Isolering lider mot sitt slut.

"Sluta självisolera dig!" lät Max bestämda stämma igår och efter ytterligare lite peptalk från André bestämde jag mig faktiskt för att lämna huset. Dessvärre hade tåget till Plan three med Nickä, Jocke och Martin gått och jag fick se mig om efter annan sysselsättning.

Tanken var att jag skulle över till Pettson och dricka vin, men han bestämde plötsligt att vi skulle gå runt i stan istället. Jag var givetvis inte alls klädd för detta och frös således halvt ihjäl efter någon timme och vi skildes därför strax därpå. Men det var trevligt med lite motion faktiskt :) Tack!

Idaag skulle jag shoppa med mamma, men den svikaren bangade ur. Som tur var råkade min bror vara på osedvanligt medgörligt humör och erbjöd sig (efter viss övertalning) att följa med ut till Nacka forum. Jag hittade inte ett skiit där, förutom en julklapp till pappa, medan dogge hittade riktigt snygga klädesplagg. Orättviiisa! Men han förtjänade det väl med tanke på att jag lurade dit honom trots att han varken ätit eller sovit på ett dygn ;D Tack lillebruur!


Väärldens finaste bilder lyckades vi konstruera
innan vi stack iväg också.
Syns det att Dogge var mindre exalterad? :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0