Derbyts baksidor.

Derbyt var en riktig dundersuccé, tills dess att aik lyckades kvittera i andra halvlek. Sedan gick det enbart utfört. Även om matchresultatet förblev 1-1 artade sig kvällen åt helt fel håll. Bråk och tumult utbröt överallt och jag i sällskap med Jenny hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen när poliser spärrade av både t-bana och andra möjliga flyktvägar. Vilse i Solna iklädd djurgårdens härliga färger är inte en bra kombination.

Som tur var kom min alltför snälla pappa som en räddande ängel och hämtade oss någonstans uppe i blåkulla efter att jag och Jenny lyckats smita förbi polisen. Vägen dit kändes dock ganska lång och präglades av de många aikare i bilar som satt och skrek alla möjliga saker. Eftersom vi gömt våra tröjor och halsdukar under jackorna höll de som tur var en trevlig, om än snuskig ton.

Jag sitter just nu och oroar mig för huruvida Jenny klarar att ta sig hem eller inte. Det känns lite obehagligt att veta att hon ska klara sig själv hela vägen från Rådmansgatan. Nu fick jag dock sms, jag hoppas verkligen att det är från henne!

image74
     Djurgården står alltid först.

Kommentarer
Postat av: jojje

vilken tur att du klarade dej från bråkstakarna ;)

2007-09-25 @ 17:27:58
Postat av: Eje

dom villinte slå tjejer iaf så inget ni behöver oroa er för. men lite tråkigt att dom ska bråka där det e så mkt folk.. kan ju hålla sig någon annan stans om dom nu ska slåss...
at dom där äkliga jäval skadedjuren inte blivit utråtade av antisimex än är ju en katastrof.
alltid oavsett!
sthlm stothet vårat lag

2007-09-25 @ 21:57:03
Postat av: Syndaren

Som sagt så äger djurgården ja:) Men det var ju lite kul iaf?;D

2007-09-26 @ 21:16:29
Postat av: Patrick

Klart man inte kan förvänta sig en inbjudande stämning när man kommer på besök till sveriges nationalarena i kungliga Solna och håller på en äckligt, vidrigt missforsterlag som djurgården. Jag hoppas verkligen det här djurgårdsintresset är övergående och att du joinar majoriteten av alla andra gårdare och blir en passiv supporter som på sin höjd följer matcherna från text-tv under reklamavbrotten på Animal Channel eller vafan djurgårdare måste kolla på för att hitta liksinnade

2007-09-27 @ 14:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback