SL bör bombhotas.

Efter att ha deppat halva dagen på grund av att jag vaknat och upptäckt att jag är förkyld lyckades jag faktiskt trots detta plugga en del. Det såg ju dock ut som om dagen skulle bli riktigt jobbig och tråkig, men då lyckades jag få Patrick att sukta så mycket efter jello att han faktiskt ville åka hit nu på kvällen. Så på begäran av Patrick fixade jag till en riktigt flashig jello med extra mycket hallon och extra lite socker i, (WOW!). Tror ni att dagen slutade lyckligt för det? - Icke.

SL gav mystiska ursäkter, men det är oundvikligen deras fel att min kväll blev totalt förstörd. När jag kom till Ropsten för att möta upp Patrick kunde jag inte hitta honom någonstans och det visade sig att flera avgångar var inställda eller som de sa "ganska mycket försenade". Personligen anser jag inte att man kan säga "ganska mycket försenade" när det rör sig om cirka en timmes väntetid, då bör man istället använda termer som "riktigt katastrofalt försenade" eller "grymt jävla fucking ofattbart försenade". Välj själva.

Om man ska se det från den ljusa sidan fick jag åka Lidingöbanan hem helt själv utan en enda medresenär då det inte kom några Lidingömänniskor till Ropsten med tunnelbanan. Om ni som läser detta arbetar inom SL skall ni dock inte få för er att detta privilegium gjorde kvällens incident acceptabel!      
Hoppas att Patrick blir så pass suktad
att han kan tänka sig att komma över imorgon istället!

Kommentarer
Postat av: Eje

haha SL fanclub! skriv upp er..

2007-09-11 @ 22:57:47
Postat av: Patrick

Jag är suktad. :O

2007-09-11 @ 22:57:48
Postat av: Lellan

Jadu SL beter sig som skitstövlar ibland ;)

Postat av: Syndaren

sl är skit:P

2007-09-12 @ 18:42:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback