Nattliga aktiviteter.

Gårdagen var relativt händelserik och innan festen hos Jenny i Sandsborg ens dragit igång hade jag bland annat hunnit tappa mina ringar i hennes toalett efter enbart en cider eller två, ganska skickligt om jag får säga det själv! Kvällen fortsatte dock inte lika snörpligt, utan den artade sig tvärtom riktigt bra!

Erik tog upp större delen av min tid och folk var verkligen övertygade om att vi hade sex i minsta lilla vrå enbart för att vi var ensamma en tio minuter åt gången. Visst kan det gå fort ibland, men tio minuter x antal gånger? Tja, kanske är det möjligt, vad vet jag?

Micke hjälpte i alla fall till att dricka upp min öl, vilket vi nog alla ska vara tacksamma för då jag kan ha fått i mig en aning för mycket ändå, så tack Micke! Det var dock lite komiskt att jag trots detta vann singstar-duellen oss emellan när Eriks kompisar dessutom skrek åt mig att hålla tyst för att min röst tydligen skar i deras öron. Jag förstår verkligen inte varifrån de kan ha fått den uppfattningen, jag är ju faktiskt en ganska naturbegåvad falsettsångerska!

Vi hann även med att se matchen mellan Sverige och Danmark, men tyvärr kommer jag inte ihåg något mer än de första minuterna av den. Jag förstår verkligen inte varför. Nå ja, jag får kolla upp resultatet på nätet nu och hålla tummarna för att Sverige vann trots att Zlatan var med. (Jag vet att en del blev upprörda igår när jag sågade Zlatan, men han är faktiskt inte bra!).

I morse när jag vaknade mådde jag faktiskt riktigt bra, vilket jag var mäkta glad över. Dessvärre sabbade jag detta genom att hälla i mig colan från igår och började genast istället må riktigt illa. Jag tror inte jag vill veta vad som kan ha smygits ned i den flaskan, men jag lyckades i alla fall hjälpa Jenny att städa lite grand innan jag åkte hem och jag hoppas verkligen inte att hon fick alltför mycket bekymmer med grannarna nu! Tack för en lyckad kväll/natt Jenny!

  "Bellman" verkar tyvärr inte ge en några musikaliska framgångar, 
                men det tål att undersökas igen!


Kommentarer
Postat av: ERIK____________

hahah im so full off it!

2007-09-09 @ 17:48:04
Postat av: Syndaren

Inga bekymmer alls *harkel*
jävla grannar haha:P

2007-09-10 @ 10:41:25
Postat av: Eje

verkar vart en skön fest mer sånt å bjud mig ;)
zlatan e bra ingen tvekan.. men jag gillar honom inte heller. men för faaan kör med källström från start.
haha idol nästa elleR?

2007-09-10 @ 22:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback