Jaaa, må jag leeeeva.

Nu är jag med i 20-gänget och födelsedagen (som äger rum idag) firades igår. Lajnda dök upp och tillsammans försökte vi slutföra tårtan (som jag inte alls redan sabbat). Resultatet blev mindre bra, mandelmassan svek oss och ville inte dra till sig färg. Det hela var en himla katastrof helt enkelt, men som tuur var kunde jag skylla över det hela på (den egentligen oskyldiga) Lajnda :) hihihihi.

Sen dök Niickää och Martin upp och de var väl inte heller överdrivet imponerade av tårtan, men tordes i alla fall smaka en bit. Det vågade däremot inte Jacob, som anslöt någon timme senare, och istället satt vi och spelade kortspelet "neger och president", där jag vann överraskande många spelomgångar (viktigt att poängtera förstås!).

Slutligen drog vi ut. Jacob och Lajnda halkade hem i respektive hushåll och Niickää och Martin lämnades således ensamma med mig, mohahha. Martin tacklade detta genom att bjuda på donken och sedan öl på Dova. Där blev jag sjösjuk pga de gungande barstolarna (oavsett hur galet det låter så är det faktiskt sant) och till sist blev vi tvungna att hasta iväg för att pojkarna skulle hinna med sista pendeln. Dramatiskt värre :)

Tack till samtliga deltagande för uppvaktningen :D


Dessvärre glömde jag alldeles bort att ta bilder ;(
Denna bild på Lajnda fanns dock i min kamera...
mhihihi :D


Presenterna jag fick av Lajnda :D
SUPERBÄST :D tacktacktack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0