Singel i kjol.

Blogthings hade förutspått att jag skulle vara redo för att lämna singellivet den 20e september, men för första gången någonsin måste jag motvilligt erkänna att blogthings hade fel. Jag har aldrig förut varit så lycklig över att vara fri och samtidigt så rädd för att binda mig.


Jag vet inte riktigt om det kanske kan bero på mina kompisar som har pojk- respektive flickvänner. Jag blir helt panikslagen när jag hör det ena skräckexemplet efter det andra. En av dem sitter på msn när denne umgås med sin flickvän då de "umgås så mycket, så det gör inget", en annan har lovat sin partner att stå i fel klack på det mest spännande derbyt på riktigt länge för att hon "hellre sviker aik än honom", sedan har vi ett par som förlovade sig enbart för att ett ex hade förlovat sig med sin nya och slutligen en kille som bara väntar på att få byta ut sin flickvän men som känner att han måste ha kvar henne för att ha någon. Seriöst, är det någon som känner sig lockad att skaffa partner? - Tänk om, eller se till att få en lobotomi utförd illa kvickt!

Uscha. Idag har jag i alla fall provat att ha på mig jeans för första gången på ett halvår, och det går helt enkelt inte. Det känns så otroligt instängt och rörelseförhindrat när det där sträva materialet riktigt kramar om benen.  Jag trivs hundra gånger bättre i kjol, det är både bekvämare och går snabbare att ta av. Grr! ;)  
Varför envisas med att gå i jeans när det finns kjol?

Kommentarer
Postat av: Syndaren

Haha du är galen;D

2007-09-23 @ 20:09:04
Postat av: jåjje

det finns faktiskt jeans som inte är tighta, dock inte så hett men iaf :P
du passar nog bättre i kort-kort ;)

2007-09-23 @ 20:41:45
Postat av: Eje

usch det där med föhllanden llåter läskigt. sen e det krångligt å jobbigt.
singel for life eller innågra år till iaf :P
håll dig till kjol tycker jag låter najz ;)
"grr"

2007-09-25 @ 21:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback