Ge mig maaaat.

Fredag. Detta innebär att jag varit sjuk en hel vecka. Detta i sin tur innebär att jag inte ätit, ens i närheten av, tillräckligt på en vecka. Jag ser alltså vääldigt benig ut nu och jag är inte säker på att jag gillar det. Så fort jag blir frisk ska jag äta massor med pizza. Pizza, toast och hårdbröd, det är dem sakerna jag de sista dagarna fantiserat om att äta. Ååh mat.

Anyway. Jag var till doktorn häromdagen och fick något superhäftigt antibiotika utskrivet. Med andra ord bidrar jag numera till utvecklingen av multiresistenta bakterier, inte alls bra förstås, men om jag blir frisk tycker jag att det är lite bra ändå för jag är hiiimla hungrig. För er människor som inte hänger med så är det mitt förgrymmade halsont som hindrar mig från att äta och då det gör för hiimla ont att bara svälja t.ex. vatten skulle jag kunna beklaga mig över detta i cirka 40 rader till, men så roligt är det inte.

Jag fick supermånga bra julklappar av familjen igår, vilket är småjobbigt när jag minns att jag fortfarande måste köpa julklappar till folket, men hur och när detta skall ske har jag nada aning om. Slutar nog med att jag får rita teckningar till alla ;) haha!

Den här bilden skapades för att visa Niickää vilka tovor
mitt hår är kapabelt att åstadkomma,
meen nu får ni bloggläsare också se eländet.
PiggeliinVivvsan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0