Nedslagen men inte slagen.

Ibland kan man bli riktigt less på en del människor som inte låter en tycka och tänka som man vill, men när man brukar våld på grund av meningsskildaktigheter blir jag riktigt upprörd. Jag börjar smått undra hur jag egentligen hamnade i den här skolan och jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det men ibland saknar jag faktiskt Norra Real. Jag saknar att ha Patrick och Alex vid min sida, jag saknar att kunna få yttra mig som jag vill utan att behöva frukta att bli slagen efteråt. Om jag orkar året ut men den där "förtryckta kurden", som han själv så politiskt korrekt kallar sig, ska jag ta mig fan ha en riktigt stor eloge.

Om man ska övergå till lite roligare saker så fick jag, Jenny och Dogge faktiskt tag på matchbiljetter till derbyt mellan Djurgården och AIK den 24e trots att så många sade att det inte var lönt att försöka, gissa om man är glad över att man har en egen hjärna att tänka med!


Ikväll vankas det jello med eller utan Patrick för nu kan jag inte hålla mig ifrån den längre, men jag hoppas såklart på att han kan komma!


Kommentarer
Postat av: Syndaren

DJURGÅRN!!!!:D vi ska vinna !! :D
Vissa är bara för jävliga när det gäller disskutioner:(

2007-09-12 @ 18:40:28
Postat av: Eje

jasså finns det förtrykta människor på din ksola "så" hämskt... leve palestina!
KROSSA GNAGET!
STHLM tillhör oss!

2007-09-12 @ 20:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback