Filmkväll eller vodkasession, välj själva!

Filmkvällen som jag och Jenny tänkte slänga ihop förvandlades mystiskt till en vodkasession. Vi hann dock med att se två av mina favoritfilmer, "Reststop" och "Fear". Märkligt nog var varken Jenny eller killarna särskilt imponerade av någon av dessa och det enda känslouttrycket man kunde registrera (förutom mina då) var när Patrick såg en halshuggen hund i en av filmerna. Innan dess hade vi bevittnat stackars flickvänner som slagit ihjäl sina pojkvänner, men detta gjorde alltså inget som helst intryck på mina kära vänner.

Det lustiga var att jag och Jenny tillsammans kanske lyckades få i oss någon deciliter vodka medan Patrick, assisterad av Dogge, lyckades få i sig hela sin flaska. Jag hjälpte dock Micke att klunka upp sin på vägen till bussen och jag måste säga att vodka är godast att dricka rent.

Något som dock kanske var ytterligare lustigt var att Patrick hade för avsikt att supa mig under bordet, men som ni kan beskåda nedan slog det tillbaka på honom själv.

Jag har nu precis lämnat av Jenny efter ett ihärdigt tv-spelande i pyjamas och några omgångar kortspel och jag vill passa på att tacka henne och övriga deltagare för en trevlig kväll!  
Patrick är bra söt när han sover,
men jag förundras över hur de andra lyckades undvika mina smygfoto-skills!

Kommentarer
Postat av: Lalala

Forumet, Kvinna!
Detta är sista gången jag påminner dig. annars ska jag avslöja för alla att du har et lesPisk vän.

2007-09-23 @ 16:25:14
Postat av: Syndaren

Tack detsamma för en trevlig kväll. haha=)

2007-09-23 @ 17:48:38
Postat av: Patrick

Om min avsikt var att dricka dig under bordet hade jag väl knappast fortgått med att smälla i mig en sjuttis när du häller upp en svag drink som du smuttandes kommer halvvägs igenom på hela kvällen? Jag pallade ju bara inte släpa med mig flaskan på tillbakavägen, easy as that :P
och ja dom ska ge fan att visa döda hundar, människor är det inte så noga med

2007-09-23 @ 20:48:23
Postat av: Eje

haha fan trevliga filmkvällar helt klart i min smak låt spriten flöda =)
har därimot inte hört talas om någon av filmerna du kan ju försöka visa dom för mig någon gång ;)

2007-09-25 @ 21:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback