Hösten är räddad av mysväder och strumpbyxor!

Vilket fantastiskt mysväder det råder denna morgon! Detta inspirerar mig helt klart till att stanna hemma och se film ikväll, frågan är om man ska göra det själv eller försöka lura hit någon.. Hm, svårt val!

Filmen "supersugen" som jag och Micke såg igår var faktiskt riktigt bra! Det är dock med stor motvillighet som jag måste erkänna att Micke är bättre på att välja filmer än mig, även om jag personligen inte tyckte att den franska filmen var så hemskt dålig. Eller okej, den var fransk, det säger väl allt egentligen.

Hur som haver så följde Micke med mig till östermalmstorgs tunnelbana och på vägen fick jag ett konstigt samtal från någon som pratade spanska blandat med dålig svenska och dessutom vägrade att uppge vem han var. Jag befarar att det var någon av amerikanerna Dennis räddade mig från för ett tag sedan. Som om det inte vore läskigt nog såg jag även den läskiga nattbusskillen i Ropsten, men som tur var lyckades jag gömma mig för honom och kom hem i säkert förvar.

Klockan halv 5 imorse ringde PW och väckte mig och föreslog att jag skulle åka ut till Handen för att umgås med honom. Dessvärre var det som tidigare nämnts extremt tidigt och jag låg dessutom i underkläder och sov så jag antog att han skulle hinna somna innan jag hann fram, annars skulle jag naturligtvis kastat mig ut dit!

 
image78

image79
Som ni kan se funkade strumpbyxorna riktigt bra! :D

Kommentarer
Postat av: Syndaren

Jag vill också se den filmen:D.
oooh jag måste också köpa strumpbyxor eller nåt:o vill inte överge mina kjolar jue:D

2007-09-29 @ 11:53:53
Postat av: unknown

Muy gracias.

2007-09-30 @ 00:45:28
Postat av: Eje

haha jippi snygga bilder på en snygg Vivvi.
kul att filmen va bra också =)
tycker vi letar upp den dör killen och gör honom ogjord. jag känner några bra killar :P

2007-09-30 @ 20:09:35
Postat av: Eje

föresten vi kan ha film kväll ;)

2007-09-30 @ 20:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback