Därför försvinner mina "killkompisar" en efter en.

Hade någon, för blott några månader sedan, sagt mig att jag skulle hålla två tjejmiddagar inom loppet av 1,5 månad hade jag bara skrattat åt personen i fråga. Nu när det är gjort och jag sitter här och kollar igenom bloggen går dock en relativt läskig sanning upp för mig, jag har levt i total blindo i flera år.

Att jag under dessa år har haft hur kul som helst skall tilläggas innan jag fortsätter, men faktum är att jag levt i tron om att jag haft en massa bra killkompisar och så har fallet inte varit, de har varit beundrare. Det är inte särskilt många av dem kvar nu, just för att de en efter en avslöjat att de förälskat sig i mig och det är närapå löjligt hur många killar detta faktiskt innefattar.

Sanningen är att jag är utless på det, killar jag räknat som kompisar i flera år som plötsligt hasplar ur sig att de enbart varit vänner med mig för att de hoppats på att det skulle leda till något mer. Samtidigt som jag naturligtvis förstår att det förmodligen finns undantag känns det i nuläget jobbigt att umgås med de killkompisar jag har kvar, just för att det är så totalt uppslitande att se personer jag verkligen tyckt om som kompisar bli sårade när jag berättar att jag inte känner samma sak för dem.

Detta i kombination med att jag faktiskt lyckats träffat ett par riktigt roliga och bra tjejer de senaste åren har fått mig att inse varför tjejer hellre väljer att ha tjejkompisar jämfört med killkompisar. Well, jag tänker inte säga upp bekantskapen med de få killar jag har kvar bara utifall de också skulle få för sig att de är kära i mig och de ska absolut inte känna sig påhoppade eller dylikt av detta inlägg, men faktum är att det definitivt är dags för mig att omvärdera fenomenet tjejkompisar. Det är tamigfan inte lätt att hitta sådana superbra tjejer, jag har letat i princip hela livet, men jag är glad över att jag lyckades hitta er till slut i alla fall. Tack, verkligen, Tack!

Det är dags att sluta famla runt i mörkret och inse hur det faktiskt ligger till,
av någon anledning kan killar inte vara kompisar med mig
utan att kräva något mer än bara vänskap.

Glassafton utan glass?

Gosh, vart ska man börja? Jag hade i alla fall hur sjukt kul som helst igår och det är ett mirakel att vi fick ihop carbonaran, inte enbart till något ärbart, utan även till något riktigt gott. Sedan hann vi aldrig så långt som att äta yoghurtglassen, som var hela meningen med kvällen, men då vi hade himlans mycket annat gott på bordet (bland annat Maddes hembakade kakor, gick det inte direkt någon nöd på oss.

Handen på hjärtat och jag erkänner att jag inte minns exakt allt och det blev verkligen en ypperligt intressant upptäckt att kolla igenom bilderna i kameran och gå över kvällen tillsammans med Madde och Linda.

Jag hade bland annat bitit Madde i fingret av någon anledning, varpå hon fick bita i mitt finger för att det hela skulle bli "rättvist" och Linda fick en ny vän, i form av vårt husspöke som lydde hennes minsta vink om volymen på radion. Slutligen var det tänkt att vi skulle vidare till Hammarbybacken efter att Linda sett den genom mitt köksfönster, men så långt kom vi aldrig på grund av att jag blev upptagen med andra saker och tjejerna fick åka hem. Jag tror inte att det är såå smart att dricka baileys när man är full ;p  
Poserier :)


  
Linda var kreativ och sjöng/spelade om kor,
samt skrev historia ;D  
Sedan hade vi kul med handklovarna ;p


     
Och lite mer poserier och skrattanfall ;p

Middagsplaner.

Jaha, vad hände med middagen igår? Well, jag hade tänkt laga något superkomplicerat, men när jag kom ned i affären kunde jag inte komma på en enda maträtt som jag hade lust att äta och det fick således bli snabbmat från Findus. Max blev oerhört besviken på att jag inte lagade maten själv, men jag är benägen att tro att gossen överlever ;)

Glassafton står på menyn idag och i samband med detta är det även tänkt att vi skall laga mat. Kanske bör jag försöka vara en aning mer delaktig i matlagningen än vad jag var sist, men jag tror egentligen att det är bäst att jag låter Linda och Madde göra jobbet ;) Huruvida de går med på det eller ej återstår att se, men jag kan ju alltid muta dem med lite extra glass eller något ;DMin sor.b.t. som jag köpte på GC står numera i frysen, omvandlad till sorbet,
redo att ätas upp :) woohooo.

Jag borde gå med Madde i stan oftare.

Tydligen har mina lärare i områdeskunskap slarvat bort mitt betygsunderlag i det ämnet, vilket innebär att jag inte kunde hämta ut mina betyg idag. Det känns väldigt betryggande och jag skulle nog inte ens bli förvånad om jag tvingas göra om hela det delsteget, som innefattar halva kursen. Yaay ;p Aja, sekreteraren ska maila mig på måndag så jag får hålla tummarna för att hon talat lite vett med de där andra lärarna då ;p

Annars hade jag en riktigt bra första dag ute i vida världen, Madde gillade mina muffins och just som jag trodde att vi inte kunde ha så mycket roligare än just åt att vi var de enda under 50 år som struttade runt i syaffären och letade efter brodyrtråd blev jag överbevisad. Jag drog nämligen med mig Madde in i diverse sexshopar och vi skrattade nästan oförskämt mycket medan vi var där, man borde besöka sådana shopar oftare faktiskt ;)

Att jag dessutom sprang på världens snygging till kille på universitetet medan jag letade efter Madde gjorde inte heller så mycket och jag är nästan lite besviken på mig själv över att jag tvingades överge honom så snabbt då han var riktigt trevlig, men å andra sidan var han ekonom och vi vet ju hur jag och siffror går ihop ;p Han hade nog fått spader på mig inom 2 minuter ändå ;)    
3 Stycken Vivvisar... helt utan sammanhang :D

Sista dagen som sjukling.

Det blir så himla tjatigt om jag ska hålla på att publicera separata inlägg varje gång jag hittar på något kreativt, så nu väver jag in lite mortalitetstext i den kreativa kategorin. Jag hoppas att detta inte ger er läsare men för livet och om det mot förmodan skulle göra det får ni väl stämma mig eller något :)

Det kreativa jag gjort idag är att baka muffins, det gick riktigt bra trots att jag experimenterade med någon udda smak i form av äpplen och ytterligare en hemlig ingrediens. Om jag minns att jag skall ta med mig några muffins in till stan imorgon blir Madde min andra testperson i syftet att ta reda på om muffinsarna får godkänt eller ej. Jo, ni hörde rätt. Imorgon är det dags att ta tag i livet, jag skall in till universitetet och kräva ut mina betyg och sedan skall jag och Madde råna lite tygaffärer. Sedan bör allt som behövs fixas med jobb och sådant rulla på - hoppas jag i alla fall ;P

Nu ska jag hur som haver ned till tvättstugan, någon som har lust att hjälpa till? (A) Inte? hmm.. representativt.


  
Jag vet inte varför muffinsarna såg så oaptitliga ut i kameran,
men ni får väl lita på mig när jag säger att de var goda i verkligheten ;D

Strumpnisse :)

Utlovade bilder på mina egensydda julstrumpor följer nedan :)


  
Jag gjorde dem rätt bulliga nedtill,
så för att de skall fyllas ut i år
får jag hoppas på många klappar ;D haha!


Upp upp :D

När jag rotade lite bland mina sygrejer, och fann det som var kvar av mitt röda velourtyg, kände jag en plötslig lust att sy upp det i form av två julstrumpor. Jag får väl lov att publicera en bild på dem i ett separat inlägg sedan för att det ska hamna i rätt kategori, kanske är det lite vimsigt med så många kategorier i alla fall? Äsch, jag är sällan den första att erkänna att jag haft fel och jag tänker inte erkänna potentiella fel nu heller, kategorierna är superbra :D

Det är i alla fall skönt att jag börjar må så pass mycket bättre att det börjar bli dags att påbörja alla de saker jag tänkte göra precis innan jag blir sjuk, med uthämtning av betyg från universitetet som första prioritet. Sedan har min mamma fått för sig att sticka ut på torsdagen och lämna mig att äta middag ensam. Huruvida jag borde försöka lura hit middagssällskap eller inte vet jag ännu inte - som bekant skulle det naturligtvis behövas med tanke på hur jag lyckas (eller misslyckas) i köket, men hur det blir med det får vi helt enkelt se :)

Slutligen fick jag även svar på ett av de mail jag skickade ned till mina nyfunna vänner i GC igår för att leverera bilderna jag tog på folket. Restaurangägaren på vår favoritrestaurang hade skrivit, även å de andras vägnar, så otroligt fina saker att jag genast började undra varför jag inte bara sätter mig på första planet ned igen, haha!
Jag vill tillbaka :/

Kjoligt.

Dags för invigning av kategorin "kreativitet". Idag har jag nämligen suttit och lagat kläder, som jag alltid på något sätt lyckas ha sönder, och då slog det mig plötsligt att jag skulle dra fram symaskinen och försöka rätta till kjolen jag sydde om någon gång under förra året. Jag blev som bekant missnöjd med fållen då, men nu ser den mot alla odds riktigt bra ut, om jag får säga det själv. Äsch, klart jag får säga det själv, det är ju min blogg! :D


  
Före och Efter.
Den blev en aning kortare på köpet,
men vaad gör det? :D

Rapport från sjuksängen.

Fan vet om jag inte skaffar mig magmuskler av att hosta såhär mycket, vore inte det superbt? "Skippa all dålig tv-shopsreklam och bygg muskler genom att umgås med Vivvi - du blir förkyld i 1-2 veckor och när det är klart har du magrutor bortom denna värld :D" woohoo, ska skicka in det som förslag till tv-shop.

Annars mår jag avsevärt mycket bättre idag och har således inte bara klätt på mig - utan även rensat ur en av mina garderober igen. Det behövdes för att jag skulle göra plats för mina relativt nyinköpta underkläder från GC. Att jag sedan lyckats köpa för små BH-storlekar på nära hälften av seten kändes förstås lite tråkigt att upptäcka, meen så är livet när det inte finns provrum att tillgå antar jag :D haha!
Guuu vad pigg jag ser ut :D...naat :(

Vad är bästa boten när man är sjuk? - Porr!

Det ser dystert ut på underhållningsfronten i helgen, jag kommer förmodligen tvingas missa en hel del roliga evenemang (däribland innebandyn och Engans 20årsfest) och vad håller mig uppe när jag innehar den vetskapen? Well, förutom alla partypeople som skall ut från msn och överge mig snart, kom jag och Linda in på världens mest underhållande samtalsämne: kinesisk porrfilm.

När Max dubbade porrfilm till tyska höll jag på att skratta ihjäl mig och när Linda nu föreslog att kinesisk porrfilm skulle låta ännu roligare kan jag ju inte annat än hålla med henne. Det måste låta helt sanslöst roligt, så är det någon som råkar inneha denna typ av film.. let me know, okay? ;D hahah!
Lindas egna tolkning av kinesiskt porrspråk. She's good :o hahaha :D

Någon som vill byta lungor med mig? :D

Ja, vad kan jag säga? Som svar på den anonyma kommentaren här nedanför: jag blev rätt sjuk. Jag orkade inte upp ur sängen igår och idag sitter jag enbart här för att diskutera igenom en sak med min minst sagt imponerande livscoach Madde.

Förutom att mina lungor tar världens stryk och att min far lurat i mig att jag löper risk för att få bronkit är det som bekymrar mig mest att jag inte kunde träffa Max igår. Den pojken är minst sagt bångstyrig så man bör passa på att träffa honom när man får chansen. Låt oss hålla tummarna för att jag får ytterligare en chans :)

Nu skall jag tvinga min sjuksköterska till mamma att laga mat åt mig (fil och silverte) och sedan skall jag gosa ned mig i soffan igen.Hostmedicin är för övrigt bullshit :D


Konst är överskattat, vänner är det inte.

Det är inte bättre än att jag håller på att bli sjuk, igen :D guu vad jag älskar detta! Det beror väl förmodligen på att jag kommit hem från gc, man brukar som bekant bli förkyld när man utsätter sig för stora temperaturförändringar. BlöBlö säger jag bara :D

Som resultat av detta tog jag det lugnt igår, men hann även med att upptäcka att "postmodernism" är den mest luddiga termen som någonsin myntats i vår sjuka värld. Stackars Robinsson som var tvungen att skriva ett helt arbete om det, men jag hoppas att den lilla mängd fakta jag bistod med hjälpte något i alla fall. Understrykas bör att jag aldrig varit så lycklig över att jag själv inte behöver göra sådana arbeten :D

Sedan ska Linda ha en stor eloge för det peptalk hon gav mig igår och även om jag nog redan visste om det innan måste jag säga att hon är en riktigt bra vän att ha. Det är svårt att vara deppig en längre period med sådana vänner, Tack! :)  
Min chailatte som jag gjorde igår, börjar bli beroende av denna dryck
när jag inte har sangría att tillgå längre.
Sedan hade någon alien eller dylikt förmedlat ett budskap
på parkeringen utanför mitt fönster. Naaw.

Tur att livet innehåller kuddar.

När livet blir tufft vill jag hantera det ensam,
men igår natt var det skönt att du lyssnade och fick mig på bättre tankar.
Jag är glad att jag har dig, Tobias.Tack <3

Jag vill ha mitt täcke och glass tack.

Huruvida det är hormoner eller livet som är orsaken vet jag inte, men jag är tillfälligt deprimerad. Jag såg just att jag igår missade att det var första innebandyn för i år och det i kombination med att jag egentligen skulle vara hemma hos Olaani nu (men istället sitter påklädd och klar med världens mensvärk) leder till en dyster Vivvi. Det känns som om det var hur länge sedan som helst som jag såg både Kjelle och Olaani och aah uusch.. kvinnan drog en himla nitlott när hon blev tilldelad chansen att bära barn och ha mens vill jag lova.

En annan bidragande faktor till detta depp-mode kan bottna i mitt hår. Jag minns inte om jag skrev detta, men jag fick för mig att klippa håret där nere på GC eftersom frisören där nere fått min brors hår snyggt och jag verkligen behövde klippa topparna som jag inte kom åt att klippa själv. Hur som haver, aldrig aldrig aldrig aldrig mer att en frisör får så mycket som iaktta mitt hår med en sax i närheten. Det blev nästan lika hemskt som när jag klippte mig hos den andra frisören sist för en 1-2 år sedan. De verkar älska att klippa upp hela håret superkort trots att jag bara ber dem att toppa någon cm längst ned. Uusch!

Nå väl, jag har för vana att försöka se saken från den ljusa sidan och idag är det väl att... ehm.. ehm.. äsch. 


Whaatever, väx dumma hår.

Kategorier.

Jag insåg just att Engan även genom föregående inlägg blev den första att inviga en av mina sprillans nya kategorier, nämligen "lojalitet". Jag knåpade ihop ett par stycken häromdagen för att göra bloggen lite lättare att hitta i och dessutom passa på att styla med min otroliga kunskap inom området "ord som slutar på -tet". Just nu är enbart 3 av dessa kategorier synliga, då jag inte fått tillfälle att fylla ut de övriga, men det kommer! Tills dess kan nu beskåda de olika kategorierna och dess förklaringar här nedan :)Kreativitet: Min kreativa sida visas här, hemmasnickrade tårtor, egensydda mästerverk och guu vet vad :D

Lojalitet: Här visas mina vänners födelsedagar, det vill säga de få jag faktiskt minns :)

Mentalitet: Här placeras inlägg av själslig karaktär, det vill säga mestadels hatiska inlägg som skrivs när jag är förbannad :)

Mortalitet: Här kan ni följa mitt "dödliga" liv på jorden :D

Originalitet: Här visas mina bloggdesigner och annan blogginfo :)

Grattisímo! :D

Engan blir 2009 först ut i min bekantskapkrets med att fylla år. Gossen är numera 20 år, vilket naturligtvis bör uppmärksammas på alla håll och kanter, även min blogg inkluderad. Jag kom näästan ihåg födelsedagen utan påminnelser och jag är förstås extremt stolt över detta :D Egentligen borde någon köpa mig en årskalender där jag kan skriva upp allas födelsedagar, meen nu fyller Engan som sagt år och detta inlägg bör således tillägnas honom och inte mitt habegär. Stoort grattis till dig och jag hoppas att din födelsedag blir toppen! :D


Födelsedagsbarnet till höger :D

Ute på okänd mark igen.

Var hälsad läsare! Idag vaknade jag upp vid halv 10, ensam, då mamma gått till jobbet och först då slog det mig att jag numera är officiellt sysslolös, arbetslös. Det känns lite underligt, men lämnar mer än någonsin rum för fantasi och ovisshet om vad som skall ske, som jag ju verkligen trivs med. Det verkar ju dock som om det är helt fel tid för att söka jobb när många företag tvingas sparka deras redan anställda och då känns det naturligtvis bra att veta att min plats på universitetet finns kvar tills jag behagar använda den igen. Wohoo :D

Däremot får jag nog anstränga mig lite om det skall bli någon intressant bloggning i fortsättningen, jag förmodar att det inte skulle vara alltför kul att dag efter dag läsa "jag är arbetslös, jag gör ingenting, klockan är över 16 och jag vaknade precis som vanligt nyss", haha!


Detta är mina inköp från GC, vet inte hur pass bra kvalité det blev på bilden,
men att det blev en del grejer kan ni nog se :)

GC-bilder.

Nu är jag hemma gott folk och skall icke bli långrandig, utan låta bilderna tala för sig själva. Jag måste dock understryka att jag verkligen kommer sakna alla trevliga spanjorer och spanjorskor jag träffade där nere, men jag åker aldrig mer på semester med Dogge såvida han inte mognar en 10 år vääldigt fort. Hur som haver, till bilderna, orkar ni bara kolla på en bild bör ni kolla på den första, den sammanfattar semestern gaanska bra :D
Såhär trevligt hade man det jämt när Dogge var i närheten :)


  
Vår huskatt Adolf och väärldens gulligaste spanjorska Lordi :)


   
Vår favoritkypare Manolo och några andra av hans arbetskamrater,
som också var sjuuukt trevliga :D


     
Hotellet och altanen
(och så jag i bikini, vilket naturligtvis bara är en detalj,
det är utsikten från terrassen jag vill poängtera ;D hahah)


     
Sevärdheter: Sandskulpturer, Catalinaparken och Baaywatch in action :D
Livräddare är för övrigt överskattade, de var alla över 40 och extremt lata,
däremot kunde de köra ihjäl hundar med 4hjulingar.. lääskigt :o


     
Sjukling + fyrverkerier + farmor och farfar = min nyårsafton.

     
Semestersabotörer.. och jag själv på ett hörn där i mitten :D

     
Roscón de reyes :D Spansk trettondagsaftonstradition,
väldigt nice :D


  
Lite poserier på Arlanda/Vägen till centrum :)


     
Jag gick väl upp ett par kilon under vistelsen
och förstod först inte varför...


  
...men det är väl relativt evident att det inte enbart var den goda maten...


     
...som sabbade figuren :o höhö :D

Mer spanska kypare át folket! :D

Nu ska jag försöka mig pá ytterligare ett bloggförsök pá världens segaste internetcafé. Vi áker hem pá onsdag och det börjar faktiskt kännas rätt trákigt när man precis börjat lära känna lite folk, de har världens trevligaste människor här och speciellt trevlig är vár favoritkypare Manolo, som visserligen är äldre, men ändock himlans rolig. Sedan bjöd en yngre kypare mig pá gratis champagne igár sá han är förstás ocksá värd att nämnas ;p

Jag har även lärt mig en hel del spanska tror jag. De flesta säger att jag redan pratar utmärkt, men jag anser personligen att jag skulle behöva mycket mer träning för att kunna prata perfekt. Hur som haver, det máste vara trákigt för er med en massa bildlösa inlägg sá jag avslutar här sá kan jag lägga upp nágra av de 450 bilder jag lyckats ta med min kamera senare när jag kommer hem :) Hoppas att allt är bra med Invigningsbandsklipparen eller vad Linda nu ville bli kallad (det tar 10 minuter att bläddra fram en sida sà jag orkar inte dubbelkolla :/) och er andra ocksá förstàs :)

Tapas och Sangría är bra :D

Jag sitter just nu pá ett super-exlusivt hotell som inte har svenskt tangentbord, ni fár lov att ursäkta att jag inte har nágon aning om hur man konstruerar bokstaven "á". Vi befinner oss i Las Palmas i väntan pá att farmor och farfar skall anlända för att äta lunch med oss. Intressant info värre va?

Hur som haver, igár var en riktig kanondag. Vi drack milkshake pá vár favoritresturang och kyparen där förság oss hela tiden med gratis páfyllning, vilket ju inte var heeelt fel. Han pástod även att han hade svárt att tro att jag kom frán Sverige eftersom min spanska var sá pass bra, jag tar det som en stoor komplimang.

Sedan avslutade vi kvällen pá en Tapasbar, vilket var hur underbart som helst. Det var superbra stämning, grymt god mat och en medlem ur livebandet försökte fixa ihop mig med sin son, haha! Men nu skymtar jag farmor och farfar här utanför, sá jag skall bege mig, men máste först berätta att jag förälskat mig i Sangría, godare dryck finns inte.. sá ni vet!


wiiehiii vad bra jag har det :D

Håhå nu har jag parkerat mig själv på internetcafét igen, denna gången för längre tid så att jag hinner göra en låång utläggning om hur bra jag har det. Nej men, det är faktiskt riktigt bra just nu, vädret är kanon och vi har hunnit besöka lite andra platser än just där vi bor. Playa del inglés är t.ex. riktigt häftigt med huur många köpcenter och krogar som helst. Men sådant är nog inte så värst intressant för er att höra om :p

Hur som haver, det känns naturligtvis extra bra att vara här nere med temperaturer över 20 grader när Dogge just berättade att det är -10 grader i Bohuslän. Dogge är för övrigt ganska dräglig idag och jag har lyckats utnyttja mina spanskkunskaper till alla möjliga förmåner här nere, bland annat tvättar städerskan våra kläder och vi lyckades få 20% på busskorten. Wohoo, spanska är riktigt bra att kunna ibland skall ni veta :D

Men nu ska jag sluta skryta om hur bra jag tycker jag är och för att ni ska känna er liiite bättre till mods kan jag avslöja att det är gaaanska jobbigt att vara förkyld här nere och jag hoppas att jag är frisk snart. Joo, kul att se att Linda blev den första att återinviga kommentarfunktionen, jag hade tydligen glömt ta bort den, men den kan ju få vara kvar tycker jag :) Nu bör jag nog avsluta innan det blir för långt för att ni ska orka läsa :P haha!

Heeej där borta i kylan :D

Nu befinner jag mig på Gran Canaria och skickade iväg vykort till er igår.  Dessvärre var de väl inte alltför upplyftande, jag fick en rätt rufflig start på semestern. Samma natt som vi skulle åka drabbades jag av feber och flunsasymptom, vilket gjorde att jag nästan fick lov att följa med taxin hem igen. Jag kämpade mig i alla fall igenom flygresan och sedan dess har jag skadat mig exakt överallt och jag förstår inte hur jag lyckas, klämt tån i grinden till hotellet, tappat spritflaskor på foten, skrapat upp knän och läppen och guu vet vad. Att Dogge sedan är sjuuukt mycket jobbigare att bo ihop med än vad jag minns gör förstås inte heller saken bättre.

Nu ska jag dock inte bara klaga, det var kul att se att min ersättare fixat till bloggen riktigt bra och jag har dessutom hunnit med att bada idag då det för en gångs skull inte blåste. Toppen! Just nu går det ingen nöd på mig faktiskt och med massa roliga resor och dylikt inplanerade skall nog det här kunna bli en riktigt bra semester i alla fall. Sköt om er! :)

Nu är jag i full färd med att göra GC osäkert.

Hur kan jag blogga nedifrån Gran Canaria? Well.. det kan jag inte, tror jag i alla fall inte, och därmed har jag anställt en ersättare som skall fixa upp bloggen, designen jag gjort samt dessa två inlägg som jag skrivit ihop i för väg. Ser något knasigt ut bör ni helt enkelt skylla på min ersättare och försöka stå ut tills jag kommer hem :D


Jaha, jag ville väl mest se till att bloggen kom upp den 1a januari som alltid, samt låta er veta att jag beräknas vara hemma sent den 14e januari om cirka 2 veckor så jag hoppas att ni ser till att sakna mig en massa under tiden. Finner jag tid till att våldgästa ett Internetcafé för att hålla er uppdaterade kan ni slå er i backen på att jag kommer blogga, men jag skulle inte satsa pengar på det.


Jo, jag skulle även passa på att säga att ni numera stänger av musiken längst ned i spalten, under länklistan. Jag vet att många ogillar Kent och jag är egentligen inte heller särskilt förtjust i dem, men denna låt gillar jag skarpt. Hur som haver - utan dina andetag får ni lyssna på i åtminstone två veckor till ;D Tjingeling till dess
wiiehiii :D

Då var det dags igen!

Ytterligare en ny blogg, där nya erfarenheter och upptåg

skall dokumenteras av en alltjämt mer insiktsfull Vivvi.
Välkommen till 2009!
RSS 2.0