Nattliga äventyr.

Enbart några timmar efter min hemkomst gav jag mig av på äventyr igen. Mitt mål var Skogås för att besöka Dennis som efter en viss tids sjukdom råvägrar att röra sig utanför dörren och i och med detta bör han faktiskt ha en eloge för att han både hämtade och lämnade mig vid stationen med cykel. Nästa gång kan man förstås önska att han vadderar pakethållaren men om jag känner Dennis rätt så lär han inte göra det enbart för att jag vill det.

Hemfärden blev några timmar längre än planerat, det är ju trots allt som bekant på hemvägen som det verkliga äventyret brukar arta sig för mig. Det var på t-centralen som jag stötte på Kevin och Viktor som också var på väg till Lidingö. Kevin ändrade sig dock och bestämde sig för att åka hem till sig och vi hörde senare av honom på morgonen, då han meddelade att han somnat på tåget och nu inte visste var han var. Rätt skickligt tycker jag!

Viktor visade sig vara en riktig gentleman och efter att vi bestämt oss för att gå hela vägen från Ropsten istället för att ta nattbussen följde han med mig hem. Efter att ha bjudit honom på mineralvatten och tittat på tv en stund var jag dock tvungen att kasta ut honom för vid det laget var klockan halv fem och jag tror faktiskt att jag slocknade direkt efter att han gått för jag hörde i alla fall inte smset han skickade när han kommit hem, bara en dryg kvart senare.

Kommentarer
Postat av: Syndaren

äventyr är roliga^^

2007-09-02 @ 18:02:04
Postat av: Lellaan

Tjenare tjejen.
Jag har en polare som gärna vill ha hjälp med hennes blogg design också, ifall du har lust så hör av dig! :)

2007-09-02 @ 20:39:14
Postat av: Stefan

Hahahahaha låter bra det :D

2007-09-06 @ 20:29:41
Postat av: Eje

din jävla natt uggla!

2007-09-06 @ 23:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback