Paniiik, varför är det jämt så ont om tid?

Jag försov mig till min sista examination, ni anar inte paniken när jag insåg att klockan var 09.08 när jag vaknade. Examinationen började 08.30 och då betygen sätts på måndag skulle det inte finnas en chans för mig att skriva om provet vid ett senare tillfälle och jag skulle således inte få något betyg den här terminen. Liite svårt att tenta upp efter nyår också när jag bor i Västerås kanske? haha!

Jag kastade mig dock tappert iväg till skolan och läraren lät mig skriva provet trots att jag var sen. När jag berättade att jag kommit in på Mälardalens högskola och att jag således haft svårt att sova verkade hon glad för min skull och skickade med mig en film hem som jag kunde se i helgen eftersom jag missade att se den i onsdags med resten av klassen. Hon är snäll hon :)

När jag kom hem började jag röja ur mitt rum på jakt efter saker att lägga ned i flyttkartonger. Detta resulterade i att båda mina rum återigen är i kaos och jag vet inte hur sjuttsingen jag skall orka städa upp allt igen, dessutom är jag långt ifrån klar med att gå igenom alla prylar. iih... 3 veckor känns inte som mycket tid att göra mig flyttredo på vill jag lova.

Ikväll händer det massor, men jag vill vara hemma :D hur ovanligt är det på en skala?Kommer du sent till prov som min lärare håller i
får du med dig den här hem...tydligen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0