota resten av sällskapet,
så du kom lindrigt undan, Robin! ;D

Aktuell Rapport: Vivvis "karriär" i fokus.

Arbetsintervju avklarad. Det verkade vara ett supertrevligt ställe med rolig personal och spännande arbetsuppgifter och när jag fick höra att en stor del av deras klientel var spansktalande föll jag lite halvt pladask. Däremot fick jag veta att lönen inte direkt var något att hurra för, men med tanke på att tjänsten enbart avser ett par timmar i veckan kanske det är värt det ändå så jag hinner plugga upp tentan och sedan skaffa ett annat jobb vid sidan av? Jag veet faktiskt inte :D

Det var hur som haver 16 personer av 150 som blivit kallade till intervju och om jag räknat rätt efter hennes uppgifter hade hon intervjuat 10 personer innan mig och sade att hon nästan var helt säker på att jag skulle bli en av de 4-5 som skulle få provjobba senare. Grääjt, kanske skall jag bara låta ödet spela in och se om jag får jobbet eller inte innan jag bestämmer mig? Låter ganska logiskt.

Btw, Rausis har lovat att jag skall få måla hans cock rosa :D Mee laajk.Tydligen vill blogg.se inte att jag ska ha några bilder mer i min blogg just nu :D och jag upptäckte dessutom just att min 2008-blogg inte går att komma åt. PANIK?! fan ta blogg.se om den är borta foreeveer.Jag ville mest sova när den bilden togs tror jag :D

Efterlängtade saker :D

Efter att ha sprungit runt lite i snön ringde min mormors syster, Ann, och berättade att de antika stolarna hon låtit rusta upp för att ge mamma och mig var klara och att de skulle levereras inom några timmar. Leveransen dröjde någon halvtimme längre än planerat och under tiden satt Ann och jag vid köksbordet och drack te, vilket var hur trevligt som helst.


Annars har jag inte hunnit med att göra så mycket mer och har därför inget mer att förtälja :D Kjolen jag började på igår har jag knappt rört, så den blir nog inte klar idag heller.. though luck, särskilt för Tobbe som inatt drömde om att jag gett honom ett par hemsydda boxers och därmed måste jag givetvis förverkliga den drömmen... efter kjolen och mitt andra projekt som står i kö :DTre av våra fyra stolar.
Extra roligt att de kommer 
ganska långt upp från släktträdet :)Sedan tog Ann även med sig min servis från Dalarna
som jag längtat supermycket efter :D
Wiie :D

<3

Håll ut, snälla Du, håll ut.

Nattliga konstverk.

Min mobil väckte mig mitt i natten (strax innan 12) och efter detta kunde jag inte somna om, lite oturligt med tanke på att jag ska upp om 3 timmar. Jag valde hur som haver att sätta mig vid datorn, där Kirre, Sara och jag inledde paint-tävling. Vem som vann är kanske svårt att säga, men jag tror att Sara kammade hem de flesta heaten och Kirre ungefär resten :p haha, jag fick dock vg i bild, hur nu det gick till.
       
Elefanter: Min, Kirres och Saras :D


     
Ugglor: Min, Kirres och Saras :D


        
Troll: Mitt, Kirres och Sara :D


     
Fiskar: Min, Kirres och Saras :D


     
Hjärtan: Mitt, Kirres och Saras :D


     
Blommor: Min, Kirres och Saras :D


     
Pizzor: Min, Kirres och Saras :D

Tvkväll blir utekväll - fast inne, typ.

Första gången jag besökte Lindas tillhåll i Hökis blev en rolig upplevelse. Jag skrämde iväg hennes pojkväns kompis Martin så fort jag kom innanför dörren, varpå han senare skickade sms till Linda och skrev "vad var det för snygg kompis du hade?" Staackars pojke :D haha!

Jag fick även tillfälle att träffa Lindas kompis Carro och vi bevittnade melodifestivalen under godis- och chipsätande samt beska kommentarer om bidragen. Caroline af Ugglas är ju bara fööör bra. Ösch. Anyway :D Vi hamnade slutligen på en fest i Sollentuna. Den festen var nästan lite i klass med Motala och jag misstänker att anledningen till att jag vaknade upp med ett himlans illamående och huvudvärk berodde på all rökig luft i den där lilla ettan, för spriten kan det sannerligen inte ha varit va? ;) haha!

Min personliga teori är att ett jobb som busschaufför i Sollentuna snart kommer att annonseras på marknaden och jag råder då samtliga av er att inte söka det :) ok? Slutligen vill jag tacka Linda och Carro för en trevlig kväll, som definitivt pushade mig i rätt riktning från isoleringen :)

Linda och Carro på väg till Sollentuna :D

My blonde moment is over.

Max skickade en del sms igår och berättade att han var ute och hoppade runt. Sedan måste han ha gett mitt nummer till sin kompis Mark som sedan ringde mig och berättade att de var på väg till en fest och frågade vad jag skulle ha för mig hela kvällen, jag svarade att jag bara tänkte stanna hemma. Så hade jag planerat att resten av helgen också skulle förflyta och eventuellt sedan börja leva nästa helg. Så blir det dock inte.

Linda den filuren föreslog att jag skulle komma över till dem i Hökis ikväll och av någon anledning kändes det då som att det fick vara nog med "nej" från min mun och nu är det alltså bestämt att jag skall dit. Sedan antar jag att jag inte har någon ursäkt för att sitta hemma och dissa resten av kompisarna i fortsättningen, så låt oss hoppas att jag har några vänner kvar efter min period av isolering som varat sedan december (?!), Jisses, det är nog verkligen dags att ta sig ur den.

Sedan var det skönt att höra att majoriteten av mina vänner och bekanta instämde med mig om att jag passar mycket bättre som brunett. Sedan var det även många som tyckte att jag ändå borde testa att blondera mig då man bara lever en gång i livet och det har de väl rätt i, men det är verkligen helt fel tid för mig att experimentera med det nu när jag söker jobb. Under arbetsintervjuerna förra året avslöjades det som bekant att arbetsgivarna antog att jag var ett partygalet barluder och någonting säger mig att det inte direkt skulle vara lättare att försöka få dem att ta mig på allvar som blondin ;pDet här konstverket har nog många av er beskådat i min bdb,
men jag tyckte den passade hit också,
då mest för att Linda gjort den förstås ;D

 


Och ja, Vivvi stays brunett... for now :)

Att vara eller inte vara... är det frågan?

Jag har stundvis velat blondera mig sedan jag var liten, men alltid kommit underfund med att jag trivs så pass bra med min hårfärg redan. Hur många har naturligt 3 olika hårstrån i sitt hår liksom? ;D haha! Men så fick jag tråkigt och satte mig och färgade håret blont i photoshop. Sedan tänkte jag skrämma slag på folket på msn och hade bilden som visningsbild i tron om att alla skulle bli förfärade och säga att det var fult. Så var alltså inte fallet, samtliga tyckte att det var snyggt.. tyypiskt.


  
Höhö :D
Samma bilder för den som inte orkar klicka upp de mindre.
Vet inte riktigt vad som är bäst,
men vet att det faktum att jag skulle bryta Lindas och min pakt
om jag skulle färga håret talar starkt för brunett :DLivet känns alltför hårt ibland, men jag antar att det alltid finns en anledning.

Fredagskvällen blev betydligt tyngre än vad jag räknat med. Killarna kom över på middag och vi skrattade ihop hela familjen innan vi helt plötsligt fann oss själva med att gå igenom jobbiga samtalsämnen som vi sannerligen behövde prata om.


Det gick upp för mig hur tuffa liv vi alla levt, vilket i och för sig inte kom som någon överraskning med tanke på att vi alla fått vuxna människor att gråta genom att enbart beskriva enskilda kapitel, men jisses vad stärkt man blivit av dessa erfarenheter. Jag hade definitivt inte varit samma person utan dem och det finns enbart en sak jag önskar inte hade hänt, men nu har den det och vi måste alla gå vidare. Det kändes väldigt bra att prata om allt tillsammans och vid sådana ögonblick vill jag verkligen påstå att jag har den bästa familjen man kan ha.

Mitt uppe i allt prat om eländiga tider ringde telefonen. Det var mormor som ringde och berättade att morfar blivit sämre, men att de äntligen lyckats ställa en diagnos på honom, som dessvärre inte verkar alltför enkel att åtgärda. Det gör mig fruktansvärt ont att veta att han mår så pass dåligt som han gör, särskilt när han befinner sig 30 mil bort och jag inte har någon möjlighet att kasta mig upp dit med första bästa buss. Att jag innerligt önskar och hoppas att han på något vis skall bli bättre, och det snart, råder det dock inget tvivel om.

Dessutom har Linda lyssnat lite grand ikväll och varit ett superfint stöd även hon. Tack! :)
Vet inte vad jag skall skriva, jag bara hoppas helt enkelt.

...Sedan kom det björnar.

Häromdagen avslöjade jag att jag var utless på texten i bloggen och i kombination med att Kirre lät mig göra om hans blogg antar jag att inspirationen till en ny design väcktes hos mig idag. Detta är resultatet och fråga mig inte var nallebjörnarna eller Busted's deppiga låt i bakgrunden kommer ifrån - de är båda bara fina och betyder egentligen inget speciellt för mig, mer än att jag gillar dem då. haha :DGöölligt värre :D
Fast nu kan man i alla fall läsa
vad det står i bloggen :D wiie!

Och så började solen skina igen.

Jag är heelt slut, men ooh så lycklig. Kanske är det äntligen dags att ta mig ur den rådande svackan? Det började redan igår, då jag satt och pratade med Kjelle och blev nästan rörd till tårar över att se hur mycket han (och enligt honom även resten av solnagänget) saknade mig. Kjelle passade även på att ge mig en hel del bra tips om hur jag skall ta mig vidare, men har jag tur kanske jag inte behöver använda mig av dem.

Jag började som sagt söka jobb på allvar igår, jag hade sökt ett innan och sökte nu fyra jobb till. Imorse hade jag fått svar från en arbetsgivare som ville att jag skulle gå på intervju, varpå hon avslöjade hur många som sökt tjänsten. Över 150 (?!) stycken bara igår och hujeda mig vad lycklig jag är över att mitt cv stod ut i den mängden. Det är väl inte särskilt troligt att jag får tjänsten om det var så pass många som sökte, men goosh, en intervju är jag helt klart glad över :D

Det lyfte min dag så pass att jag åkte in för att dejta mamma i stan. Det är farligt att dejta mamma i stan. Förutom tyg och tillbehör blev jag även av med pengar för en kjol och nya stövlar. Det är nästan så att jag är pank igen, men goosh vad snygga de var! Att jag sedan lyckades flirta till mig gratis jordgubbar vid Hötorget kändes inte heller helt fel :D Himlans trevlig kille det stod där minsann ;D haha!


  
Kjoohol :D
blev superskumma skuggor på första bilden,
men det får ni försöka leva med :D

Rosa grisar - är jag avundsjuk? ... - Ja ;(

Fråga mig inte hur jag kan vara så korkad att jag gör detta trots att Kirre snart kommer att ha tagit över samtliga av mina läsare, men jag har gjort en bloggdesign åt grabben. Jag kan ha gjort den för att det är himlans kul att skapa bloggdesigner, men antagligen mest för att Kirre jämt är så sjuttsingens snäll mot mig annars. Yep, han förtjänade den helt enkelt och eftersom den var rosa måste jag säga att jag var riktigt nöjd :D wiie.La blogdesigna rosa :D hahah

Om du är så enkiett ska du allt ha dig en orre din pajsare... whaat?

Jag har varit fullt sysselsatt med att söka jobb hela dagen, men hur fort det går framåt kan verkligen diskuteras. Jag har hur som haver därmed inte så fruktansvärt mycket att rapportera, förutom att det finns en gosse som gärna vill bli omnämnd i min blogg efter att ha skickat mig en massa bustedlåtar och lärt mig götebööörska igår. Nu är jag med andra ord väl förberedd tills den dagen då jag eventuellt får för mig att besöka staden och därför skall gossen naturligtvis få uppmärksamhet. Tack Gööteböörj, ääruu gooow eller ditt bööös?

Slutligen viskade en fågel i mitt öra att jag måste börja publicera mer bilder av vågad natur för att kunna behålla mina läsare nu när Kirre skaffat blogg och förmodligen kommer lyckas sno alla mina läsare. Attans säger jag bara :o


Föresten är jag sjuukt less på teckensnittet i min blogg, bara så ni vet.  
Idag får dock mamma stå för bilderna
som jag halvt smygfotade på henne
när hon kom hem med en krokodil
som hon skulle spraya silvrig häromdagen.

BÄSTA DAGEN I MITT LIIV :D

Jag vet inte huur länge jag tjatat - men Kirre har en blogg. KIRRE har en BLOGG :D kan ni förstååå vad bra? Nä, för såå bra som det är går inte att förstå :D Fyy fabian vad bra!

http://kissekotte.blogg.se (Spana in den fina färgen på bloggen :D)

Sexlista.

Jag fick visst smak för det här med listor, såå jag letade upp en på egen hand och du Linda, du borde också göra den ;) Och ni andra om ni vill det också förstås :) haha! Så måste jag förstås placera listorna i kategorin mentalitet istället också ;D
Är du tillsammans med någon?
Jaa, jag berättar det bara inte för någon. Neeej.. jag vill inte ha någon och det vet väl alla vid det här laget :D

Har du dumpat någon på ett svinigt sätt?
Nej, jag har alltid bara förklarat läget på bästa möjliga sätt, sedan har många blivit sårade, men det kan man inte komma ifrån.

Har du blivit dumpad på ett svinigt sätt?
Mjaa... den enda gången var rätt clean :D Jag hade redan pratat om att göra slut med honom innan så, aa, grattis Jonny, du hann först :D woow.

Hur många namn finns det på din hångellista?
Det har jag ingen koll på, ska se om jag lyckas räkna... noope :)

Har du varit otrogen?
Haha nä, har inte varit det. Förstår inte varför människor är otrogna faktiskt, det är så enkelt att bara vara ärlig och säga att man vill ha sex med andra? :D

Har du blivit bedragen?
Noope :) Jag har haft tur antar jag?

Har du hånglat med en kompis pojkvän?
Tjejen jag snodde listan från hade svarat "aldrig i livet, vem gör sånt?" Och aa.. jag håller med, vem fan är så dum i huvudet att man gör det? :p Snygg kompis haha :D Nää, jag är bättre än så.

Har du hånglat med en pojkväns kompis?
Haha, det är väl samma sak där :D Vem gör sånt? haha :D

Har du hånglat med någon i dina föräldrars bekantskaptkrets?
Hahah, nää, så desperat har jag INTE blivit ännu ;D

Har du legat med två personer på en kväll?

Tss :D Lite mer hyfs har jag väl.

Har du hånglat upp någon av samma kön (och gillat det)?
Hahah aldrig i livet. Vad ska man med tjejer till när det finns så många killar som ställer upp? :P

Ärligt. Hur många finns det på ligglistan?
Hahahh :D Veem vill veta det?

Och när rök den där oskulden egentligen?
Efter att min dåvarande pojkvän slängt en kondom på mig och sagt "duu vill inte" och jag svarat "vill jag visst". Väldigt romantiskt :D

Har du tagit någons oskuld?
Några stycken faktiskt, sedan är det två killar jag verkligen hoppas på var oskulder, annars är det riktigt synd om dem.

Pinsammaste som hänt när du haft sex?
Ett exs familj kände sig tvungna att ljudisolera hans rum efter att vi varit tillsammans ett tag (vilket de också gjorde), det var liite pinsamt :D

Saker som du tänder på som vi bör veta, fetischer?
Oj.. mja :D jag är kanske lite exhibitionistisk, jag älskar skäggstubb och om du bär mig till eller puttar ned mig i sängen är jag med direkt :D hahah

Gjort en "One night in Paris"?
Inte som jag varit medveten om själv, men många verkar tycka det är kul att smygfilma så vem vet? ;p Kanske ligger en "Vivvsan haxxar lången" eller "Headshot på Vivvsan" ute på nätet?

Haft one-night-stands?
Jag har försökt, men de jävlarna går ju inte att bli av med, såå, kan man räkna dem ändå? Vet inte :D

Idkat snusk med någon i dina föräldrars säng då?
Deet tror jag fasiken inte att jag har :D Woow, ska jag lägga till på listan över ställen som bör avverkas innan jag fyllt 97.

Varit fler än två i sänghalmen..?
Hahah.. jaa har hänt några gånger, dock inte med sex inblandat. Sorry Toomten (A) hahah.

Är du med i 10.000metersklubben?
Nää :D hade 40 graders feber sist jag åkte, inte direkt något mood för att ragga upp någon på planet då inte.

Konstigaste plats du sexat på?
Gosh, finns hur mycket konstiga platser som helst ju.. men undrar om inte grushögen ändå tar priset, eller bänken på innergården när folk stod och tittade ut genom fönstren. Deet var faktiskt jävlans weird, så aa blir bänken :D

Hur många olika nationaliteter finns på ligglistan?
Har bara avverkat svenskar faktiskt.:o

Jag tänker alltid skylla mina sömnproblem på andra :)

Det står klart för mig att jag borde göra något vettigt just nu, jag befinner mig dock i ett extremt trött tillstånd och bloggar således enbart för att försöka hålla mig vaken just nu. Himlans arbetsförmedling. Himlans killar och himlans Linda att hålla mig vaken med massa sms hela natten... meen jag lär nog finna i mitt hjärta att förlåta dem :D Speciellt Linda när hon kommer med värsta kanonplanerna för sommaren, hoppas att vi lyckas genomföra dem :D haha!

Tilläggas bör att jag just blev himlans glad när jag upptäckte att jag fått mail från ytterligare en person nere på GC. Goosh vad jag saknar dem allihop faktiskt, så himlans härliga och bara skriver om hur mycket de vill ha besök dit ned igen :D haha. Skulle inte tveka inför att åka ned igen om jag hade pengar... varför ska allt jämt handla om pengar? :D Moorr. Jag är i alla fall osedvanligt tacksam för mormor och morfars mer än generösa bidrag som gör att jag överlever några månader till :D muchas gracias till dem!


  
Ett sådant superintressant inlägg kräver
superintressanta bilder.
Jag tänkte först att jag redan publicerat
för många bilder på min drog - chailatte -
men kom sedan fram till att man nog aldrig
kan stirra sig mätt på detta mirakel till dryck :D


Linda är utmanande, ooh my goood :o

Min dator är superdum, jag har bara umgåtts med pappa idag och när Linda nu har utmanat mig på att skriva någon lista såå får det helt enkelt bli listan som representerar dagens blogginlägg :D tadaa!

För övrigt skulle lojalitetskategorin användas för att annonsera födelsedagar, meen det här inlägget platsar ingen annanstans så :D woohoo.Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5
personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven
i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som
utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge
samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger
eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Haha! Undrar samma sak som Linda, man fick ju inte skriva sitt eget namn? :D Men.. Veronica?
2. Ett ord på fyra bokstäver: Visp.
3. Flicknamn: Vendela.
4. Pojknamn: Valdemar.
5. Yrke: Veterinär.
6. Färg: Violett.
7. Klädesplagg: V-ringad T-shirt.
8. Mat: Vansinnigt god pocherad rödspättefilé.
9. Sak i badrummet: Vaselin.
10. Plats/stad: Valencia.
11. En orsak att vara sen: Värmeslag.
12. Något man skriker: Vad fainen.
13. Film: V for Vendetta.
14. Något man dricker: Vodka.
15. Band: Van Halen.
16. Djur: Val.
17. Gatunamn: Valhallavägen.
18. Bil: Voolvo.
19. Sång: Voulez Vous Coucher Avec Moi (med Daddy K hahaha, grejer det där du).


Jaag utmanar: Spejje, Dudd, Robinsson, Tobbe och Kirre (jaa, det innebär att du måste starta blogg :D).LAAJNDAA :D
Utmanar man mig borde man vara sääker på
att hamna på bild i min blogg :D mohahah!

RSS 2.0