Lägenhetslycka och... lite flyttolycka.

Jag fick bostaden!!! Ett studentrum (tror jag skrev lägenhet i det andra inlägget, feeel av mig) med badrum och utan kök. Jag kommer att dela kök med några andra (vet inte hur många) och har halvt panik över detta redan, hur mycket bråk blir det inte över stulet smör, odiskade kastruller och ojämnt fördelade kylskåpshyllor? Meen.. det lööser sig för just nu är jag heelt överlycklig över det :D

Efter beskedet sprang jag över till Dogge och lagade pannkakor till lunch, myyche gott :D Sedan ringde de från bostadsförmedlingen och frågade när jag kunde flytta in och fick välja mellan den 1a och den 15e. Då skolan börjar 18e tog jag den 1a för att hinna installera mig, men hörde precis från pappa att han inte har tid att hjälpa mig flytta förrän den 5e eftersom han absolut måste spendera hela nyår + 3 dagar på hans senaste dejts land. Jag hade uppskattat om han sagt detta innan eftersom jag nu blir tvungen att betala 1/6 månadshyra helt i onödan såvida jag inte hittar någon annan som kan köra mig dit... Kul.

Lajnda har i alla fall erbjudit sig att hjälpa till att flytta och eftersom ingen av oss två har körkort kan vi ju alltid försöka bära allt till Västerås, right? ;) haha.

  
Utsida och planlösning :)
Yees, jag kommer att bo i en skyskrapa :D

Kommentarer
Postat av: Linda

Jaaaa, vi kan ta tåget :D:D:D:D:D:D Sketaperfaperfperf :D men sånt kan vi säkert lösa lixåååm :D

2009-12-10 @ 21:26:08
URL: http://halldis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0